Публикувано: 17 August 2009 - 04:01 PM
Моята Зина е на 2 месеца, храня я с гранули, но си умира за всякакви плодове и зеленчуци.Като ми види да ям диня направо не издържа.След като се е добре нахранила с гранули и слагам паничката отново пълна и отгоре доматче - доматчето е изчезнало за секунди, а гранулките си стоят :)Искам да отбележа че плодовете са от моята градина и не са пръскани или торени с изкуствени торове!!!
Нали не е лошо за кученцето да му се дават плодове и зеленчуци? Аз гледам да не прекалявам (по парченце на ядене давам),но ако някой знае дали нещо е противопоказно за ядене.За сега акенцата са и нормални.Друг въпрос - добре ли е за стомахчето му да се дават гранулите с домат или нещо подобно,тоест ако сега му давам така трябва да продължа по този начин?Малко ми е объркано с това хранене защото като я взехме Зина и купих храна,която мислех че е за бебета,но се оказа че съм объркала.Тя я харесва и яде с апетит(добавям и кисело млако понякога за да не изпитва липса на калции).Сега ще и взема храна която да отговаря на възрастта и, но се притеснявам при смяната на храната - трябва да внимавам да стане плавно.А това плавно аз го разбирам да и сипвам в една купичка от двата вида храни(нова и стара),или първо едната след малко другата?Защото по-нагоре четох да не се смесват 2 вида храни.Мале съвсем се обърках.
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОЕ Е ПРАВИЛНО ЧЕ НЕ ИСКАМ ЗИНА ДА ПОСТРАДА ЗАРАДИ МЕН. :D