Dog.bg Форуми : С какво храните хъскито си?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (110 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С какво храните хъскито си?

#961 Потребителят е офлайн   hwarang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 August 2009 - 03:33 PM

тулстолоп = ТЛЪСТОЛОП и е най-гадната риба на Земята , дори е по-гадна от шарана........ ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#962 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2009 - 11:38 PM

Цитат(hwarang @ Aug 27 2009, 01:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
тулстолоп = ТЛЪСТОЛОП и е най-гадната риба на Земята , дори е по-гадна от шарана........ ab_041.gif

Ако мислиш,че Чара пробира ab_041.gif,а да и много много не съм запознат с писането на наименованието на тази риба ab_041.gif така,че моля да бъда извинен smile.gif

#963 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 09:10 AM

Не знам колко опита ще трябват да нацели някой правилното наименование на тази риба ... казва се и се пише - ТОЛСТОЛОБ!

User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#964 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 12:43 PM

Цитат(Huskypower @ Aug 28 2009, 07:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам колко опита ще трябват да нацели някой правилното наименование на тази риба ... казва се и се пише - ТОЛСТОЛОБ!

Е тва ще си го запиша,че тая дума ме вкара в някви филми тука smile.gif

#965 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 31 August 2009 - 08:39 AM

Зина с нейните домати, краставици и диня не ме оставя на мира.Многократно ги предпочита пред гранулите!!! smile.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#966 Потребителят е офлайн   bugsbunni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2009 - 08:41 PM

Цитат(nushcho @ Aug 31 2009, 09:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Зина с нейните домати, краставици и диня не ме оставя на мира.Многократно ги предпочита пред гранулите!!! smile.gif

Споко и при нас е така. Явно яде салата сега остана да го науча и да пие ракийка и да си сядаме по мъжки ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#967 Потребителят е офлайн   Verji Pancheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 11:01 AM

Почнах да купувам на кученцето ми Eukanuba обаче все получавам различни ммнения за храненето. етеринарката каза 4 пъти на ден и общото количество за 1 ден да е 100 грама,но на мен ми се вижда малко. В магазина на Попа ми казаха да се храни 3 пъти на ден и по 220 грама общо,а прочетох в един форум,че трябва да е 5 пъти на ден и вече много се обърквам по колко да й давам..може ли да ми дадете съвет?

#968 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 11:06 AM

Виж отзад или отстрани на опаковката на храната каква трябва да е дневната дажба. За Юкануба тя се определя според възрастта в месеци и сегашните килограми. Бела беше 3,4-3,5 кг, 2 месеца, и мисля, че дажбата беше 4х75 гр. Спокойно можеш да храниш кученцето по 4 пъти на ден, вместо 5.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#969 Потребителят е офлайн   Verji Pancheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 11:13 AM

Като й давам по 50 грама на хранене коремчето й става супер голямо..Издува се.. А няма глисти със сигурност..И незнам дали не и е много...До колкото съм чувала кучетата ядат колкото им сложиш и дори и да се е наяла няма да спре да яде..има ли някакви опасности,ако я прехранвам?

#970 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 11:19 AM

Затова има дневна дажба на пакета. Тя е съобразена с нуждите на кучето според килограмите и възрастта.
И аз това съм го чувала, само че примерите от форума и не само, говорят точно за обратното - Бела яде, колкото яде, и си оставя обикновено половината порция. Естрея пък изобщо не яде, стопаните й се чудят вече какво да правят, как ли не я мамят, не и не - седи пред пълната купа и не иска да подуши дори. Какви ли не храни, какви ли не лакомства, не яде.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#971 Потребителят е офлайн   Verji Pancheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 11:23 AM

А Хели е обратното..тя иска постоянно да яде..Може да е яла 15 мин преди това,но като подуши нещо пак е първа писта..Много е лакома..и седи и гледа с един поглед все едно никога не е яла през живота си и едва устоявам да не й дам..последния път направих грешката да ям на дивана..и въпреки,че и бях сложила на нея тя дойде и си гризна най-нахално от моя сандвич..Все си мисля,че не я храня достатъчно и после като й дам дажбата имам чувството,че съм и дала прекалено много ..много ми е каша в главата с нея

#972 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 01:01 PM

Така е, няма лъжа, няма измама. Купата си й седи пълна, но няма кой да я изяде.Ако някой знае добавка или метод, с който да я излъжем да почне да яде, да казва. Отворени сме към съвети.

