Dog.bg Форуми : Загубени / Намерени

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (85 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Загубени / Намерени

#1341 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 December 2011 - 07:52 AM

Ако мод прецени-ще го премести. :md_064:Последната ми информация от тази сутрин е,че кучето вече не е на това место.Надявам се да е открито от собственика си или да е поне прибрано от добри хора.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#1342 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 03:28 PM

Загубено бяло хъски около Централни хали - София
User's Signature

#1343 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2011 - 04:28 PM

http://bezdom.info/i...atid=3&Itemid=1

Кучето се разхожда в района на Sky city mall, Слатина. Изглежда е било домашно. Дружелюбно е. Цвят - кафяво и бяло-сиво. Моля, ако някой си го разпознае да се обади на тел. 0892207469 - Яница.
User's Signature

#1344 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2011 - 04:36 PM

Изгубено бяло хъски в Пазарджик-Арес.
http://www.facebook....&type=1&theater
User's Signature

#1345 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2011 - 10:55 PM

Показване на мнениетоАриел, в 18 December 2011 - 02:28 PM, написа:

http://bezdom.info/i...atid=3&Itemid=1

Кучето се разхожда в района на Sky city mall, Слатина. Изглежда е било домашно. Дружелюбно е. Цвят - кафяво и бяло-сиво. Моля, ако някой си го разпознае да се обади на тел. 0892207469 - Яница.

Ето и снимка на кучето.
Струва ми се, че преди около 3 години, този красавец го намирахме вече веднъж...
Дано някой си го познае!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#1346 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2011 - 04:56 PM

Много лоши новини... Преди малко 2 жени ми донесоха женско хъски, мислеха, че е моето, казаха, че са го намерили преди малко и са ходили там където знаят за женско хъски да питат хората... резултат нулев... донесоха ми го.. много е красива сивкаво-черна с бели лапи 2 сини очи като едното има кафеникав кръг... изглежда младо на не повече от 2 години.. здраво е... много наплашено, има паразитна каишка, предполагам е апартаментско куче... обиколих квартала, попитах няколко човека дали са го виждали преди... никой нищо не знае... не, че има и много хора по улиците точно днес!

Ще кача снимки само да си заредя апарата, иска ми се да си го върнем на хората, ако не е изоставено де.. макар, че не ми се иска да вярвам, че точно днес някой е захвърлил подобен ангел ... ;(

Ако никой не си го потърси ще си го оставя за мен ... Женско куче е... няма проблем с други кучета дори с котката..

За връзка с мен.. във форума само за сега... предполагам кучето е изпуснато днес защото е чисто не е измършавяло от глад! Помагайте!

Кучето се намира в гр.Пловдив кв.Коматево
User's Signature

Качена снимка

#1347 Потребителят е офлайн   Pumpal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2011 - 07:28 PM

Показване на мнениетоДизел, в 25 December 2011 - 04:56 PM, написа:

Много лоши новини... Преди малко 2 жени ми донесоха женско хъски, мислеха, че е моето, казаха, че са го намерили преди малко и са ходили там където знаят за женско хъски да питат хората... резултат нулев... донесоха ми го.. много е красива сивкаво-черна с бели лапи 2 сини очи като едното има кафеникав кръг... изглежда младо на не повече от 2 години.. здраво е... много наплашено, има паразитна каишка, предполагам е апартаментско куче... обиколих квартала, попитах няколко човека дали са го виждали преди... никой нищо не знае... не, че има и много хора по улиците точно днес!

Ще кача снимки само да си заредя апарата, иска ми се да си го върнем на хората, ако не е изоставено де.. макар, че не ми се иска да вярвам, че точно днес някой е захвърлил подобен ангел ... ;(

Ако никой не си го потърси ще си го оставя за мен ... Женско куче е... няма проблем с други кучета дори с котката..

За връзка с мен.. във форума само за сега... предполагам кучето е изпуснато днес защото е чисто не е измършавяло от глад! Помагайте!

http://www.facebook....&type=1&theater - вероятно става въпрос за същото куче. Споделям този линк от ФБ, ако някой си го познае или го познае.

