Загубени / Намерени
Публикувано: 17 March 2008 - 02:27 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 09:17 AM
Рая, не казвай колко даваш, питай как да се отбладариш. Но не позволявай да те изнудват!
Пожелавам ти успех! На теб и на всички останали!
Публикувано: 22 March 2008 - 11:10 AM
Цитат
Намерено е черно -бяло мъжко хъски около Варна.Тел.0889 /63 79 79

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 March 2008 - 11:44 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 23 March 2008 - 10:56 AM
Публикувано: 25 March 2008 - 10:18 PM
Видяхме кафяво-бяло хъски със сини очи на около 3-4 месеца в района на Хладилника, около бул.Черни връх. Опитахме се да го хванем, но кученцето е много изплашено и бяга при всеки опит да се доближиш до него. Пробвахме с храна да го прилъжем, но не става.
Някой чул ли е да е изгубено хъски в този район??
Публикувано: 26 March 2008 - 01:15 PM
Взел го е един човек за къщата на майка си и баща си на село до София. Казал го е в магазина до нас и децата са чули.

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.
Публикувано: 28 March 2008 - 03:39 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 08:18 PM
Публикувано: 28 March 2008 - 09:39 PM
Цитат
Значи май не сте си взели поука от предишния път ... :- :huh:

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 March 2008 - 09:42 PM
Цитат
Цитат
Каква полука да си зема,този път я разхождах на една поляна,и я пуснах защото да я държа само на нагръдника и да я мъча...тя въобще не се бие всиччко каквото трябва се прави но,защото така бяга :'(
Публикувано: 28 March 2008 - 09:53 PM

Публикувано: 29 March 2008 - 09:50 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Каква полука да си зема,този път я разхождах на една поляна,и я пуснах защото да я държа само на нагръдника и да я мъча...тя въобще не се бие всиччко каквото трябва се прави но,защото така бяга :'(
Huski, АНук беше 2години само на повод докато почне да свиква
да не бяга, началото на пусканията и беше само където има кучета в парка пусната сред тях
и много дебнене кога ще и писне да играе и ще хукне
бях станала спец по разпознаването, че й е скучно и ще хукне на някъде
на няколко пъти смели деца и баби са я хващали
даже и през ум не ми е минавало да я пускам на празна поляна
няма какво да и предизвика вниманието и освен да хукне да бяга
уф дано да я намерите
Публикувано: 29 March 2008 - 08:35 PM
"Буйно по природа, хъскито трябва да бъде разхождано, тренирано и обучавано предимно на повод. Ако смятате, че едно куче трябвада се подчинява на поглед или закана с пръст, или че трябва да върви по стъпките ви, и че е по-жестоко да го държите завързано, отколкото да го оставите на естествения му инстинкт и да го видите в беда или може би прегазено, тогава може би си струва да изберете някоя друга порода, а не сибирско хъски".

JulyVell Siberians
Публикувано: 30 March 2008 - 04:55 PM
Публикувано: 10 April 2008 - 07:33 PM

JulyVell Siberians