Пробвали сме всякакви видове храни, от Педигри до Роял Канин, бирена мая, кучешки шоколад, кисело мляко, кашкавал, бульон, петнил, пастет, извара, пилешко месо и какво ли още не.

#973 Потребителят е офлайн   kikex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 07:40 PM

Цитат(Verji Pancheva @ Sep 8 2009, 09:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Като й давам по 50 грама на хранене коремчето й става супер голямо..Издува се.. А няма глисти със сигурност..И незнам дали не и е много...До колкото съм чувала кучетата ядат колкото им сложиш и дори и да се е наяла няма да спре да яде..има ли някакви опасности,ако я прехранвам?

да може да я прехраниш , а това не е добре за корема. даваи и да яде точно толкова колкото е описано на храната .
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#974 Потребителят е офлайн   slan4eva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 07:52 PM

Цитат(Itsko_EliNka_ @ Sep 8 2009, 02:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Така е, няма лъжа, няма измама. Купата си й седи пълна, но няма кой да я изяде.Ако някой знае добавка или метод, с който да я излъжем да почне да яде, да казва. Отворени сме към съвети.

Пробвали сме всякакви видове храни, от Педигри до Роял Канин, бирена мая, кучешки шоколад, кисело мляко, кашкавал, бульон, петнил, пастет, извара, пилешко месо и какво ли още не.

И ние сме така , не се храним и това си е .Вече се побърквам , днес пак готвих за него и не е изял и половината .Помагайте със съвети , за това лято свали 5-6 кг.
User's Signature

Качена снимка

#975 Потребителят е офлайн   hwarang Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2009 - 08:08 PM

Чара е ненаситна , колкото и дам да яде толко ще изяде и пак ще иска...
User's Signature

Качена снимка

#976 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2009 - 08:43 PM

Slan4eva,и при нас е супер голям зор ни готвено, ни гранули за консерви да не говорим.Ако яде гранули ще са около 100 грама и стига толкова.А наистина сме пробвали на 99.9% от всички марки като исключим ниския клас като (любимец и т.н) всичко е пробвано.Ако откриите някоя тайна рецепта споделетея.

#977 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 09 September 2009 - 08:04 AM

Може Любимец да яде ab_041.gif (шегичка)
Някой давал ли е Kennel's Favorite puppy?Вчера и взех на Зина едно чувалче,хапваме си от него, но ако някой има мнения по-въпроса?Преди бяхме на Фрискес и от магазина ми казаха, че Кенелс е доста по-добра,холандска марка била ама аз за 1 път я чувам.Цената и е за 5кг 25лв и за 20кг 72лв.Някакви отзиви?

Ето линк на сайт в който пише за тази храна

http://shop.zoomania...tive-Rings.html
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#978 Потребителят е офлайн   dardaron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 07:48 AM

Ох и ние с този проблем храненето. Гранулите тотално ги отказа, след като се разгониха кварталните ..... Три дни нищо не яде, сега му готвя пил. дробчета с ориз и моркови ихапва, но много ме притеснява, че изглежда слаб, а килограмите са му около 22. Нито бирена мая ни помага нито витамини ud_009.gif , не болен доктора каза ,че е добре ама на мен и на околните им се вижда много слабичък.Голям проблем с това яденееееееееее
User's Signature

Качена снимка

#979 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 September 2009 - 08:18 AM

Цитат(dardaron @ Sep 10 2009, 08:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох и ние с този проблем храненето. Гранулите тотално ги отказа, след като се разгониха кварталните ..... Три дни нищо не яде, сега му готвя пил. дробчета с ориз и моркови ихапва, но много ме притеснява, че изглежда слаб, а килограмите са му около 22. Нито бирена мая ни помага нито витамини ud_009.gif , не болен доктора каза ,че е добре ама на мен и на околните им се вижда много слабичък.Голям проблем с това яденееееееееее

Старото ми куче(каракачанска овчарка)беше избягал от нас за 3 -4 дена по кучки (поне така си мисля) и нищо не беше ял .Като се завърна успешно от "мисията си" си хапваше нормално.Така ни изкара акъла,направо го бяхме отписали ud_009.gif ,а той се завръща един ден по-щастлив и доволен от всякога.Добре че беше кротичък и никога не нападаше други животни и хора. smile.gif smile.gif
Та идеята ми е че може твоето куче да тъгува по някоя мома ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#980 Потребителят е офлайн   excalibur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 04:33 AM

Някой има ли някакви впечатления от храната Belcando. Препоръчаха ми е и то много сериозно.Благодаря ви предварително smile.gif
User's Signature

Качена снимка

• (110 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема