Персийска котка
Публикувано: 29 June 2008 - 01:56 PM
ОФФ-ТОПИК
Тъй. Последното ми включване за днес, специално за манус:
Грозотата (в действията на модератора) е въпрос на стил, възможности и свободно време!
Върни се назад и ще видиш, че прекалено дълго време съм поправяла всички грешки (без значение от вида им, нито от това от кого са били допуснати). Странно как някои хора си взеха бележка и положиха усилия, а други - не. В резултат на това и модераторът си преосмисли "задължението" за поправяне на грешки.
Ако "... а в успехи на други да се премълчават..." е адресирано до модератора, то си има логично обяснение - всяка промяна в приоритетите води до това, че някои неща просто престават да съществуват за него.
Хайде със здраве...
Тъй. Последното ми включване за днес, специално за манус:
Грозотата (в действията на модератора) е въпрос на стил, възможности и свободно време!
Върни се назад и ще видиш, че прекалено дълго време съм поправяла всички грешки (без значение от вида им, нито от това от кого са били допуснати). Странно как някои хора си взеха бележка и положиха усилия, а други - не. В резултат на това и модераторът си преосмисли "задължението" за поправяне на грешки.
Ако "... а в успехи на други да се премълчават..." е адресирано до модератора, то си има логично обяснение - всяка промяна в приоритетите води до това, че някои неща просто престават да съществуват за него.
Хайде със здраве...

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 12 July 2008 - 06:52 PM
Прекрасна котка!
Да ти е жива и здрава и успех на изложбите.
Ако имаш дай още снимки.
.
Да ти е жива и здрава и успех на изложбите.
Ако имаш дай още снимки.
.
Публикувано: 12 July 2008 - 08:53 PM
Браво! Хубава ти е котката и без съмнение ще "мори" конкуренцията по фифе-шките изложби! ;)
Публикувано: 13 July 2008 - 10:00 AM
Котчицата е много чаровна и красива! :wub: Да ти е жива и здрава! :->)
Публикувано: 13 July 2008 - 08:36 PM
Съни! :blink: