Цитат
Персийска котка
Публикувано: 27 December 2007 - 02:49 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 December 2007 - 10:58 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 December 2007 - 02:32 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 10:13 PM
Аз съм Йоана от Русе и съм ужасна любителка на животните,обожавам кучетата и котките най-вече...но се старая да не деля на по-хубави и не хубави...всичките ги обичам!
Имам си една сладурана вкъщи,казва се Съни Самър(Sunny Summer-слънчево лято) и е крастоска м/у персийка и ангорец,нищо че не е съвършена,аз я обожавам!
Ще кача 2 снимчици на моята белушка със светло зелени очички :wub:

Публикувано: 28 December 2007 - 10:20 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 10:21 PM
Цитат
Аха, ще ни зарадваш ли със снимки на малки пухкави топчета? Откога чакам да видя отрочетата на онзи страхотен котарак ;)
Публикувано: 28 December 2007 - 10:48 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 10:57 PM
...НЯМА грозна котка(особено пък от персийците ;D),а твоята си е много красива ;)... B)
Давай ги снимките... :blink:
Публикувано: 28 December 2007 - 11:18 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 11:26 PM
С две думи нищо не разбрах, освен че има много хубави котки в БГ, ама ги криете.
Аз обичам да гледам снимки :wub:
Не им пиши имената, нито развъдниците, важни са котките
Давай снимките
Публикувано: 29 December 2007 - 12:28 AM
Сега ще си позволя да кача снимка на една прелестна разноока принцеса със обратна захапка,която е изключително добра,и освен на нея ще кача малко снимки на любовника и и техните потомци :wub:
Предварително ще се извиня на стопанката на мъжкия,че качвам снимките,но тя няма смисъл да се притеснява,защото да притежаваш котак като нейния е направо велико нещо и повод за гордост :wub:
Ето ги и снимчоцитеее:

И снимките на техните бебоци :wub:

А това е един сив котарак,на техни познати :wub:

Незнам как се води тази порода...май късокосмест персиец...наистина незнам,но можете да ми подскажете малко ;D
Много са сладки тези животни :wub: :wub:
Публикувано: 29 December 2007 - 09:56 AM
Публикувано: 29 December 2007 - 01:37 PM
Публикувано: 29 December 2007 - 01:40 PM
Публикувано: 29 December 2007 - 02:24 PM
Мммм,много си го харесах,пу пу да не ти го уруки и да ти е жив и здрав :wub: :yahoo:
Публикувано: 29 December 2007 - 03:16 PM
manus твийта писана съще много готина, а ти само я криеш. ;) Да я намчках от мен.
joleto за сетен път се обейдавам, че в Русе има много хубави котки. Едната ми котка също е от там.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/