Персийска котка
Публикувано: 12 June 2005 - 06:23 PM
п.с.6те ми отговори6 ли на вапроса ми от 11странитса?

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 12 June 2005 - 06:32 PM

Публикувано: 12 June 2005 - 07:14 PM
Цитат
Имам една молба-може6 ли да ми покаже6 тук твоиата принтсеса?!
Аз ве4е си имам една кандидат-снаха и сас сигурност тиа 6те е парва...убедена сам,4е изборат ми за неиа е правилен,за6тото е изклиу4ителна котка!
Tя е още мъничка за снимки, но ще ти изпратя - само посочи имейл (и тя е изключителна, както и сестра й;)). Кой е набелязания развъдник/ци, от който ще взимаш ванчетата?
Публикувано: 12 June 2005 - 07:21 PM
Понякога ме стряскаш с въпросите си. Всеки цвят козина се подготвя по различен начин. Фирмите, които ти изпратих предлагат различни продукти за различните цветове космена покривка. В България се внася само Биогрум и то определени продукти, но и те вършат работа за да се подготвят по-голямата част от цветовете котки, които се представят на българските изложби. Ако конкретизираш малко въпроса си ще се опитам да ти отговоря. Цялостнатата подготовка изисква доста време, строго индеведуална е, защото всяка котка има различни проблеми, които трябва да се замаскират. Най-добър съвет, който мога да ти дам е да се регистрираш в www.pandecats.com, там има всичко от а-я за подготовката и е нагледно обяснено с примери. За теб няма да е трудно да станеш член, защото си в САЩ. При всички случаи всяка котка трябва да е перфектно изкъпана и сресана преди да започне подготовката, затова и започнах с къпането.
Публикувано: 12 June 2005 - 08:14 PM
А за регистратсииата-6те го направиа!Просто ми стана интересно ,заради думата "трикове" и исках да сподели6 ниакои танкости при подготовката на котето за изложба...това е!Кoгато си взема котета(ВАН и биколор)-тогава 6те те питам конкретно.
С кои тсветове 6те продалжим сега-какво предлага6?

Публикувано: 12 June 2005 - 08:19 PM
За развадника...ами...оставете ме да Ви изненадам-нали триабва да има и малко загадка!Поне гарантирам,4е изненадата 6те е прииатна!

Публикувано: 12 June 2005 - 08:23 PM
Публикувано: 12 June 2005 - 10:22 PM
Публикувано: 13 June 2005 - 06:13 PM
Ето малко снимки Обади се като ги видиш да ги махна.
П.П. Имейла ти не се вижда на профила, и може да се изпраща само текст, а не снимки...
Публикувано: 13 June 2005 - 10:08 PM

Публикувано: 13 June 2005 - 10:34 PM
Може6 ли да разкаже6 за неиа-от какви родители е,за родословието...родителите имат ли PKD- тест ,напр.?!

Публикувано: 14 June 2005 - 09:58 PM
П.П. Джади, наистина още малко и ще го докара на Екзотик твоя Лео:) И най-странното е, че му е равна козинката.
Публикувано: 11 July 2005 - 10:44 AM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 11 July 2005 - 11:49 AM
Публикувано: 11 July 2005 - 11:59 AM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 29 September 2005 - 10:53 AM

Освен това, модераторът моли снимките, които се качват да бъдат предварително обработени - намалени до подходящия размер .... и най-вече обърнати в нужната посока, снимки надолу с главата не се допускат!!! bl)
Който не знае как да обработи снимката в размери, подходящи за качване във форума, моля да пита тук или на ЛС!!

Ако искаш верен приятел вземи си куче!