Да, за съжаление се срещат често s) Тези котки имат различно устройство на черепа, за разлика от другите породи котки. Понякога се случва така, че челюстите се разминават, които прави правилното израстване на зъбите невъзможно, в други случаи горната челюст е много тясна и не може да осигури достатъчно площ за правилно наместване на зъбите. Аз смятам, че когато тези изменения са в границите на нормалното, тоест не се забелязва лицева асиметрия, животното може да се използва за развъждане. Понякога само 2 от зъбите са с неправилна позиция. В някои организации съдиите не обръщат внимание на това, защото за тях е важна хармоничността и изражението на котката, в други част от съдиите отдават голямо значение на това, но по този начин не си дават сметка, че лишават от изложбена кариера животни, които са невероятни представители на породата. Като потвърждение ще дам пример с котарак, който според мен е изключително животно и фактът, че можеше да е тук в България, но се разминахме с него за броени дни, ми дава право да потвърдя тезата си с пример. Това животно е произведено от Ранди Пример - развъдник www.boberan.com и в момента доставя радост и гордост на новия си собственик Елена Чумакова - развъдник www.ltch-cattery.com При него имаше малък проблем с подреждането на зъбите в зъбните редици, но това не може да направи котката по-малко изключителна. Вярвам, че ще й се насладите и вие!