С какво храните хъскито си?
Публикувано: 26 October 2009 - 05:10 PM
Аз си храня кучето почти само с човешка храна. Извинявайте ама едно пиле, килограм моркови, парче кашкавал и хранителна добавка за кучета с витамини ми излизат по-ефтини от килограм "качественна храна". Па то и да я ядеше а той нашия не иска и да я подуши.
Онзи ден го храних със свински врат без кост. 11 лева му е килото.
Публикувано: 27 October 2009 - 02:46 AM
Започнах да храня моята Фрея с гранули на Роял Канин, като мисля така и да продължавам занапред. Натъкнах се на интересни цени - в клиниката, в която я водя, и в няколко магазина цената на Роял Канин Медиум Джуниър е 9.20 лв./кг. Но днес случайно минах покрай друг магазин и видях същата храна на цена 7 лв./кг. Разликата не е никак малка. Оглеждах пакета така, че продавачката започна да ме наблюдава с подозрение

И аз я намерих в един магазин на 7лв. ама беше отворена сигурно преди 6м. Ако искаш погледни в онлайн-магазина на" Д-р Стефанов" там излиза 8лв.за килограм,ако я вземеш от магазина и към 8.30 ако ти я доставят,доставката над 100лв. е безплатна,просто от магазина ползваш 5% отстъпка.Не правя реклама, просто цените са сносни и е удобно

Публикувано: 27 October 2009 - 03:05 AM
Аз си храня кучето почти само с човешка храна. Извинявайте ама едно пиле, килограм моркови, парче кашкавал и хранителна добавка за кучета с витамини ми излизат по-ефтини от килограм "качественна храна". Па то и да я ядеше а той нашия не иска и да я подуши.
Онзи ден го храних със свински врат без кост. 11 лева му е килото.
Хахаха,много скъп този врат бре.При нас е 7.40

Публикувано: 27 October 2009 - 08:04 AM
Аз я храня от 4 месеца с такава храна и мен също ме питат с кво я храня ... на ден ми излиза по 1лв. , 80лв. е 15кг. , води се че е Супер премиум.. от син кръст също ми казаха , че е добра храна..
п.с. всъщност храната за която говорех се казва nutra nuggets maintenance

Публикувано: 27 October 2009 - 11:07 AM
Специално формулирана за израстнали кучета с повишена физическа активност, както и за ловуващи и екстериорни кучета в периоди на почивка. Също предназначена за Северни породи кучета, храната е идеална за правилно хранене без натрупване на наднормено тегло. Високата смилаемост на пилешкото, пилещката мазнина и въглехидрати, заедно с оптималните нива на метаболитна енергия означават, че можете да осигурите енергията, от която се нуждае вашето куче, като същевременно го храните с по-малки количества.
*Тестовете за хранене на животни според процедурите на Асоциацията на американските власти за хранителен контрол (AAFCO) потвърдиха, че Nutra Nuggets Maintenance for Dogs осигурява пълноценно и балансирано хранене за отглеждане на израстнали кучета.

Публикувано: 27 October 2009 - 11:12 PM
Nutra nuggets maintenance изобщо не е храна специално за северни кучета , убедете се сами!
Comments:
Hello , i'm writing from Bulgaria. I feed my dog with nutra nuggets
puppy and i'm very pleased with it. My question is following:
Is it true that Nutra Nuggets Maintenance is specially made for North
dogs (like Husky) ?
и отговора
The formula is not made for any particular breed of dog. It is an AAFCO
approved formula for all life stages. The American Association of Feed
Control Officials recognizes 3 different life stages: 1) growth; 2)
maintenance; 3) gestation and lactation. If a formula meets the
requirements for all 3 stages it is approved as an all life stage
formula.
Hope this helps.
Janet L. Rettenmaier, DVM, MS
Director of Veterinary Services
Diamond Pet Foods
Meta, MO 65058
ph. 573-229-4203

Публикувано: 27 October 2009 - 11:17 PM
Публикувано: 27 October 2009 - 11:45 PM

Публикувано: 28 October 2009 - 09:38 AM

Публикувано: 28 October 2009 - 09:46 AM
Някой може ли да ми даде мнение за dogland храните http://www.petway.co...sa/dogland.html
Публикувано: 28 October 2009 - 10:04 AM
Публикувано: 28 October 2009 - 10:32 AM

Публикувано: 28 October 2009 - 10:34 AM
Да си призная чесно и аз преди си мислех че Педигри е много хубава храна заради рекламата.Но като се разрових и потърсих открих "топлата вода".Ама наистина новата им реклама е супер сладка, особено когато момиченцето обяснява за стомаха с детската рисунка :)