С какво храните хъскито си?
Публикувано: 07 November 2013 - 10:17 PM
За 5кг Белкандо ще дадеш 35лв,а за 78 ще и вземеш 13кг Акана....
http://www.zoofast.b...13-p-12752.html
Публикувано: 08 November 2013 - 06:06 PM
извинявай за грешката помислих,че е момиче

Щом е на 11м аз към 12 бих преминала на храна за големи.
Лично мой избор,с който не задължавам никого впрочем

Покажи го да го видим

Публикувано: 12 January 2014 - 09:54 PM
Meto, в 05 October 2013 - 09:40 PM, написа:
А нашият Мечо като е 45кг да не би да е грозен? Скопен е,майката е маламут и е по-голям и по-едър от стандартните хъскита,докторът каза,че е оке. Бяга като стрела,храним го 2 пъти на ден по половин кофичка гранули и малка шепа месо/риба. Синът му и той върви едър и е 35кг изглежда перфектно. Всичко е индивидуално.
По принцип ги храним 50/50 гранулки,ориз/макарони/кус-кус/обезкостени фенери/патешки крилца/риба/яйца.
Отделно много обичат орехи,сами си ги чупят,махат черупката и си изяждат ореха.Цезар таткото яде ябълки редовно като набара някоя из двора и вижда сметката :) Бягат и ги разхождаме много.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 12 January 2014 - 10:02 PM
Както сама казвате вашето куче не е хъски.
Публикувано: 13 January 2014 - 09:33 AM
ShiBumi_GirL, в 12 January 2014 - 08:02 PM, написа:
Както сама казвате вашето куче не е хъски.
Баща хъски с родословие и майка 50-50 маламут хъски. Тогава къде трябва да пиша в коя тема,за уличните ли?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 13 January 2014 - 09:57 AM
Но вашето куче не отговаря на стандарта на породата,за което стана въпрос и по-горе.Просто Ви отговорих на въпроса,който бяхте задала по-горе.
Това не означава,че са грозни или не са кучета

Не се сърдете,но просто всеки 2ри казва кучето ми е чистокръвно,майката или бащата са с родословие.С годините съм се научила да не вярвам докато не видя родословието или поне имена.
Не че сте длъжна да го правите разбира се.
Публикувано: 08 February 2014 - 06:27 PM
и това което си открадне от масата.Сигурно вече има отговор на този въпрос , но страниците наистина са много. Благодаря предварително!
Публикувано: 08 February 2014 - 08:55 PM
Някой от тук да храни сурово по БАРФ?
Публикувано: 08 February 2014 - 10:46 PM
Аз съм давала от тези:
http://www.animonda....od.html&mtid=55
Но като цяло съм се ориентирала към качествена гранула,а сега проучвам и сурово да давам.
Публикувано: 11 February 2014 - 10:04 AM
Моля за съвет как да избера храна за хъски на 2 месеца. Купих му гранули на Pro plan, но не ги яде. Пробвах да ги накисна в бульон - имаше ефект, но само 2-3 дни. Пробвах и с кисело мляко - същия ефект. Иначе не страда от липса на апетит, тъй като иска да яде от нашата храна. Като ми стане много жал за него, съм му давала корички хляб.
Спрях се на 4 марки: Orijen, Eukanuba, Acana, Taste of the wild, но не мога да купя от всичките и да тествам животното като опитна мишка. Освен това ми е трудно да намеря малка разфасовка. Но дори и да намеря, 2 кг не са малко когато не яде.
Моля, който е имал същия проблем, да сподели опита си. Знам, че всяко куче е индивидуално, но.... все пак.
Предварително благодаря!
Публикувано: 11 February 2014 - 10:38 AM
Нищо от Вашата трапеза не даваш.
Слагаш купата за 10мин ако не я изяде я вдигаш и така до следващото хранене.
Упорити са,но ако не се поддадеш на жалния им поглед прояждат сравнително бързо.

Публикувано: 08 July 2014 - 07:23 PM
Рен винаги не е искал много да си яде храната(гранули висок клас), но в последните седмици почти спря изобщо да яде и отслабна много.
Реших, че е хубаво да му готвя и питах ветеринара как става това и дали е добра идея, но той ми обясни, че така напълно ще се отучи да яде гранули и никога повече няма да иска. Освен това няма да успявам да му осигуря всичките необходими вещества, и че ще му се разтегне коремчето от готвеното, за това ми препоръча да не го правя. Сега мисля да почна да му смесвам гранулите с варени дробчета, ориз, сърчица и т.н. По този начин дали ще свикне да ги яде заедно? Също така добра идея ли е?
Благодаря предварително!
Публикувано: 08 July 2014 - 09:10 PM
Публикувано: 06 August 2014 - 09:58 PM
http://www.zoofast.b...c-23_25_84.html
редувам я ту с риба ,ту с пиле ,но и като му сваря цяла риба и сложа ориз и морковче направо пощурява,но рядко се случва