С какво храните хъскито си?
Публикувано: 28 October 2009 - 01:10 PM
На него може добре да му се отразява, на друго куче не...
Аз примерно не съм доволна от прехвалената про план. Джек я яде с удоволствие, ама...не е толкова добре колкото с Юканубата примерно, която хич не я яде, но той от нея заприлича на куче.
Публикувано: 31 October 2009 - 12:37 PM

Публикувано: 31 October 2009 - 04:24 PM

Извинявам се много ама да попитам.Ти куче ли храниш или прасе? Защо преди да си вземете какъвто и да било домашен любимец не си зададете въпроса дали ще можете да се грижите добре за него през целият му живот,а не за месец два до като му се нарадвате.Извинявам се за грубият тон,но винаги ме е било яд на такива стопани.Какво е това,давам му фасул и ябълки,наистина ми е жал за твоят любимец.Ако неможеш да се грижиш пълноценно за него по-добре му намери нов стопанин.Извинявай,но за мен това е пълна безотговорност.Грижата не се изразява само с гушкане и игри,защото с този фасул няма да му е много до игри на твоят кучо.Знам,че след горе написаното сигурно ще ме напсуваш,но това ми е мнението и никой неможа да ми го промени.За това е ЛЮБИМЕЦ за да се грижим за него наистина с любов,а грижите са свързани със средства не само с желания.
Публикувано: 31 October 2009 - 10:16 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 01 November 2009 - 12:50 AM
Публикувано: 01 November 2009 - 02:31 PM
Мое мнение е, че за това би трябвало да се интересуваш и преди да вземеш кученце и изказване от типа "дадох му боб, защото тук има само това" определено звучи зле. Поне на мен и през ум не би ми минало да дам боб на някое от кучетата ми, да не говорим колко "разумно" е това...

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 November 2009 - 02:53 PM
На всяко куче различните храни му действат различно - моята повръща от картофи (само от пържени не, но не я храня с това), от цаца получава разстройство, а познати кучета се хранят с картофи - нищо им няма, с цаца също - пак нищо им няма.
Публикувано: 01 November 2009 - 03:56 PM
Казваш: От къде да знам какво яде кучето и тн. Ами аз съм отгледал много кучета,котки и какви ли не животни,но всеки вид или порода си изискват специално отношение не е само да го вземеш.След като моите деца ми казаха,че искат Хъски а аз въобще нищо не знаех за тази порода като начин на гледане,темперамент и всичко свързано с нея.Един месец преди да го взема разгледах всички сайтове за хъски,регистрирах се и във форума и след като, да не кажа голяма дума-изчетох всичко и прецених,че ще мога да му усигуря необходимото за неговото добро развитие.Един ден им казах.- Деца утре си взимаме кутре.Бях вече намерил предварително

Публикувано: 01 November 2009 - 04:05 PM
fai7h, прочетете раздел "Хранене" и се постарайте да осигурите най-доброто за кучето Ви.
Публикувано: 01 November 2009 - 06:46 PM
Не нападам, показвам път да намериш информация. Същата която ми беше показана когато се регистрирах тук. Успех с кутрето.

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 02 November 2009 - 06:42 PM

fai7h, прегледай най- важните теми, за момента са тази за храненето и за доминантното поведение, сиреч за правилата, които трябва да въведеш вкъщи, и които трябва да се спазват безпрекословно от всички членове на семейството, ако искате да отгледате пълноценно куч!
Знам, че е много "работа"... аз първите две седмици се сцепвах от четене във въпросните теми и изобщо из целия форум... Подреждай всичко систематично в главата си, да не стане каша, "пресей" най- важните работи за малкото куче, и тези, които изискват по- напредналия етап от развитието му. А и винаги можеш да питаш "може ли, полезно ли е" преди да Опиташ! Зареди се с търпение и нерви

И спирам, че го превърнах в говорилня, за което се извинявам предварително!!!

Публикувано: 02 November 2009 - 09:48 PM

"зададете въпроса дали ще можете да се грижите добре за него през целият му живот" Извинявай ясновидецо, но би ли ми казал, аз през целия живот ли ще мога да се грижа пълноценно или ще имам 4-5 дупки по няколко дена в които ще се получава такава ситуация ???? Не си прав !!! Отношението ти е изключително грубо и нелогично

ДАНО не се държиш така и с кучето си !

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 02 November 2009 - 10:03 PM
Изпадал съм в ситуации, в които съм се лишавал от много работи, само и само хайванина ми да яде роял канин.
Peace, Peacee

JulyVell's Johnnie Walker - Red Label Owner
Публикувано: 02 November 2009 - 10:29 PM

"зададете въпроса дали ще можете да се грижите добре за него през целият му живот" Извинявай ясновидецо, но би ли ми казал, аз през целия живот ли ще мога да се грижа пълноценно или ще имам 4-5 дупки по няколко дена в които ще се получава такава ситуация ???? Не си прав !!! Отношението ти е изключително грубо и нелогично

ДАНО не се държиш така и с кучето си !
Ами Батковото и аз ще ти дам простичък пример.Имам храна поне още за седмица,но съм купил новият чувал още на заплата която беше преди 10дена.А за това как се отнасям и се грижа за моите любимци всеки от моите приятели ми казва,че иска да е някакво животинче в нашата къща.Така,че....
Публикувано: 03 November 2009 - 12:19 AM
Май трябва да се направи такава тема, там да си се спори на воля.
Давате ли яйца на ваште любимци, защо, как приготвени и какво количество? Благодаря ;)
Публикувано: 03 November 2009 - 02:59 PM

To be nobody, but yourself,in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!