Dog.bg Форуми : Мисти - чно явление

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мисти - чно явление женско кученце, Варна

#1 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 January 2014 - 06:55 PM

Рано сутринта съпругът ми опитваше през определен интервал да ме сръчка да ставам, но не успяваше.
Накрая се принуди да тръгне без да постигне целта си. Отвори външната врата, след което се върна и заяви:
"А, в двора ни има някакво кученце!"
"кученце" - ключова дума, която задейства някакъв автопилот и аз дори нямах време да възроптая, че ми се спи, че не ми се става ... Така в просъница за секунди се озовах на прага на външната врата и тутакси ококорих очи.
Мислех, че сънувам!
От стъпалата към мен се кокореше някакво кафяво паленце.
Имаме много кучета, но точно такова точно в този момент не трябваше да имаме.
Дворът ни в продължение на няколко години постепенно се укрепваше и барикадираше - къде заради кучетата, къде заради съседите, та в момента сме скрити освен зад всичко друго и зад високи ламаринени огради. Имаме кучета от размер ХХS до XXL и никой не е успял да се измъкне без позволение навън. Т.е. изключено е палето да е влязло само. За да може някой да ни подхвърли куче, то кучето трябва да се катапултира, преодолявайки различни препятствия, а приземяването му определено ще му доведе травми.
Имаме само едно ахилесово място, високо само около метър и половина, вратник към двора на съседите.
Прехвърляйки различните варианти, заключението ми е, че някой рано сутринта към 5.30 - 6.00 (когато кучовци се разлаяха, а аз им се скарах да мълчат)някой е влязъл в съседския двор и е прехвърлил кученцето в двора ни...

Та, Мисти е някъде на около 2 месеца, очичките й леко сълзят, шкембенцето й е издуто, явно сама се е справила със сприятеляването с нашите кучовци, леко заляга докато разбере с какво намерение се насочва човек към нея, след което започва да следва човека навсякъде, дори преодолява притесненията си и влиза в стаята на големите кучовци ...

Търси си дом и вероятно мисли, че си е намерила, но ... Вярно, че дядовата ни ръкавичка поема ли, поема ... обаче Мисти трябва да се задоми.
Очакваме предложения за сериозна и дълготрайна връзка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 18 January 2014 - 12:10 PM

User's Signature

#3 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 06 April 2014 - 12:26 PM

Мистичното явление се премести извън пределите на родината ни!

Тази темичка също е за местене в щастливия край.

Засега нежната Мисти пропътува първия и най-дълъг етап. Предстои й още малко пътуване, с междинна спирка, докато най-сетне достигне до своето ново семейство. Но най-сложното и най-тежко пътуване отмина, утре, живот и здраве, ще получим новини и от новия дом на Мисти.

Засега - снимки от изпращането и разходка от първата спирка на Мисти.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#4 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Икона

Публикувано: 08 April 2014 - 12:38 AM

Нежелани при нас, а в чужбина предизвикват само възхищение и превземат леглата и сърцата на стопаните.

Малката Мисти-чка е очаровала всички по веригата, която се заформи, докато маймунката достигне до крайната си дестинация в Белгия. Всички в междинните спирки на пътуването са възхитени от нея. А при нас, ако някой не беше намерил начин да прехвърли високите ни огради и да ни я "натресе", най-вероятно щеше да пострада на улицата или в най-добрия случай някой с двор да я прибере и да я върже на верига...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни