Вик е чудо!!!!Почти е съизмерим с Патрик от Америка.....Дано всичко е наред и бъде глезен от новите си хора.
Ще се пребори ли Вик? умиращ питбул и престъпно отношение
Публикувано: 29 May 2014 - 12:06 AM
Я вижте кой си има играчка и дори й обръща внимание
Още е много слаб, но хубавото е, че подивява, като види храна, страшен апетит го гони горкото. Даже е опитвал да изкачва стълби, погледът му се е избистрил малко, почти реагира на звук и движения (силно казано, но ще започне в скоро време), връща си силата лека-полека, но още е като със забавени реакции.

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!
Публикувано: 11 June 2014 - 09:45 AM
Toзи младеж няма да го познаете просто

По сметката на форума са пристигнали още 50лв за Вик, а няма нужда от тях. Не знам с кой ник пише Мариана Станчева, затова го вмъквам тук - Мариана, ако четете, моля свържете с мен, за да ми кажете дали предпочитате да Ви върна парите или да ги пренасоча за животно по Ваш избор! Благодарности!

По сметката на форума са пристигнали още 50лв за Вик, а няма нужда от тях. Не знам с кой ник пише Мариана Станчева, затова го вмъквам тук - Мариана, ако четете, моля свържете с мен, за да ми кажете дали предпочитате да Ви върна парите или да ги пренасоча за животно по Ваш избор! Благодарности!

Публикувано: 05 July 2014 - 11:43 PM
А колко е културен, ако знаете! Един изпълнителен, за дни се научи на "Седни" (от "Ела" няма нужда, защото отказва да се отдели от стопаните
)
Видях го наскоро и ме налегнаха много смесени чувства. Хем яд за положнието, в което беше, хем ми стана смешно по колко детски начин реагира на света около себе си... Пули се във всичко, всичко е ново, всичко е интересно. Като стопаните ми обясняваха как се взира в тавана на стаята и се "възхищава" на лампата, се замислих дали това животно някога е имало покрив над главата си. Голяма еуфория е с играчките. Но при всички положения е прекрасен! Мил, внимателен, раздава целувки...

Видях го наскоро и ме налегнаха много смесени чувства. Хем яд за положнието, в което беше, хем ми стана смешно по колко детски начин реагира на света около себе си... Пули се във всичко, всичко е ново, всичко е интересно. Като стопаните ми обясняваха как се взира в тавана на стаята и се "възхищава" на лампата, се замислих дали това животно някога е имало покрив над главата си. Голяма еуфория е с играчките. Но при всички положения е прекрасен! Мил, внимателен, раздава целувки...