С какво храните хъскито си?
Публикувано: 23 February 2010 - 09:00 PM

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 23 February 2010 - 09:47 PM
Не искам да прозвучи като реклама, но Biomill е може би една от най-добрите кучешки храни, които се продават на нашия пазар.

Публикувано: 24 February 2010 - 04:49 PM

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 25 February 2010 - 08:03 AM

Та ... нащо диваче бива хранено с Роял Канин .... Макси Джуниър

Извън шегата - наистина бих се радвала някой да ми отговори,може и да ми се накарате,ама моля -първо отговора,после хокането

Публикувано: 25 February 2010 - 10:23 AM
Публикувано: 25 February 2010 - 09:02 PM

Извън шегата - наистина бих се радвала някой да ми отговори,може и да ми се накарате,ама моля -първо отговора,после хокането

Стинг до скоро го хранехме точно с макси джуниър. Сменихме с храната за възрастни средна порода и хептен спря да яде гранули.
Публикувано: 25 February 2010 - 10:14 PM

Аз храня с медиум. И за такава смятам тази порода, въпреки че е на границата. Не зная кучето ти на живо, но мисля, че повече от 25 кг. тегло не са ви необходими. Моят Реди, който много хора смятаха за едро куче, през целия си живот с мен тежеше между 24 и 25 кг. при 57,5 см. височина. Синът му Борк, който е ужасяващо злояд в най-добрата си форма е около 22 до 23 кг. при 58,5-59 см. Та тези 2-3 кг. над 25 не са никак много, и доста макси породи в същност си тежат доста повече, ако ще правим сравнения. Разбира се, мисля, че разликата не е кой знае колко голяма и всеки може да си прецени сам точно с коя храна да храни, без това да има някакви "фатални" последици за кучето.

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 March 2010 - 05:11 PM
Публикувано: 01 March 2010 - 08:24 PM
Уточнявам, че не сменям роял-а, защото не го яде, а защото в момента ми идва доста скъп. Затова търся алтернативи, тази Purina Dog chow е 15 кг - 60 лв.
Още утре тогава ще отида да му я взема.
Благодаря ти xael

JulyVell's Johnnie Walker - Red Label Owner
Публикувано: 03 March 2010 - 03:24 AM
Ние папкахме от нея сега зимата.И мога да кажа че доста добре ни се отрази.При все че Бак е изключително злоядо същество си хапваше от нея с кеф даже качи и някой колограм, но за това има вина и изключително студената зима.Аз съм доволна добра е храната.
Публикувано: 03 March 2010 - 02:52 PM
yovchev_87, виждам че си от Лясковец, в Търново може да се купи - има я в зоомагазина на улица Полтава, в момента даже Junior на Nutrience и няколко други вида на Belcando и Royal Canin са с 50% намаление (мисля че до 15 март ще са на такава цена)! Поздрави!