Dog.bg Форуми : Спешно търся човек с куче, обучено да търси по следа, в София!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Спешно търся човек с куче, обучено да търси по следа, в София! Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 April 2014 - 11:53 AM

Показване на мнениетоasensi_85, в 21 April 2014 - 11:40 PM, написа:

Абе вие в тоя форум нормални ли сте? Казах, че се извинявам, ако написаното се е сторило някому твърде остро. Кое по-точно от думите ми не разбра, за да ти го обясня подобаващо на интелекта ти с възможно най-простите думи?

И пак на тези, които реагираха така на думите ми, ще задам въпроса кой с какво помогна? Никой с нищо. Но да се карате сте първи. Ако представителя на организацията иска - нека ми пише, в момента мога да даря 2-3 чувала с кучешки гранули, които биха помогнали на вълк, лисица, куче или друго месоядно животно.

asensi_85, понеже в темата за мод-а се обясняваш, че не си ме обидил с нищо, ти маркирам съответната част без да я коментирам.
Човек, на когото не съм предложила да ми говори на ТИ и който ми обяснява колко ми е интелекта, окачествявайки другите, които също не познава, като безделници и чакащи дар свише, просто няма как да не е нещо повече, много ясно...

Не се хаби да ми отговаряш, само ще си доизтъркаш пръстенцата...
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   asensi_85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 April 2014 - 12:34 PM

На колко места още ще потърсиш моето внимание и толкова ли копнееш за него? Повтаряш едно и също вече във втора тема. Да, поставих интелекта ти под съмнение, което започва да изчезва след всеки твой безсмислен пост. Извинявай, ако се мислиш за някаква важна особа, към която трябва да се обръщаме официално, но просто не мисля, че е нормално да се обръщам към някакъв ник на Вие.

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни