Загубени / Намерени
Публикувано: 13 December 2011 - 03:28 PM

Публикувано: 18 December 2011 - 04:28 PM
Кучето се разхожда в района на Sky city mall, Слатина. Изглежда е било домашно. Дружелюбно е. Цвят - кафяво и бяло-сиво. Моля, ако някой си го разпознае да се обади на тел. 0892207469 - Яница.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 18 December 2011 - 04:36 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 19 December 2011 - 10:55 PM
Ариел, в 18 December 2011 - 02:28 PM, написа:
Кучето се разхожда в района на Sky city mall, Слатина. Изглежда е било домашно. Дружелюбно е. Цвят - кафяво и бяло-сиво. Моля, ако някой си го разпознае да се обади на тел. 0892207469 - Яница.
Ето и снимка на кучето.
Струва ми се, че преди около 3 години, този красавец го намирахме вече веднъж...
Дано някой си го познае!

JulyVell Siberians
Публикувано: 25 December 2011 - 04:56 PM
Ще кача снимки само да си заредя апарата, иска ми се да си го върнем на хората, ако не е изоставено де.. макар, че не ми се иска да вярвам, че точно днес някой е захвърлил подобен ангел ... ;(
Ако никой не си го потърси ще си го оставя за мен ... Женско куче е... няма проблем с други кучета дори с котката..
За връзка с мен.. във форума само за сега... предполагам кучето е изпуснато днес защото е чисто не е измършавяло от глад! Помагайте!
Кучето се намира в гр.Пловдив кв.Коматево
Публикувано: 25 December 2011 - 07:28 PM
Дизел, в 25 December 2011 - 04:56 PM, написа:
Ще кача снимки само да си заредя апарата, иска ми се да си го върнем на хората, ако не е изоставено де.. макар, че не ми се иска да вярвам, че точно днес някой е захвърлил подобен ангел ... ;(
Ако никой не си го потърси ще си го оставя за мен ... Женско куче е... няма проблем с други кучета дори с котката..
За връзка с мен.. във форума само за сега... предполагам кучето е изпуснато днес защото е чисто не е измършавяло от глад! Помагайте!
http://www.facebook....&type=1&theater - вероятно става въпрос за същото куче. Споделям този линк от ФБ, ако някой си го познае или го познае.
Публикувано: 25 December 2011 - 10:24 PM
Pumpal, в 25 December 2011 - 07:28 PM, написа:
Дизел, в 25 December 2011 - 04:56 PM, написа:
http://www.facebook....&type=1&theater - вероятно става въпрос за същото куче. Споделям този линк от ФБ, ако някой си го познае или го познае.
Точно за това куче става въпрос... оказа се, че и 2та апарата са развалени ... дано от снимката във ФБ се добива поне малка представа за какво иде реч...
Публикувано: 26 December 2011 - 06:47 PM
Това е за сега, ако някой чуе нещо да пише на лично ..
Публикувано: 27 December 2011 - 09:35 PM
Цитат
Това е цялото инфо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 December 2011 - 09:59 AM
Мидрол, в 27 December 2011 - 09:40 AM, написа:
Темата е за намерени и загубени хъскита. Всичко, което не е по темата ще бъде трито!
Моля за извинение, май наистина малко разводних темата, но все пак ще повторя съвета си, защото съм убедена, че е точно по въпроса: понеже намереното куче изглежда младо и гледано, добре е този, който го е намерил, да го провери за чип при близкия ветеринар, а също така и да налепи обяви наоколо, понеже далеч не всички собственици на кучета ползват интернет редовно.

Публикувано: 28 December 2011 - 06:16 PM
http://www.facebook....&type=1&theater
ЗАГУБЕНИ ЕДНОТО В СЛИВЕН А ДРУГОТО ВЪВ ВАРНА!!! ЛИНКОВЕТЕ СА ОТ ФБ
Публикувано: 29 December 2011 - 11:41 AM
violina66, в 25 November 2011 - 08:36 PM, написа:
Velislav Andreev
Здравейте на всички. Реших да използвам тази страница тъй като тя е подходяща и е доста посещавана (според мен). Днес, изпращайки приятелката си в квартал Обеля точно на спирката на трамвай номер 6 забелязахме изгубено хъски или поне до колкото личеше нямаше стопанин с него. Хъскито беше черно-бяло, едричко (според мен на повече от 2 или 3 години), имаше и каишка и видимо беше доста гладничко, защото ровеше по изхвърлените салфетки и боклуци от дюнери и разни други храни. С приятелката ми определено му съчувствахме и се опитахме да се доближим до него, но то не че бягаше от нас, ами беше доста заето да търси храта. Та молбата ми е ако някой си е изгубил хъскито в посочения район и то отговаря на по-горе посоченото описане го моля да го прибере, защото хъскитата са уникална порода (аз лично имах някога). Дано съм помогнал.
Това е от ф.б. коментар...
Публикувано: 29 December 2011 - 11:57 AM
izabella, в 29 December 2011 - 11:41 AM, написа:
violina66, в 25 November 2011 - 08:36 PM, написа:
Velislav Andreev
Здравейте на всички. Реших да използвам тази страница тъй като тя е подходяща и е доста посещавана (според мен). Днес, изпращайки приятелката си в квартал Обеля точно на спирката на трамвай номер 6 забелязахме изгубено хъски или поне до колкото личеше нямаше стопанин с него. Хъскито беше черно-бяло, едричко (според мен на повече от 2 или 3 години), имаше и каишка и видимо беше доста гладничко, защото ровеше по изхвърлените салфетки и боклуци от дюнери и разни други храни. С приятелката ми определено му съчувствахме и се опитахме да се доближим до него, но то не че бягаше от нас, ами беше доста заето да търси храта. Та молбата ми е ако някой си е изгубил хъскито в посочения район и то отговаря на по-горе посоченото описане го моля да го прибере, защото хъскитата са уникална порода (аз лично имах някога). Дано съм помогнал.
Това е от ф.б. коментар...
Това кученце преди малко е забелязоно да обикаля с улично куче около 58-мо училище в квартал Орландовци в София. За съжаление нямше как да го прибера, но ако някой си го търси да знае че е в този район. Женско е, дребноза хъски, може би е още малко, с нашийник. няма начин да е друго куче мисля че е вашето!!!
Публикувано: 29 December 2011 - 01:20 PM
Публикувано: 03 January 2012 - 09:41 PM
десиславамихайлова, в 29 December 2011 - 01:20 PM, написа:
това същото куче ли е http://www.facebook....51441014964444/
Публикувано: 04 January 2012 - 10:51 AM
sangrea8, в 03 January 2012 - 09:41 PM, написа:
десиславамихайлова, в 29 December 2011 - 01:20 PM, написа:
това същото куче ли е http://www.facebook....51441014964444/
Да, това е същото. Изглежда по бяло отколкото на снимката. Дано някой го намери:(