Загубени / Намерени
Публикувано: 10 July 2008 - 10:39 AM
парла и няма и следа ,
не знам дали е възможно да се е добрала някъде около нас , гледах
и не я намерих :'( :'( :'( :'(
Каквото и да е , само да не я сгази кола :-
Може някой да я е взел и да я върне , макар че ме
съмнява , вероятно цялата е била мърлява след вчера
, в какви ли не неща , а по целия парк да я търсим
ми изглежда почти невъзможно :'( :'( :'( :'( :'(
Хора , ако минавате през парка се оглеждайте , тя се мотае
с черен нагръдник.. :( :( :( :(
Публикувано: 10 July 2008 - 10:53 AM
главата и смотаната метална каишка :huh: :huh: :huh:
прецака всичко :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
бедната Чери , вероятно е толкова уплашена :'( :'( :'( :'( :'(
Шибан късмет :'( Последно я видяхме вчера пътечките на края на парка дето са
на ъгъла за към Иван Вазов , но нищо не се знае къде е в момента
и направо нз какво ми остава , да облепя кучешките полянки
в парка с обяви .... :'(
Публикувано: 10 July 2008 - 04:20 PM
Избяга от офиса (на Иван Асен до Царевец) вчера следобяда към 16:30, и двама човека се обадиха да кажат, че са я видяли там скоро след това, и после е изчезнала ... не се обаждат да кажат че са я видяли, нищо. Сигурно някой я е взел...
Тя избяга без нашийника си за беда, иначе си има табела с името и телефона...
Ако я видите някъде да се разхожда или да я разхождат, моля дайте знак!
0899 134 174 - Явор
Ето тук снимки:

Публикувано: 10 July 2008 - 04:26 PM
Много късмет от нас!!!

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 11 July 2008 - 02:02 PM
вероятно е адски уплашена и е тръгнала на някъде да търси път към вкъщи и или се е загубила някъде по пътя или някой си я е взел ( надявам се да не я е бутнало кола ;( ) Искам да помоля всички хора да се оглеждат в районите около парка и самия парк , а именно - ул. Нишава , Ив.Вазов - Стрелбище , и най близкия район на НДК от към парка , за Чери защото цялото семейство
е в шок а вероятно и тя се чуства така..Ако видите нещо съмнително да е сама или някой да я разхожда на каишка и не се осъмните за кучето се обадете на посочения телефон - 0889 895 051 - Петя , БЛАГОДАРЯ !
Публикувано: 11 July 2008 - 09:47 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 11 July 2008 - 09:59 PM
толкова е мачително и аз съм изпитвала тази мъка миналата година много често :'( :'( :'( :'( моето си се научи да се пребира като избяга сам,но преди това по три часа го търсим и на края цъфа пред хода и лае
стискам палци и ви пожелавам всичкия късмет да е с вас докато ги намерите Zein,yakeen
:'( :'( :'(
Публикувано: 11 July 2008 - 10:04 PM
Това някак си не мога да го разбера. Нито едно от кучетата ми не е бягало от мен. Губила съм си куче за около 15-20 мин. /по заек/ и знам какво е усещането за тези минути. За повече не искам и да си го представям. Дано и никога не го изпитам!

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 July 2008 - 01:43 PM
Пожелавам ви да я намерите...отново - бързо, жива и здрава!!! :(

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 12 July 2008 - 10:05 PM
Дано я намерих и да се постараеш да не я губиш повече.
Публикувано: 13 July 2008 - 11:48 AM
и парка на свободдата целия , също днеска с моите приятели ще разлепим , улица Нишава , около НДК и квартал Стрелбище..Баща ми каза , че ако не е успяла да намери пътя да се прибере може или да е в парка да обикаля някъде уплашена , което ме съмнява като излгаднее и изжаднее никой да не я прибере , или към пътя за нас по трасето в някой квартал да се е загубила и някой да я е намерил :'(... Благодаря за късмета , в момента всичко зависи единствено от намеренията на човека , който я прибере :'( и все пак ако някой забележи
кучето някой да го извежда ( да не говорим че може да е накрай София или в провинцията :'( ) да се обажда ;(
Публикувано: 13 July 2008 - 10:25 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 July 2008 - 03:59 PM
казали са я че са я видяли - намерили на един паркинг до южния парк , пресякла
е П. Яворов булеварда и жена я е прибрала вкъщи , взела е телефона , но жената твърди че в дена в който я е взела и извела на раходка , Черка пак е избягала :'( , но не звучало достоверно... понеже нямам телефон...
Мисля че може да са я харесали и задържали и да казват че са я загубили :'( ОГЛЕЖДАЙТЕ СЕ ВНИМАТЕЛНО ! Аз още днеска ще разуча повече по въпроса...
за тези хора около този паркинг
Публикувано: 14 July 2008 - 08:29 PM
около НДК , и ни казаха от паркинга хората , че са я забелязвали , уличните
кучета са я гонили и вероятно е някъде в тази част на парка ! Моля ако някой
я е видял , веднага да звъни , тя е с черен нагръдник , ние утре ще лепим
тази част на парка... :(