#1348 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2011 - 10:24 PM

Показване на мнениетоPumpal, в 25 December 2011 - 07:28 PM, написа:

Показване на мнениетоДизел, в 25 December 2011 - 04:56 PM, написа:

http://www.facebook....&type=1&theater - вероятно става въпрос за същото куче. Споделям този линк от ФБ, ако някой си го познае или го познае.

Точно за това куче става въпрос... оказа се, че и 2та апарата са развалени ... дано от снимката във ФБ се добива поне малка представа за какво иде реч...
User's Signature

Качена снимка

#1349 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 December 2011 - 06:47 PM

Вече 2-ри ден обикалям доста с кучето из квартала... то нито понечва към някоя къща да влезе, нито някой го търси хайвана... питам, разпитвам разни хора дали са чули нещо за избягало куче... никой нищо не знае... за мен кучето идва или от някоя близко село или от съседен квартал .. в случая Прослав или Кичук Париж.. никой познат с куче не го е виждал преди .. кофти ситуация... Аз все още обмислям варианта да си го оставя за мен ... обаче, кучето се оказа, че е доста доминантно към женски кучета... днес го пусках по полята и стадиона игра с мъжки кучета без проблеми..., обаче към Джеси е малко консервирана и се карат.. с котки се разбира добре... не знам дали има значение, обаче с мъжка котка се разбира добре... за женска нямам представа..

Това е за сега, ако някой чуе нещо да пише на лично ..
User's Signature

Качена снимка

#1350 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2011 - 09:40 AM

Темата е за намерени и загубени хъскита. Всичко, което не е по темата ще бъде трито!

User's Signature

#1351 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 December 2011 - 09:35 PM

Цитат

namerih huski v gorna banq tel.0876445583

Това е цялото инфо.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1352 Потребителят е офлайн   Мидрол Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2011 - 09:59 AM

Показване на мнениетоМидрол, в 27 December 2011 - 09:40 AM, написа:

Темата е за намерени и загубени хъскита. Всичко, което не е по темата ще бъде трито!

Моля за извинение, май наистина малко разводних темата, но все пак ще повторя съвета си, защото съм убедена, че е точно по въпроса: понеже намереното куче изглежда младо и гледано, добре е този, който го е намерил, да го провери за чип при близкия ветеринар, а също така и да налепи обяви наоколо, понеже далеч не всички собственици на кучета ползват интернет редовно.
User's Signature

#1353 Потребителят е офлайн   izabella Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 December 2011 - 06:16 PM

ЗАГУБЕНИ ЕДНОТО В СЛИВЕН А ДРУГОТО ВЪВ ВАРНА!!! ЛИНКОВЕТЕ СА ОТ ФБ

#1354 Потребителят е офлайн   izabella Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 December 2011 - 11:41 AM

Показване на мнениетоviolina66, в 25 November 2011 - 08:36 PM, написа:

Изгубено женско черно-бяло хъски със сини очи. На 4 години. Отговаря на името Нефер. Избягало е от двора ни в кв.Ораландовци (София) на 16.11.2011 през нощта. Моля, ако някой има информация да се обади на някой от следните телефони: 0878 64 80 62 ; 0887 61 08 65

Velislav Andreev
Здравейте на всички. Реших да използвам тази страница тъй като тя е подходяща и е доста посещавана (според мен). Днес, изпращайки приятелката си в квартал Обеля точно на спирката на трамвай номер 6 забелязахме изгубено хъски или поне до колкото личеше нямаше стопанин с него. Хъскито беше черно-бяло, едричко (според мен на повече от 2 или 3 години), имаше и каишка и видимо беше доста гладничко, защото ровеше по изхвърлените салфетки и боклуци от дюнери и разни други храни. С приятелката ми определено му съчувствахме и се опитахме да се доближим до него, но то не че бягаше от нас, ами беше доста заето да търси храта. Та молбата ми е ако някой си е изгубил хъскито в посочения район и то отговаря на по-горе посоченото описане го моля да го прибере, защото хъскитата са уникална порода (аз лично имах някога). Дано съм помогнал.

