Dog.bg Форуми : От къде да си взема Френски Булдог?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

От къде да си взема Френски Булдог?

#61 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 October 2011 - 08:49 PM

Показване на мнениетоJayCutler, в 17 October 2011 - 05:43 PM, написа:

Показване на мнениетоkara and cveti, в 17 October 2011 - 07:17 PM, написа:

Здравей JayCutler, добре дошъл във форума :smile: Мисля, че никой от развъдниците в Бг не би ви поискал
1600 евро за кученце :wa_048:

За съжеление е така.Развъдника се намира в раздел развъдници точно няколко теми по нагоре от моята.Няма да опоменавам имена за да не станат скандали, но имайте си едно на ум относно коректността на т.н. лицензирани развъдници...

Ами моя развъдник попада точно в онази тема, малко по-нагоре.... именно за това си позволявам да изкажа това мнение. Аз съм единия човек, който в последните месеци е предлагал клубни бебета и никога не съм обявявала подобна цена. Поддържам постоянна връзка и с другия развъдник, който до скоро имаше кученца и съм убедена, че и те не са ви дали цената за която говорите!!!

#62 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2011 - 09:22 PM

Мога да кажа, че в България през последните 2 години има чудесни кучила от много добри родители и с отлични родословия!
Странно защо Vesela_5 препоръчва сръбски развъдници и кучила, цените в Emporio Palace (Croatia) са доста по високи от нашите, иначе кучилото е страхотно!!! :ba_025: :smile:
Аз бих се радвала, ако някой внесе нова кръв :mg_062:

#63 Потребителят е офлайн   JayCutler Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 October 2011 - 09:59 AM

Показване на мнениетоkara and cveti, в 17 October 2011 - 08:49 PM, написа:

Показване на мнениетоJayCutler, в 17 October 2011 - 05:43 PM, написа:

Показване на мнениетоkara and cveti, в 17 October 2011 - 07:17 PM, написа:

Здравей JayCutler, добре дошъл във форума :smile: Мисля, че никой от развъдниците в Бг не би ви поискал
1600 евро за кученце :wa_048:

За съжеление е така.Развъдника се намира в раздел развъдници точно няколко теми по нагоре от моята.Няма да опоменавам имена за да не станат скандали, но имайте си едно на ум относно коректността на т.н. лицензирани развъдници...

Ами моя развъдник попада точно в онази тема, малко по-нагоре.... именно за това си позволявам да изкажа това мнение. Аз съм единия човек, който в последните месеци е предлагал клубни бебета и никога не съм обявявала подобна цена. Поддържам постоянна връзка и с другия развъдник, който до скоро имаше кученца и съм убедена, че и те не са ви дали цената за която говорите!!!

Добре, нека ви помоля да спрем вече с въпроса за развъдниците.Знам, че съм нов и не ме познавате, но много ми е неприятно да подлагате на съмнение думите ми.Аз нямам никакъв интерес да лъжа.За да приключим вече съм копирал съдържанието на писмото в отговор.Копирам, защото не се сещам как се правеше принт скрин, за да покажа с по голяма точност, че не си измислям.Няма значение.Колкото и да са ми поискали.Тъпото в случея, е че по този начин се възпрепятства разпространението на породата у нас, но това е друга тема.
Поздрави.

Здравейте,

В момента имаме мъжко и женско кученце с шоу клас потенциал. Цената им е 1500 евро!

На 09 октомври 2011 22:35, Miro Hristakiev <hristakievm@yahoo.com> написа:
Здравейте, искам да попитам дали имате налични мъници от породата френски булдог за продаване?Става въпрос за гр.София.Ако имате евентуално никаде не можах да видя какви са им цените?!

#64 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2011 - 12:49 PM

И аз много исках френчи от развъдник, но цената която ми обяви единия развъдник беше 2200лв. ;( твърде непосилна за мен за съжаление ;(

#65 Потребителят е офлайн   ladymarmalade Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 09:53 AM

Наистина парите са много, но си заслужава.. В крайна сметка като си взимаш куче, поемаш отговорност за години напред. Не знам как е при повечето, но на нас лично ни се наложи да теглим кредит, за кученце с бяло родословие.. Размера на кредита не е голям, но кученцето е здраво и не сме имали проблеми въобще.А това за нас беше най-важното- да е здраво!Не се вълнувам от това да бъде шампион и така нататък.При ветеринар ходим за профилактичен преглед и ваксини. Повярвайте, парите, които сме дали по ветеринари за другото ни куче, тъй като най-редовно му има нещо, многократно надхвърля цената на кредита. Мое мнение, че при кучетата с родословия, се дава еднократно голяма сума, а при тези от зоомагазините и прочие се дава пак същата сума, но по ветеринари.Разбира се, че винаги има изключения, но аз съдя по себе си.Всеки сам си преценя, естествено :)

