Лора и Кевин са мама и татко
Публикувано: 01 November 2006 - 04:32 PM
Поздравявам всички - майка Лора и татко Кевин, и техните стопани. Бъдете живи и здрави, дано всичко да е от добре по-добре.
Нали скоро ще покажете и снимки
Поздрав

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 01 November 2006 - 05:25 PM
Ето малко снимки на Лора и Кевин .. всъщност Лора е една прекрасно куче, което си живее с любимата стопанка и рядко ходи на изложби, може би затова не я познавате толкова добре. Но е много хубаво, много породно куче, на мен ми е любимка. Трудно раждане е било ... седем малки, но сега всички са добре и бозаят нормално. Ще ги видя в събота най рано, те са малки бели мишлета сега.
А тук имаше любов ..
Публикувано: 01 November 2006 - 06:41 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 01 November 2006 - 07:09 PM
Нанко, честито и на тебе!!! Дано бебоците донесат на някой толкова радост, колкото Кевин е донесъл на теб r) И дано някой ден оскочат до Сибир, там където е поставено началото на самоедската усмивка w)
Поздрави от нас с Кара!
Публикувано: 01 November 2006 - 08:28 PM
3-3 IKILIIKKUJAN WHITE KARIBOU - производство на IKILIIKKUJAN Kennel, Финландия. Това е бащата на Европейския шампион при самоед за 2004 г, невероятно куче и много добър разплодник, доказан производител. Има американска кръв от Polar Mist - един от най известните развъдници за самоеди в света с 226 произведени шампиона !
Ето неговата страничка в IKILIIKKUJAN Kennel - тук.
А още за него можете да видите - тук
3-4 Айсмун Лайт Кенти/Кетлин - Кръв от Англия - GB CH Petsamo Snowy Mist At Karazoe и и Франция - CH FIN Even Moon Shadow Of Karasea, в потеклото и са само шампиони на Англия, Норвегия, Финландия, Дания .. тя е от първото кучило на ANGEL AYONA Кеnnel, това е нейната страничка - тук.
Като в допълнение ... тези бебета са наследници на GB CH Lucky Dexter of Zamoyski, INT & S & N & FIN CH NW-89 Karazoe Snow Trapper, INT&FIN&S&EST&DK CH Humoresque Dallas Damsel, INT & FIN & S & EST CH ESTW-98 Ikiliikkujan Fanya Felicia, INT CH Polar Mist Viva la Dasha
Не зная .. днес много хора ми се обаждат и ми пожелават да спечелят много купи. Това ли е най важното ? Не ме интересува всъщност дали ще станат шампиони или каквото и да е, най важното е да пленяват сърцата. Пожелавам им да са живи и здрави и повече сърца да пленят ! w)
Ето една любима моя снимка на Кевин.
Май се разписах .. извинявам се. n)
Ако някой се интересува от повече подробности - темата Самоед
Прикачени файлове
-
DSC_0203.jpg (30.9K)
Брой сваляния: 211
Публикувано: 01 November 2006 - 08:47 PM
Публикувано: 01 November 2006 - 10:51 PM
Честито и от мен на Светла и Нанко bravoS bravoS BEER
Глупости!
Честито на майката и таткото. То Нанко и Светла нищо общо нямат bravoS super best
Да са Ви живи и здрави и растат много щастливи angelpik
Публикувано: 02 November 2006 - 12:22 AM
Само си представям каква гледка са сега , а представете си вие само след месец каква гледка ще са в снега !!! super best bravoS
Да са живи и здрави и само радост да носят на новите си стопани!!! w)

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 02 November 2006 - 11:00 AM
b) ЧЕСТИТО !!!! И НА МАЙКАТА И НА ТАТКОТО ПОЖЕЛАВАМ ДА СА ЩАСТЛИВИ И ДА ПРЕДСТАВЯТ ГРУПА , С КОЯТО ДА ЗАСЕНЧАТ ЧУЖДИТЕ ВОДЕЩИ РАЗВЪДНИЦИ 1super
И ПАК ЧЕСТИТИ ЧАРОВНИЦИ ПУХЧЕТА !!!
Публикувано: 02 November 2006 - 11:17 AM
ЧЕСТИТО и от мен
super best super best super best
Публикувано: 02 November 2006 - 12:28 PM
сега е най-трудният период: 7 са много за майката и имаме много работа около обгрижването.
във всеки случай сме много щастливи за благополучния резултат от една наистина многообещаваща връзка и се надяваме стопаните на малките да са добри и отговорни към развитието на породата САМОЕД хора!
още веднаж благодаря, приятели и ... да Ви се връща радостта! w)
Публикувано: 02 November 2006 - 04:03 PM
С нетърпение очаквам снимки на бебоците.

Вход

Горе
Цитиране +