asensi_85, в 21 April 2014 - 11:40 PM, написа:
Абе вие в тоя форум нормални ли сте? Казах, че се извинявам, ако написаното се е сторило някому твърде остро. Кое по-точно от думите ми не разбра, за да ти го обясня подобаващо на интелекта ти с възможно най-простите думи?
И пак на тези, които реагираха така на думите ми, ще задам въпроса кой с какво помогна? Никой с нищо. Но да се карате сте първи. Ако представителя на организацията иска - нека ми пише, в момента мога да даря 2-3 чувала с кучешки гранули, които биха помогнали на вълк, лисица, куче или друго месоядно животно.
И пак на тези, които реагираха така на думите ми, ще задам въпроса кой с какво помогна? Никой с нищо. Но да се карате сте първи. Ако представителя на организацията иска - нека ми пише, в момента мога да даря 2-3 чувала с кучешки гранули, които биха помогнали на вълк, лисица, куче или друго месоядно животно.
asensi_85, понеже в темата за мод-а се обясняваш, че не си ме обидил с нищо, ти маркирам съответната част без да я коментирам.
Човек, на когото не съм предложила да ми говори на ТИ и който ми обяснява колко ми е интелекта, окачествявайки другите, които също не познава, като безделници и чакащи дар свише, просто няма как да не е нещо повече, много ясно...
Не се хаби да ми отговаряш, само ще си доизтъркаш пръстенцата...