С какво храните хъскито си?
Публикувано: 21 November 2009 - 09:44 AM
Цитат(hwarang @ Nov 16 2009, 08:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
:D:D:D Тая риба е отвратителна от човешка гледна точка , лично за мен.
Може да опитам на Чара да дам :D
Може да опитам на Чара да дам :D
Това е лично твое мнение-аз я правя на скара и с дъщеря ми си облизваме пръстите.Рибата е идеална за тях-с какво мислите древните чукча са хранели впряга си,след като са го използвали да докарва улова до морето до домовете им?

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 21 November 2009 - 01:11 PM
Кажете (тези които хранят с роял канин) на какви цени ги намирате чувалите - 15 кг.
Аз лично ги взимам (откакто Джонито дойде вкъщи) от ВиваВет (те за зоомагазин и вет клин в едно) понеже те са официален дистрибутор на роял канина - та цената при тях е някъде 120 лв, на два пъти сам им хващал промоции (съвсем случайни) по 80-лв-15 кг. Сега последно (преди 2 дена) ходих да взимам 108 лв. Смисъл често са различни цените, при вас как е ?
А относно храненето освен гранули му давам и консерва на "Darling" и отвреме на време когато си правя да ям му давам по-малко кашкавал, пържола, банани и подобни работи.
Аз лично ги взимам (откакто Джонито дойде вкъщи) от ВиваВет (те за зоомагазин и вет клин в едно) понеже те са официален дистрибутор на роял канина - та цената при тях е някъде 120 лв, на два пъти сам им хващал промоции (съвсем случайни) по 80-лв-15 кг. Сега последно (преди 2 дена) ходих да взимам 108 лв. Смисъл често са различни цените, при вас как е ?
А относно храненето освен гранули му давам и консерва на "Darling" и отвреме на време когато си правя да ям му давам по-малко кашкавал, пържола, банани и подобни работи.

JulyVell's Johnnie Walker - Red Label Owner
Публикувано: 21 November 2009 - 02:16 PM
http://forum.dog.bg/...=20#entry720984
Мнение моля
аз ли бъркам в дажбите по таблиците или всяка марка си има индивидуална таблица с индивидуален начин на изчисление?
Мнение моля
аз ли бъркам в дажбите по таблиците или всяка марка си има индивидуална таблица с индивидуален начин на изчисление?

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 24 November 2009 - 08:15 PM
Някой знае ли от къде мога да си закупя гранулка на Sportmix.
Аз съм в малък град и тук не са чували за тях. А в гугъл не откривам нищо. Много ми е важно - мой куч друга не иска да накуси!
Аз съм в малък град и тук не са чували за тях. А в гугъл не откривам нищо. Много ми е важно - мой куч друга не иска да накуси!

I do believe that you don't have to walk this road alone
Публикувано: 03 December 2009 - 09:51 AM
Цитат(Нара @ Dec 3 2009, 12:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Предполагам, че и преди е дискутирано, но какво ще кажете за SunnyDog (на опаковката има хъски). Не ми вдъхва особено доверие, купихме една малка опаковка от 500 грама да я опита...
и харесвате ли я и колко струва аз Закс го храня с Snyby dog
Публикувано: 03 December 2009 - 07:28 PM
Цитат(syndrome @ Dec 3 2009, 03:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малката Лиза я храним с Nutra Nuggets Puppy, но ми се струва, че от тази храна специално ака по-често от обикновенно.
Възможно ли е?
Възможно ли е?
ами немога да ти ажа но може и да неещо от храната и наа закс преди му бяхме взели едни гранули не им помня името и от тях имаше разтройство а бяха 8.50 - 2 кг бяха скъпички но сега намерихме мн хубавичка храна и сме доволни !!!
Публикувано: 06 December 2009 - 11:28 AM
Взехме му Роял Канин Стартер, защото е много малък и това ще му даваме първите две седмици. По таблицата пише 170 гр. дневно, аз му давам по шепичка през час-два. Още е много ошашавен, от утре вече ще направя някакъв часови график. След това се колебая дали да мине на Роял Канин Джуниър или Елкануба. Доста отрицателни мнения за качествето на Роял Канина чета, била прехвалена и т.н. Предишното ми кученце израсна с Роял Канин и Елкануба и нямаше проблеми нито с кости, нито с козина.... Сега ще прочета из форума, защото съм забравила как се процедира с включването на яйца, месо, бульонче и т.н.

Вход

Горе
Цитиране +