Търсещи дом / имащи нужда от помощ
Публикувано: 24 January 2013 - 02:08 PM

Та, така... Ларка вече не търси дом! Аз съм най-щастливатаааааааааааааааа

П.С. Снимки малко по-натам

Публикувано: 24 January 2013 - 07:59 PM

[/quote]
Ей,страхотна новина!Честито и браво за упоритостта :)

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 25 January 2013 - 10:03 AM
Letty, в 24 January 2013 - 02:08 PM, написа:

Та, така... Ларка вече не търси дом! Аз съм най-щастливатаааааааааааааааа

П.С. Снимки малко по-натам

Поздравления! Много се радвам като има такава щастлива развръзка! Надявам се да си паснат и да се грижат добре за Лара!
Публикувано: 27 January 2013 - 08:13 PM
Та по същество - ето снимки на две от кучетата, северняци, които с него разходихме. Предварително се извинявам за качеството, правени са с телефон.
Малкото е женско и е доста слабичко, но мнг миличко. Само ми се буташе да го галя и чеша. Не е от е тези,които скачт по теб, мнг спокойна и мила. Само скимтеше от време на време ( те повечето го правеха, не знам как да си го обесня. вероятно имат нужда не толкова от разходки, колкото от любов и обич). Разбира се с други кучета, не е агресивна към никого и нищо, ходи мнг добре на повод

Другото куче е мъжко, с мнг красиви очи, направо бели, толкова сини. Мнг е спокоен, не скача по хора, не е и така пълен с желание да тича, когато усети малко свобода ( вероятно приюта причупва някои неща :(....). На повод е малко по-темпераментен с другите мъжкари и с няколко не се разбра. Аз си го обеснявам с това, че е на повод, защото със същите тези кучета живеят в една клетка, пък не са се избили....Той обаче е типичен северняк, с оня поглед, с оня характер, типичен точно за тях. ПО едно време яко се запъна и не изкаше да се прибира...драпаше в посока изхода.

В приюта имаше още няколко хъскита, но тях ги разхождаха други хора

Публикувано: 23 February 2013 - 07:02 PM
ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН КРАСАВЕЦ Е ГОТОВ ДА БЪДЕ НАЙ-ОБИЧАНОТО ХЪСКИ,САМО МУ ДАЙТЕ ШАНС...
Той е бил обичан,някога от някого,той се е радвал на живота си ,макар че доколкото разбирам едниственото му лакомство е било сух хляб.И все пак давал е любовта си и не е загубил способността си да обича ,защото днешните му спасители са категорични-това е най-обичливото и любвеобилно хъски.Има тату на ушенцето си ,но е много старо и не може да се разчете,поне вета така казва.Разбира се прекрасно с други кучета ,не е доминантен тип,обича да се вози в кола,върви на повод прекрасно и е луд за игра.ЯВНО ,не са успели да пречупят волния му хъскевски нрав,блясъка в очите му ,които са готови да откликнат на най-малката човешка ласка.ТОЗИ СЛАДУР В ПОНЕДЕЛНИК ПЪТУВА ЗА СОФИЯ,ТАМ ИМА КЪДЕ ДА СЕ ПРИЮТИ ,НО МОМИЧЕТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСИНОВИ ,ЗАЩОТО ИМА МНОГО КУЧЕТА.АКО вие сте този ,който обича хъсета,ако вие сте този ,който има нужда да даде обичтта си и да приеме такава в замяна-това хъски е за вас.Не се дава на хора ,които да го отглеждат в двор за пазач!Човекът за него трябва да е специален и той ще го намери ,защото е роден под щастлива звезда.АЗ вярвам в това ,ако и вие вярвате споделете го ,за да намери своя път към щастието и това ДА БЪДЕ ОБИЧАН.Ако има интерес към куч ,пишете на лични... https://www.facebook...83213360&type=1

Аз съм най-хубавото кученце.
Публикувано: 25 February 2013 - 11:07 AM

И само седмица по-късно вече кучето изглеждаше по съвсем друг начин:

Не само че не съжалявам, че я прибрахме, ами се чудя как сме могли да живеем без нея

Публикувано: 18 April 2013 - 10:41 AM
В момента се намира в приюта в Богров и чака своят осиновител! Тя е черно-бяла, синеока, около 3 годишна, весела и много игрива. Кастрирана е.

JulyVell Siberians
Публикувано: 02 June 2013 - 05:46 PM
преди 3 месеца намерихме женско хъски на около 1 година.пуснахме обява ,но никой не го потърси.животното беше в плачевно състояние.Имаше безброй рани от човешко насилие.Погрижихме се за нея като за собствените ни деца.В момента е кастрирана,обезпаразитена и чипирана.В прекрасно здраве и кондиция.Много игриво и обичливо животно.Желаем да я дадем на грижовни стопани ,които да я обичат много.Ние нямаме възможност да се грижим за нея.Казва се Лъки и е прекрасна .
тел. 0884 34 50 16
Намираме се в района на София
Публикувано: 04 August 2013 - 10:38 PM
Кучето има перфектни хигиенни навици, тъй като по-голямата част от живота си е живяло в апартамент. Не върви идеално на повод, но това е поправимо. Поради стреса от изоставянето му и връзването (дотогава никога не е бил връзван) проявява недоверие към непознати хора, може да ги ръмжи, но когато свикне с присъствието им, става любвеобвилен като всяко хъски.
Заинтересованите могат да ми пишат на лични или да звънят на тел. 0895 91 24 23.

Публикувано: 27 August 2013 - 11:50 AM
Finwe, в 26 August 2013 - 06:36 PM, написа:
Намерени са нови стопани, кучето ще бъде приютено временно от техни приятели, докато се приберат в България