Персийска котка
Публикувано: 08 February 2009 - 07:19 PM
искам да попитам какви четки използвате за вашите котки!?и по-колко пъти ги решите на ден и как по точно успявате да ги привикнете към това,защото мо всеки път като го реша и все се опитва да избяга и почва да хапе и да мяука :rolleyes:попринцип успявам да го среша с много мъки но искам да знам дали няма някакъв начин това да става по-лесно!
Публикувано: 09 February 2009 - 07:55 PM
ще се опитам да ти отговоря. чистата козина се сресва най-лесно и това е варианта котката да "приеме" процедурата иначе просто й оставяш кошмарен спомен разресвайки мазна, мръсна и сплъстена козина. Аз използвам метален гребен и четка тип "пуходерка" за местата с повече пух и макар, че котките ми са почти перманентно подстригани, нямам никакъв проблем когато реша да им порастя козина. Колкото до честотата, мисля че разресване през ден е ОК. Успех! ;)
Публикувано: 09 February 2009 - 10:29 PM
личи Ви ;D
Публикувано: 09 February 2009 - 10:54 PM
Браво!!! Тръпнем в очакване на един прекрасен Толик. За всякакви въпроси относно потдръжката не се притеснявайте да се допитате до Фантик. Той сигурно Вие дал указания, но све пак ;) :blink:
Публикувано: 09 February 2009 - 11:33 PM
Много Ви благодаря!! Толи има наистина страхотен характер-много е галъовен и добричък, ходи след мен като кученце, умира да го галиш, а той да мърка, и е мнооого игрив! Наистина е едно чудесно коте-единственото, което аз харесвам, като се има в предвид, че аз не съм луд фен на котките по принцип... Никак даже. :blink:
Публикувано: 12 February 2009 - 02:39 PM
Не ми се отварят снимките по този начин :huh:
И май не мога да си редактирам мнението :-
Е ами снимките ,които добавих са в галерията.....
МОД. Към всички, които в бъдеще искат да публикуват снимки във форума от собствените си галерии, за да направите това е необходимо да използвтате ВВ код на снимката, а не Direct Link.
И май не мога да си редактирам мнението :-
Е ами снимките ,които добавих са в галерията.....
МОД. Към всички, които в бъдеще искат да публикуват снимки във форума от собствените си галерии, за да направите това е необходимо да използвтате ВВ код на снимката, а не Direct Link.

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !
Публикувано: 12 February 2009 - 09:35 PM
къпане веднъж в месаце е окей. колкото до подстригването, то не е задължително. аз моите маймуни ги подстригвам два пъти в годината - в началото на лятото и около коледа :blink:
Публикувано: 12 February 2009 - 11:00 PM
Жалко, твойте са толкова хубави с козина...

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 21 February 2009 - 04:38 PM
Абе много се замислих,но реших да не си оставям за мен.Всички отидоха при мои познати и приятели и редовно си ги виждам и им се радвам,че даже и си ги ревнувам понякога.Много кофти като се сетя как си ги отгледах,а сега те даже и не ме познават :(