Dog.bg Форуми : Самозащита по време на разходка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Самозащита по време на разходка Оцени темата: ***** 1 Гласове

#121 Потребителят е офлайн   ФЕРАРИСТ Икона

• Група: Потребители
  • Interests:Формула 1, автомобили и пр......

Публикувано: 20 May 2014 - 10:17 PM

Показване на мнениетоТази, в 20 May 2014 - 09:05 PM, написа:

Това с "етикетите" е вече такова клише. Дърдорим си едно и също, пък батките си правят боевете, убиват си кучетата.. какво значение има дали са йоркита или питове, е освен шансовете на моя...

Взех си спрей.....по точно два.......изпръсках един във въздуха за да видя каква струя прави, колко е голяма, дълга и продължителност.........втория изпразних наполовина с поразяваща точност в муцуната на едно псе в началото на Аязмото, мислех останалото да стоваря в муцуната и на скапания собственик че е по малко подсъдно, но се разминахме.......
Засега това ми е най лесно, принципно нямам страх от кучета и с някакъв нож в чантичката ще мога да реша лесно всичко, но все пак това е крайно - кучетата нямат вина че им се е паднал скапаняк за собственик......

#122 Потребителят е офлайн   Тази Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 May 2014 - 08:29 AM

Показване на мнениетоФЕРАРИСТ, в 20 May 2014 - 10:17 PM, написа:

Това с "етикетите" е вече такова клише. Дърдорим си едно и също, пък батките си правят боевете, убиват си кучетата.. какво значение има дали са йоркита или питове, е освен шансовете на моя...

Взех си спрей.....по точно два.......изпръсках един във въздуха за да видя каква струя прави, колко е голяма, дълга и продължителност.........втория изпразних наполовина с поразяваща точност в муцуната на едно псе в началото на Аязмото, мислех останалото да стоваря в муцуната и на скапания собственик че е по малко подсъдно, но се разминахме.......
Засега това ми е най лесно, принципно нямам страх от кучета и с някакъв нож в чантичката ще мога да реша лесно всичко, но все пак това е крайно - кучетата нямат вина че им се е паднал скапаняк за собственик......

И, как реагира кучето? Знам, че няма опасност за смото куче. Сигурно ли е "пускането"?

#123 Потребителят е офлайн   ФЕРАРИСТ Икона

• Interests:Формула 1, автомобили и пр......

Публикувано: 21 May 2014 - 02:09 PM

Показване на мнениетоТази, в 21 May 2014 - 08:29 AM, написа:

Показване на мнениетоФЕРАРИСТ, в 20 May 2014 - 10:17 PM, написа:

И, как реагира кучето? Знам, че няма опасност за смото куче. Сигурно ли е "пускането"?

Ами реално аз не го изчаках да захапе, лабрадора ми беше на повод, оня беше пуснат из поляната и още като се приближи усетих че може да има проблем........секунда след като подуши моя и тръгна да скача при което дръпнах повода назад за всеки случай да не парфюмирам моя и напръсках другия........нещо изсумтя, дръпна се назад и почна да се трие в земята с муцуна.....помня и че доста кихаше......нататък не гледах точно какво му е продължението тъй като трябваше да се разправям и със собственика......

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни