Фотогалерия 2014
Публикувано: 29 May 2014 - 02:40 PM
Публикувано: 04 June 2014 - 06:42 AM
Аксел е прекрасен! Любимец ми е от бебе! Дано и бъдещите му полубратчета и сестричета да са поне толкова изобретатални в йога позите и също толкова прекрасни.
Ето и малко от нас:
Вече стартирахме обратното броене с Лили, снимката е от онзи ден, така че за 3 дни корема й е пораснал ОЩЕ. Слава богу, не изглежда като да имаме много бебета. Ще направим рентген и ехограф през уикенда за да видим дали всичко е наред. Вече чакаме с голямо нетърпение и не малка доза притеснение...

Бъдещият дядо Джек в лятна премяна:

И малката фурия, напълно гола.

Ето и малко от нас:
Вече стартирахме обратното броене с Лили, снимката е от онзи ден, така че за 3 дни корема й е пораснал ОЩЕ. Слава богу, не изглежда като да имаме много бебета. Ще направим рентген и ехограф през уикенда за да видим дали всичко е наред. Вече чакаме с голямо нетърпение и не малка доза притеснение...

Бъдещият дядо Джек в лятна премяна:

И малката фурия, напълно гола.

Публикувано: 09 June 2014 - 09:36 PM
Публикувано: 24 June 2014 - 12:39 PM
MiSs KiSs Поздравления!!! Страхотни сте всички
Едно обаче съм сигурна на 100% - на бъдещите ви деца разглеждането на сватбените снимки, че е едно от най-любимете им занимания
Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани
Едно обаче съм сигурна на 100% - на бъдещите ви деца разглеждането на сватбените снимки, че е едно от най-любимете им занимания

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 11 July 2014 - 07:30 PM
Мидрол, в 10 July 2014 - 12:53 PM, написа:
Мис Кис, с известно закъснение, но от сърце: ЧЕСТИТО!
Сърдечно благодаря на всички ви. Това за нас си е сбъдната мечта - двете хъскита да са редом до нас на сватбения ден.

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)
Публикувано: 12 July 2014 - 11:34 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +