Персийска котка
Публикувано: 21 September 2011 - 10:38 PM

Сега като ги видях и на мен ми се прииска да се похваля

Моите бебоци пораснаха и стават все по игриви красиви беладжии.Голяма забава е в къщи.Просто не ми стига времето да им се нагледам.Всеки е различен и като външен вид и като характер.
Марли е момченцето той не е напълно екстремален ,но е любимеца ми .
Риана е екстремална и екзотична с къса козинка .Страхотна глезана постоянно е в ръцете ни.
А Лейзи е нашата мързелива поспалива красавица която ни омагьосва само като ни погледне

Ето ги и тях....

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !
Публикувано: 23 September 2011 - 07:16 PM

Аз да задам моя въпрос към хората дълго време гледащи персийки:
Без никаква причина, като нараняване или ухапване от нещо, сутринта котката беше с полузатворено оче, явно я болеше ...и бе силно възпалена лигавицата. Вета каза че е вирусно нещо си и че персийките били предразположени поради формата и вида на очите. Та някой ако е има идея за какво по-подробно иде реч...ще съм благодарна :-)
Иначе сега имаме голям набор за мазане и капане, от което естествено Уфито никак не се кефи.
Публикувано: 23 September 2011 - 08:33 PM

И почиствайте след като оздравее оченцето ежедневно с борова вода от ветиринарната клиника предлагат разтвор.По мои наблюдения очите секретират по-малко като се почистват с този разтвор.

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !
Публикувано: 26 September 2011 - 08:51 PM

По цял ден игри и веселие. Прити е нашата красавица кротка и мила ще се радва на спокойствие в дома. Пресила е по-темпераментна и има нужда от внимание, тя силно мърка и е по-гальовна, подходяща е за семейство с не много малки деца. Както знаете всяка животинка си има характер и е хубаво да попадне в точното семейство.
Аз също предпочитам котетата Дол Феис изглеждат по-естествено.

Публикувано: 29 September 2011 - 09:44 PM
Момчето ти е много симпатично златно чинчилче!

От улыбки хмурый день светлей.
От улыбки в небе радуга проснётся
Поделись улыбкою своей,
и она к тебе не раз ещё вернётся.
Публикувано: 30 September 2011 - 11:19 AM
Публикувано: 30 September 2011 - 12:24 PM

Публикувано: 30 September 2011 - 01:10 PM

Поделись улыбкою своей,
Публикувано: 05 October 2011 - 11:06 PM
Мимиченцето ми също е носител на син ген и ще го видите като доиде. Ще напиша всичко подробна в саита и ще разберете от кой развъдник е. Няма да е тайна, просто искам да пристигне

Публикувано: 06 October 2011 - 03:52 PM
Признавам, че разпалихте любопитството ми и в момента съм като котка - не ме свърта!

Може ли жокер - момичето златно ли е или сребърно?

Поздрави на златния сладур Кай!

Поделись улыбкою своей,
Публикувано: 14 October 2011 - 05:26 PM
Стискам палци и ви пожелавам златното ви момиче да пристигне скоро и да се впише добре в котешката ви комуна!

Поделись улыбкою своей,
Публикувано: 18 November 2011 - 11:52 AM
не мога още да се похваля че ми е пристигнало бебето защото имах неприятен инцидент.
Въпреки че беше капарирано развъдчичката го продаде на друг развъдник и направо ме разби.
Не знаех че и такива неща се случват но е факт. сега съм в преговори за друго коте и ако всичко е наред ще успея да го взема.
Стискайте палци да доиде при мен най-прекрасното коте.
Поздрав на всички и успешна изложба. За съжаление Кай няма да се появи там защото местата за изложба се изчерпаха преди крайния срок, но напролет той ще е там, обещавам.

Публикувано: 22 November 2011 - 04:46 PM
Изненадан съм от некоректното отношение и ви съчувствам...

Аз много очаквах да видя Кай, но явно ще трябва да се въоръжа с повече търпение.

Новото ви момиче сребърно ли е или златно?

Поделись улыбкою своей,
Публикувано: 12 January 2012 - 08:51 AM
Закачвам снимки на 3 сладурчета, които търсят нови стопани, котетата се предлагат като домашни любимци.
мъжко червено мраморно табби
Публикувано: 12 January 2012 - 08:55 AM
Публикувано: 12 January 2012 - 08:57 AM