С какво храните хъскито си?
Публикувано: 03 September 2008 - 08:19 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 03 September 2008 - 08:49 PM
(давам по две за сега, но не бих казала, че действа върху апетита и, ама път тя е уникален случай..)
Публикувано: 03 September 2008 - 09:56 PM
Публикувано: 04 September 2008 - 09:53 AM
Ще давам както killaruna87 каза.. по таблетка и половина сутрин и вечер. :blink:
Публикувано: 04 September 2008 - 11:06 AM
Публикувано: 04 September 2008 - 12:00 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 September 2008 - 12:14 PM
Публикувано: 04 September 2008 - 12:17 PM
Свикнало е, защото не е имало друг избор. Но 4 месечно куче не е правилно да се храни така. Решението си е твое, не ти се бъркам.

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 September 2008 - 12:21 PM
Цитат
Свикнало е, защото не е имало друг избор. Но 4 месечно куче не е правилно да се храни така. Решението си е твое, не ти се бъркам.
Добре ще те послушам,от неска започваме да се храним правилно :blink: ;)
Публикувано: 04 September 2008 - 08:33 PM
Публикувано: 04 September 2008 - 11:01 PM
Но щом вече сте започнали с мръвките и готвенето ... трудно ще можете да се върнете на гранулата. :-

JulyVell Siberians
Публикувано: 05 September 2008 - 01:02 PM
Мога да се похваля че почти се справихме с апетита с моита Ара.
От бебе ядеше всичко каквото трябва и каквото не(предимно), но храната я омиташе за секунди. И така докато не почнаха жегите, още Юни първите топли дни като каза няма да ям и ТЕ ТАКА.
Пробах всички марки гранули, даже от докторката и купих гранули Вирбак и никъкъв ефект. Овкусявах ги с кашкавал, варих пиле с ориз, разни бульони, яде първия път и толкова. Жената каза кучето си иска разнообразие, и така с опити и грешки искарахме почти цяло лято на Лискас с различно овкусяване и пак ядеше колко да не е без хич.
От един месец се разхождаме с колело защото не мога да тичам колкото тя иска. И така на втория ден ЧУДО опразни си купата. Та откакто се уморява повече започна да яде нормално, вярно че пак ги овкусявам но си ги изяжда. Вчера купих за проба едни ситни гранулки на Хилс дават ги до 14 месеца за средни и дребни породи, от тях хапна и само гранули стотина грама.
Относно разходката с колело я препоръчвам, гледката на равномрно препускащо Хъски е невероятна. :yahoo:
Публикувано: 05 September 2008 - 03:46 PM
http://prikachi.com/files/333960Q.jpg
Мисля, че точно такова трябва да взема - но все пак ако може да го видите и да кажете, за да съм сигурен че стават грешки (да не съм се объркал).
За 2 месечно куче става дума

JulyVell's Johnnie Walker - Red Label Owner
Публикувано: 06 September 2008 - 02:42 PM
Цитат
http://prikachi.com/files/333960Q.jpg
Мисля, че точно такова трябва да взема - но все пак ако може да го видите и да кажете, за да съм сигурен че стават грешки (да не съм се объркал).
За 2 месечно куче става дума
Няма ли отгоре едно такова като цип, като на найлончетата? Би трябвало да има, да не се налага така да го хващаш с щипки. ;)
Публикувано: 06 September 2008 - 06:19 PM
Сещаш ли се на кое казваме цип? То си пише най-отгоре на чувала zip system (май) и си се напипва ...
ето един цип на пурина про план http://storage3.albu...2aa_6883558.jpg
и още една картинка с такова затваряне - http://www.furrkids....food-sample.JPG
Но пък може да си го отразял ...
Както и да е де, смятам че и с щипките ще издържи.
Ако чувала е 15 кг ще му стигнат за 2 месеца, ако яде по 250гр на ден. А скоро той ще порастне и дажбата му ще се увеличи, тоест ще го изяде за малко по-малко от 2 месеца.
Не ми се е разваляла храна, пък и от други хора не съм чувала оплаквания за 2 месеца да им се развалят гранулите.
И все пак може да си купиш контейнер за храна -
ето тема от форума. От нея дори някой си държеше гранулите в обикновена пластмасова кофа май ...
За кис. мляко от съседна тема - може да му даваш, едва ли ще му стане нещо. Отначало може да получи разстройство - нова храна, по-водна, по-лека ....
Може да му го разбъркваш с гранулите, ако не ги яде само така.
Но всъщност няма голяма полза от това мляко - с каква цел искаш да му го даваш?
Това от магазина едва ли е пълно с много полезни неща, пък и храната си съдържа всичко.