#66 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2011 - 11:46 AM

Показване на мнениетоladymarmalade, в 20 October 2011 - 07:53 AM, написа:

Наистина парите са много, но си заслужава.. В крайна сметка като си взимаш куче, поемаш отговорност за години напред. Не знам как е при повечето, но на нас лично ни се наложи да теглим кредит, за кученце с бяло родословие.. Размера на кредита не е голям, но кученцето е здраво и не сме имали проблеми въобще.А това за нас беше най-важното- да е здраво!Не се вълнувам от това да бъде шампион и така нататък.При ветеринар ходим за профилактичен преглед и ваксини. Повярвайте, парите, които сме дали по ветеринари за другото ни куче, тъй като най-редовно му има нещо, многократно надхвърля цената на кредита. Мое мнение, че при кучетата с родословия, се дава еднократно голяма сума, а при тези от зоомагазините и прочие се дава пак същата сума, но по ветеринари.Разбира се, че винаги има изключения, но аз съдя по себе си.Всеки сам си преценя, естествено :)

браво да чуя и аз един здраво мислещ човек,адмирации.
наистина е така плюс това едно кученце в момента върви не повече от 1000-1200 евро,гаранция!!!!
Все пак живееш с това животно повече от 10-12 години,хората дават повече пари за някоя кол-трошка която далеч няма да ги изкара толкова Качена снимкаКачена снимка.
не става дума за изложби или големи амбиции за шампионски титли а родословието ви дава гаранция за произход за внимателно селектиране и най-важното не са с наследсвени болести,точно заради тази селекция която са извършвали през годините развъдчиците. труда,средствата,времето и сълзите които за вложили.
замислете се!

#67 Потребителят е офлайн   Ивет :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2011 - 01:31 PM

Напълно съм съгласна :) Но според мен малко хора могат да си позволят кредит за куче. Все пак да гледаме реално на нещата, в днешно време е много трудно, особено ако си с един родител или живееш сам ;( Иначе сте прави и вие ;)

#68 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2011 - 02:17 PM

JayCutler,След като няма да е изложбено,потърсете ПЕТ клас.Или ако се появи някой за осиновяване.Имайте търпение,който търси-намира.
Успех
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#69 Потребителят е офлайн   Valka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating
Публикувано: 23 October 2011 - 06:27 PM

Показване на мнениетоladymarmalade, в 20 October 2011 - 09:53 AM, написа:

Абсолютно и аз вече съм на същото мнение! Дали за ветеринари или вноска по кредит май накрая е едно и също,даже за доктори и лекарства може да дадеш много повече пари!!!!
User's Signature

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2011 - 07:00 PM

Показване на мнениетоValka, в 23 October 2011 - 04:27 PM, написа:

Показване на мнениетоladymarmalade, в 20 October 2011 - 09:53 AM, написа:

Абсолютно и аз вече съм на същото мнение! Дали за ветеринари или вноска по кредит май накрая е едно и също,даже за доктори и лекарства може да дадеш много повече пари!!!!

:rc_036:

Точно това съм имала в предвид всеки път, когато съм казвала че и аз имам неродословно френчи.... Средствата дадени по лекари за Кара до момента надвишават сумата дадена за едно от родословните....
В крайна сметка всеки сам прави избора си, за съжаление често хората остават разочаровани след това.
Аз пожелавам на всички кученцата им да са живи и здрави, независимо дали са от развъдник или не!

#71 Потребителят е офлайн   Gloria K Икона

Публикувано: 24 November 2011 - 01:00 AM

Здравейте, искам да Ви попитам дали знаете някои да подарява или да продава на ниска цена френско булдоче. От много време искам такова кученце, но нямам възможностите да си купя. Ако знаете ПИШЕТЕ ми. :)

#72 Потребителят е офлайн   bojkataara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2011 - 09:59 AM