Това е от ф.б. коментар...

#1355 Потребителят е офлайн   izabella Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 December 2011 - 11:57 AM

Показване на мнениетоizabella, в 29 December 2011 - 11:41 AM, написа:

Показване на мнениетоviolina66, в 25 November 2011 - 08:36 PM, написа:

Изгубено женско черно-бяло хъски със сини очи. На 4 години. Отговаря на името Нефер. Избягало е от двора ни в кв.Ораландовци (София) на 16.11.2011 през нощта. Моля, ако някой има информация да се обади на някой от следните телефони: 0878 64 80 62 ; 0887 61 08 65

Velislav Andreev
Здравейте на всички. Реших да използвам тази страница тъй като тя е подходяща и е доста посещавана (според мен). Днес, изпращайки приятелката си в квартал Обеля точно на спирката на трамвай номер 6 забелязахме изгубено хъски или поне до колкото личеше нямаше стопанин с него. Хъскито беше черно-бяло, едричко (според мен на повече от 2 или 3 години), имаше и каишка и видимо беше доста гладничко, защото ровеше по изхвърлените салфетки и боклуци от дюнери и разни други храни. С приятелката ми определено му съчувствахме и се опитахме да се доближим до него, но то не че бягаше от нас, ами беше доста заето да търси храта. Та молбата ми е ако някой си е изгубил хъскито в посочения район и то отговаря на по-горе посоченото описане го моля да го прибере, защото хъскитата са уникална порода (аз лично имах някога). Дано съм помогнал.

Това е от ф.б. коментар...

Това кученце преди малко е забелязоно да обикаля с улично куче около 58-мо училище в квартал Орландовци в София. За съжаление нямше как да го прибера, но ако някой си го търси да знае че е в този район. Женско е, дребноза хъски, може би е още малко, с нашийник. няма начин да е друго куче мисля че е вашето!!!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1356 Потребителят е офлайн   десиславамихайлова Икона

Публикувано: 29 December 2011 - 01:20 PM

Моля за помощ!!!Избяга кучето ми- бяло хъски със сини очи в квартал Княжево, улица Княжевска! Кучето е на 6 месеца, мъжко, бежаво-бяло с малко сиво на гърба и е много общително. Моля, ако някой го види или случайно го е приютил, да се обади на телефон 0886320146!

#1357 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 03 January 2012 - 09:41 PM

Показване на мнениетодесиславамихайлова, в 29 December 2011 - 01:20 PM, написа:

Моля за помощ!!!Избяга кучето ми- бяло хъски със сини очи в квартал Княжево, улица Княжевска! Кучето е на 6 месеца, мъжко, бежаво-бяло с малко сиво на гърба и е много общително. Моля, ако някой го види или случайно го е приютил, да се обади на телефон 0886320146!

това същото куче ли е http://www.facebook....51441014964444/

#1358 Потребителят е офлайн   ios10 Икона

Публикувано: 04 January 2012 - 10:29 AM

Показване на мнениетоniki, в 02 January 2012 - 11:07 AM, написа:

Намерено хъски на 01.01.2012г. в квартал Княжево. Характеристики: бежаво със светли очи на около 2години, ваксинирано в клиника "ИТА ВЕТ" с личен номер 0278. Телефон за контакт 0888725727.

#1359 Потребителят е офлайн   десиславамихайлова Икона

Публикувано: 04 January 2012 - 10:51 AM

Показване на мнениетоsangrea8, в 03 January 2012 - 09:41 PM, написа:

Показване на мнениетодесиславамихайлова, в 29 December 2011 - 01:20 PM, написа:

това същото куче ли е http://www.facebook....51441014964444/

Да, това е същото. Изглежда по бяло отколкото на снимката. Дано някой го намери:(

#1360 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 04 January 2012 - 07:55 PM

• (85 Страници) +
  • « Първа
  • 66
  • 67