Персийска котка
Публикувано: 25 February 2009 - 08:35 AM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 25 February 2009 - 09:41 AM
Vesela_5, в Dec 24 2008, 03:45 PM, написа:
Сайта ще е готов до 2 седмици.

Разглеждах уж подробно, но не видях нови съобщения (моля да ме поправите ако бъркам). Та минаха към 2 месеца и се чудя има ли вече налични продукти на #1 All systems и за българските котки

Публикувано: 25 February 2009 - 10:51 AM
Определено ми е познато чувството.космите са ни редовното допълнение към всичко,я в кафето или в яденето,вечната гарнитура.
Ама както казвате няма начин,нали са ни душиците.Затова си взех поне кученце което не ръси косми,че Луси е за трима B)
Публикувано: 25 February 2009 - 10:54 AM
Цитат
Моля имайте търпение, нещата не се случват толкова бързо, колкото ни се иска, за съжаление.

Публикувано: 04 March 2009 - 03:45 PM

Моето кремаво персийско котенце се променя.Искам да кажа ,че в козината и се появиха тъмни косми почти черни

Защо и излизат тези тъмни косми?Нормално ли е това да се случва?
Какво означава това ,че не е по стандарта ли? HELP!!!!

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !
Публикувано: 05 March 2009 - 05:55 PM
Цитат
Какво значение има?! Важното е да е в твоя стандарт, в твоята класация ... да го обичаш и глезиш
За успокоение ще ти кажа че "недостатъците" в цвета при персийските котки са често срещано явление ;)
Публикувано: 16 March 2009 - 12:43 PM
отскоро и аз съм малко горд и много шашнат собственик на чинчила. Котката е женска, 2 годишна, досега гледана зле, тъй като за нея е нямало време. Освен това имам и 2 обикновени котки и 2 кучета, но те са засега изолирани от писана. Притеснява ме, че тя отказва да се храни - дори храната за особено злояди котки не поглежда. Хранена е с обикновени гранули от левче, сега отказва и тях.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 16 March 2009 - 10:57 PM
margokk, в Mar 16 2009, 11:59 AM, написа:
смятам това, което съм написал.
дали е от инат или има проблем доктора ще може да каже. само по себе си гладуване над 24 часа при котките може да предизвика чернодробно увреждане (особено при затлъстели животни). и в този случай доктора ще може да ви бъде полезен.
Публикувано: 17 March 2009 - 12:15 AM
manus, в Mar 16 2009, 10:57 PM, написа:
Котките ми са свикнали винаги да имат храна - ходят и похапват. Обаче годинките им се трупат, а едната е и кастрирана и определено не са стройни. Опитвам да им намалявам храната, като им давам толкова, че да речем към 19 ч да са изяли всичко и да нямат за похапване, за разлика от преди, когато и в 2 през нощта да си лягам - те ще минат да хапнат някоя гранула и тогава ще си легнат и те. Твоето изказване ме притесни - може ли този наложен глад да им навреди? Психически опредлено ги мъчи - ходят и ми се умилкват, искат си тяхното. Но постепенно свикват.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 March 2009 - 08:30 AM
друг е въпроса, че лично аз не виждам смисъл да не се яде след 19 часа. по скоро бих намалил равномерно храната през цялото денонощие. но това са варианти на едно и също нещо.
Публикувано: 17 March 2009 - 08:59 AM

Снощи хапна десетина гранули и най-после пи вода. Но още реагира много непостоянно - в един момент ми дава да я галя и вдигам, в следващия съска и се опитва да ме бие.
Чух, че чинчилите понасяли много трудно стреса. Някъде бях чела за някакъв препарат - май на хормонална основа, който ги успокоявал - нещо свързано с котешки лицеви феромони май (сори ако пиша големи глупости). Не мога да си спомня къде. Някой знае ли, дали наистина има такова нещо и дали би помогнало?

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 17 March 2009 - 11:13 AM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 17 March 2009 - 03:21 PM
manus, в Mar 17 2009, 08:30 AM, написа:
друг е въпроса, че лично аз не виждам смисъл да не се яде след 19 часа. по скоро бих намалил равномерно храната през цялото денонощие. но това са варианти на едно и също нещо.
Разбрах, благодаря.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 March 2009 - 08:55 PM
СОФИЯ
Цена: - Публикувана на
22 март 2009Разглеждания
14
Продавам персийски сребристи чинчили.Имат хигиенни навици и се хранят самички.Баща им е персийска сребриста чинчила,с родословие и международен първенец по изложби.
Публикувано от
slunchizeto
0899484744
pepi2502@abv.bg