Следи темата за намерени и търсещи дом!
Още сега мога да ти кажа, че кученце с родословие няма кой да ти подари!
Ако нямаш възможност да закупиш кученце без родословие(приличащо и носещо белезите на породата) което струва около 300лв. по добре изобщо не си взимай куче!
Разхода по закупуване на кученце не е най големия който ще трябва да направиш, следват ваксини, обезпаразитяване, хранене... Кученцето със сигурност няма да е "щастливо и да има твърдо аки" както те лъжат в рекламите на "супермаркетните" пляви от 2-3 лв/кг имащи претенция за храни!
Не е достатъчно, да искаш и да обичаш едно животно! Трябва да си подготвен да му осигуриш качествено ветеринарно обслужване, качествена храна, много свободно време!
Ако имаш физическата и финансова подготовка за това, закупуването не би трябвало да е проблем! :rc_036:
User's Signature

Летисия-Мишел Де Ла Гюм Уж Френч :)))

#73 Потребителят е офлайн   radi88 Икона

Публикувано: 02 August 2012 - 09:12 PM

..............................
Редакция поради нарушени правила!
PS:Не сте уцелили форума!
Прочетете правилата на този форум ,които сте се съгласили да спазвате при регистрацията си !!!
МОД

#74 Потребителят е офлайн   Kasper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2012 - 09:24 PM

МОООООООООООООООООООООООД!
Махайте търгашите от форума, аман, една тема да има нормална в тоя форум и да се намери кой да я о/сере.
Стига с тия търговии с животни, които дори не приличат на порода. Съд за вас! Съд и затвор!
Парите от продажбата на куче с недоказан произход трябва да ви ги удържат за данъци за разплождане, знаете ли, че таксата е 1000 лв по закон?
Ще пиша аз на данъчните най-после, че само знаете пари да искате, а отговорността ви е нулева.Що не ми оставиш и адресче, и телефонче, да ме улесниш?
Боклуци!

#75 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2012 - 11:28 PM

Имам въпрос.Кученцата на този човек фенчита ли са според вас?

жеко

User's Signature

Качена снимка

#76 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2012 - 08:23 AM

Господина си е чиста ферма за кучета.Кучетата са породоподобни.
User's Signature

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   devil_dolly Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 September 2012 - 05:47 PM

Явно в днешно време е модерно по селата да се гледат и размножават кучета, вместо прасета и кокошки. Представям си с какви паразити са бъкани милите животинки, живеещи в тези кочини! Много, много трагична гледка :sad:
А тази снимка просто ме потресе - https://www.facebook...46859344&type=1
Репортвайте тази страница, както и всякакви такива, които ви попаднат! Поне от социалните мрежи да им спрем търговията! :eg_033:

#78 Потребителят е офлайн   otomis Икона

Публикувано: 16 September 2012 - 11:46 AM

Здравейте, знаете ли някой да има кученце за продаване? От известно време искам куче вече от няколко дни чета за френски булдог, и съм впечатлен! Преди исках AMSTAF, но по размери ми идва голямо, затова се избрах френчи! Та ако някой знае от къде мога да со взема ще съм много признателен, не мисля да го водя по изложби, състезания и т.н, но да не е и някой френскоподобен булдог!!!

Благодаря !!!!!

#79 Потребителят е офлайн   ivka2016 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 November 2012 - 07:59 PM

Здравейте, търся мъжко френско булдоче. Не държа на родословие или шоу клас, искам го просто за домашен любимец не за изложби или разплод. Цените в развъдниците са ми прекалено високи. Знам, че сега доста хора ще ме оплюят,че щом искам куче е по-добре да дам повече, но да получа найситна френски булдог и тн... Моля просто някой, който има бебета за продан да се свърже с мен тук в сайта или на имейла ми : linta@abv.bg . Благодаря много предварително :smile:

Никой няма да ви "оплюе" и никой не може да Ви каже какво куче да си купите ,щом вие сте решили че нямате изисквания!
Само да ви напомня ,че тук не е сайт за обяви(Купувам-продавам) и не е най-подходящото място да отваряте нова цяла Тема за да пуснете обявата си!
МОД

#80 Потребителят е офлайн   nasko27 Икона

Публикувано: 24 December 2012 - 08:40 PM

Здравейте, Моята изтория е такава че моята приятелка много желае Френски булдог и много ги обичка. И от една година постоянно иска да и взема едно.
Но проблема е че нямам финансови възможности просто с една заплата няма как да отделя 400 лева много жалко и няма как да и сбъдна мечтата:(
Ако има добри хора който могат да направят добро дело и да подарят едно. Ще бъде много обичано и добре гледано и ако се сбъдне това обещавам че ако е женско и аз ще направя едно добро дело и аз ще подаря на някой който няма възможност да си купи. Понеже знам какво е да искаш но да не можеш да си го позволиш.

Надявам се че по Коледа стават чудеса.
Мерси!

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни