Персийска котка
Публикувано: 29 October 2008 - 10:03 PM
Браво Светле! Супер коте със супер родословие!!! :yahoo: ;)
Публикувано: 29 October 2008 - 10:14 PM
Цитат
Новото ти коте е много красиво! :wub:
Разкажи нещо повече за него, сигурен съм, че има с какво да се похвалиш. ;)
Разкажи нещо повече за него, сигурен съм, че има с какво да се похвалиш. ;)
Имам сега да му избелвам врата до пълно побеляване ,или на него или на мен. ;D ;D
Котето е много типно и компактно,вече някои няма да могат да кажат ,че имам " гъсеница",сигурно ще измислят нещо друго.Да наистина мога да се радвам ,че имам вече котки за работа ,да мога да произведа нещо стойностно, и да си помечтая ,че и аз ще имам някой ден произведен от мен световен шампион.Мечтиииииииии ;)
Публикувано: 30 October 2008 - 12:49 PM
Светле, нови бебета од Гриша и Ники су мхого харесиви. Пожелавам им успех на изложбите :->) :->) :->) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ново момче ти е прави красивец, аз сам импресиониран :wub: :wub: :wub: :wub:
Това има да стана фантастична комбинација са твојата Жули :->) :wub: :yahoo:
Поздрав из Србије!!! :blink:
Миша
Ново момче ти е прави красивец, аз сам импресиониран :wub: :wub: :wub: :wub:
Това има да стана фантастична комбинација са твојата Жули :->) :wub: :yahoo:
Поздрав из Србије!!! :blink:
Миша
Публикувано: 30 October 2008 - 04:20 PM
Миша,
някои от изреченията ти са написани на по-правилен български език от тези, на някои от нашите форумници. Поздравления! ;D
някои от изреченията ти са написани на по-правилен български език от тези, на някои от нашите форумници. Поздравления! ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 04:33 PM
svetamops, честито и от мен!

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 31 October 2008 - 12:29 PM
Цитат
Да наистина мога да се радвам ,че имам вече котки за работа ,да мога да произведа нещо стойностно, и да си помечтая ,че и аз ще имам някой ден произведен от мен световен шампион.Мечтиииииииии ;)
:->)
Ех, ако повече хора разсъждаваха така.
Прекрасно попълнение в развъдника, с отлични родители като фенотип и генотип. И наистина е крачка напред в осъществяване на мечтата за световен шампион. :blink:
Сигурна съм, че един ден и това ще се случи. ;)
Публикувано: 31 October 2008 - 02:36 PM
Цитат
Цитат
Да наистина мога да се радвам ,че имам вече котки за работа ,да мога да произведа нещо стойностно, и да си помечтая ,че и аз ще имам някой ден произведен от мен световен шампион.Мечтиииииииии ;)
:->)
Ех, ако повече хора разсъждаваха така.
Прекрасно попълнение в развъдника, с отлични родители като фенотип и генотип. И наистина е крачка напред в осъществяване на мечтата за световен шампион. :blink:
Сигурна съм, че един ден и това ще се случи. ;)
Дано да стане ,мерси за пожелания.Но засега трябва работа ,работа и още работа,тихо ,мирно и кротко. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 14 November 2008 - 08:42 AM
Здравейте, пълно мълчание в темата?! Къде се потопиха всички любители на породата, вероятно кипи подготовка за предстоящата изложба? Желая на всички успехи и дано всеки бъде удовлетворен!
Пускам няколко снимчици на сбъднатата ми мечта - Уили - Boberan's Last Wild Night - съжалявам, че е без много козина, но се надявам това да се промени до пролетта, когато планирам да го попредставя на някоя и друга изложба.
Още веднъж успех на всички на изложението!
Пускам няколко снимчици на сбъднатата ми мечта - Уили - Boberan's Last Wild Night - съжалявам, че е без много козина, но се надявам това да се промени до пролетта, когато планирам да го попредставя на някоя и друга изложба.
Още веднъж успех на всички на изложението!

Вход

Горе
Цитиране +