Персийска котка
Публикувано: 24 January 2008 - 10:55 PM
П.С. Де да беше така и като се къпем. ;D Не бяга мого, ама си отваря врата и се гоним из апартамента. Правим няколко кръгчета и тя сама сяда да я къпя.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 07 February 2008 - 07:40 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 07 February 2008 - 08:19 PM
Цитат
Според мен, без подписан договор за покупко-продажба между производителя им и настоящия им собственик няма как да бъдат оценени
Публикувано: 08 February 2008 - 08:13 AM
Цитат
Цитат
Според мен, без подписан договор за покупко-продажба между производителя им и настоящия им собственик няма как да бъдат оценени
И от кога дали една котка е хубава или не зависи от това кой и е собственик? Или оценката зависи от това кой колко ще снесе. Смешник.

Публикувано: 08 February 2008 - 12:27 PM
Бан ли си просиш или просто си от село?!
Публикувано: 08 February 2008 - 12:58 PM
Аз на Шери и давам Петнил-други витамини не ни помагат на нас...а съм много доволна-козината и се промени много...Става и за кучета и за котки и наистина има голяяям ефект.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 08 February 2008 - 01:09 PM
Публикувано: 08 February 2008 - 02:05 PM
Цитат
Бан ли си просиш или просто си от село?!
Точно за това ставаше въпрос. Един човек продава котки на друг, а след известно време казва, че струват много повече и иска за всяка котка да му се доплати много висока сума. Но вече няма значение.
Относно кой е от село погледни себе си и всичките ти роднини и после говори за хората.

Публикувано: 08 February 2008 - 03:14 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 08 February 2008 - 03:23 PM
За витамините: И аз давам витамини за козина. Купувам различни марки, и са само за персийски котки. Това не ме притеснява, козинката на котките ми се сгъсти, заглади и стана превъзходна. Кои са най-добри като марка?

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.
Публикувано: 08 February 2008 - 10:24 PM
Цитат
Ти не даваш ли!? :rolleyes:
Не е нормално този страхотен котарак да е все по "бански". Или го криеш от лоши очи и "банските" са блъф.
Много тъжно ми става когато се заговори за живи същества като за стока Обичта и красотата на животните не се измерва в пари. :'(
Публикувано: 08 February 2008 - 10:56 PM
Публикувано: 08 February 2008 - 11:25 PM
и още един въпрос (ако решите да отговорите) - какво значи хранене със сонда?
иначе всички се радваме на успехите на българските котки и сме любопитни да научаваме за тях. ФИФе изложби повечето от нас посещават само когато се организират в Бюлгария, а американски рингове... май почти никой няма шанс да посети. та остава единствено на снимки да се радваме. поради това остава неясна причината за така упорития ОТКАЗ да бъдат публикувани такива.
Публикувано: 08 February 2008 - 11:26 PM
Публикувано: 08 February 2008 - 11:36 PM
Цитат
Какво значи?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 February 2008 - 11:56 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 12:25 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 February 2008 - 01:16 AM