Dog.bg Форуми : Загубени / Намерени

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (85 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Загубени / Намерени

#341 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 July 2008 - 08:55 PM

Цитат

Мога да ви помогна с нещо !
Значи един голдън Рони се беше изгубил като малък и стопаните му не могли да го намерят ! Но мъжът отиша при една врачка и тя му казала да отиде в ромската махала и да каже , че  изгубено едно "жълто" куче и да каже , че който го намери ще го вазнаградът и че две ромчетата ще го изведът за каишката с още5 черни кучета и той нямало да го познае тъй като и той бил целият черен като черен лабрадор но с дълъг косъм ! Мъжът така и направил питал , никои не се обадил качил се в колата и две ромчета излизат от една къща и крешят да спе и водят Рони за каичката а покрай него 5 черни кучета (като него  ;D)
Сега Рони е добре и повече не излиза наван !!!

Още една такава случка:
На учителят на Хана който има развъдник за ловни кучета като :куцхард , гонче , дратхард и др. . Женската му кучка която била родила наскоро била отровена ! Георги седял до нея плакал много щял да я загуби както и кученцата , собственика а Рони е док. не вет . и казали на Георги , че ще направят всичко възможно да се оправи с един негов колега ! Сложили я на системи били и инжекция .... ! Най-накрая отишъл при врачката и попитал какво да прави кучето ще оцелеели или не . Тя му отговорила , че ще оцелее той знае какво прави да продължава и ще я спасът.Така и станало ! :)

Това е от мен , но тя  помага само когато наистина много си разтревожен ! Зажалост тя е от Мнт !!!  :(
Б.хти простотията...
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#342 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 July 2008 - 11:43 PM

Днес видях как се губи хъски ...по книга :huh: Мрачен младеж, с младо куче, мъжко ...кучо любопитко. Мойта дунда разгонена, на каишка разбира се. Около нас още две разгонени моми - Бернска овчарка и Немска овчарка. Място на действието - Южния парк, привечер. Като стъпи на алеята си пусна кучето и забол поглед в земята, с бърза крачка напред. Няма контакт между стопанин и куче. Младия синеочко напорист се залепи за нас, Ати се изплаши и изпищя - тя си е лигла ;D. Без да се обръщта младежа продължи с 300-та, подвикна нещо и това беше. Изумих се, изчакахме, той се скри от погледа ни ...кучо изучаваше миризмите от женките. Повъртя се и хукна в противоположната посока.  Майка с детенце се снимаха с него пред разлепена обява за изчезнало хъски - коментара на момиченцето беше - виж, той знае и чака да го вземат тук :( Поне още половин час седяхме на пейката, младежа не се върна да го потърси.
User's Signature

Качена снимка

#343 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 July 2008 - 11:49 PM

Пък аз, да ме прощаваш, не разбирам какво правите с твоето и другите разгонени кучета в парка. Миризмата им ще стои дни наред, колко още такива мъжкари ще откачат? И защо виждаш само грешката на другия стопанин?

стар коментар:

Цитат

Цитат

За това с разгонените дами ... по -далеч от младежите  ;)
Имало едно време...  първото ми куче. Момче. Което доста слушаше. Но когато оцъкли ей такива очи  :o и се залепи за дупето на някоя кучка в парка, опашката му  щръкне право  на горе и се движи толкова бързо, че не мога да я видя, тогава само питам собственика на кучката: "Да не е разгонена?", а той невинно: "Ами да."
Е - иде ми да убия такъв човек. После дни на ред не мога да го пусна моя от повода - хукваше със скоростта на светлината по интуиция търсейки мястото на последната среща с неговата любима, ако ще да е  на другия край на града. Нощем  не спи и вие. Такива работи.
Та изобщо не знам как ви хрумва да си пускате кучките разгонени с други кучета. Няма да ми пука ако мое заклещи вашето - вие си го търсите, но ще искам да ви убия, защото моето полудява.
И така е с повечето мъжки кучета.
Имайте разум и милост, не събирайте разгонената си кучка с други, дори не ходете в парка, където само от миризмата мъжкарите пак ще полудеят. Около блока - пиш, ак и в къщи.
М дам. Проста кучкарска етика.

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#344 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 July 2008 - 11:53 PM

Там живея, а кучето ми има естествени нужди и е привикнало да ги върши навън. И е на повод и под контрол. За стопанина на другото куче, не мога да кажа същото.
В тоя ред на мисли, там има поне 30 бездомни, некастрирани ... поне половината са женски. Като се оставя кучо без никакъв контрол, още много теми ще се появат тук - в без дом. Някакси не се чувствам виновна, че съм извела кучето си на повод ... на фона на общото безхаберие!
User's Signature

Качена снимка

#345 Потребителят е офлайн   vmiluscheva Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 11:05 AM

вчера няколко пъти обиколих южния парк... при поредната обиколка в края на парка едно момиче видя, че лепя обява , дойде и каза, че преди половин час е видяла едно хъски в кръглата градинка в началото на парка, ровело  и копаело в пръстта  и изглеждало като да е без стопанин... не беше мн сигурна , но май било с две сини очи.... обаче докато стигна пак до началото на парка нямаше и следа от него... привечер пък ми се обади един човек и каза , че май е намерил Спарки и малко го беше страх, защото кучето започна да му скача, докато говорехме по тел... помоли да отидем в парка да го вземем , той да го държи докато дойдем да не хукне пак нанякъде...  каза , че е с колело, иначе би могъл и да ни го донесе... много свестен човек беше... и докато говорехме по тел и се разбирахме , дойде някакъв човек и каза , че кучето е с него ... казвало се Андрю... и човекът , който ми се обади по тел се извини, каза че явно е сгрешил ... и става зъпрос за друго хъски ... може би поредното, което е било на път да избяга...  :(
имам известни съмнения, че едно от тези две кучета може да е било или Спарки ,  или Чери, или Тимба... те са доста различни, но според мен хората , които са ги забелязали, не са обърнали внимание точно на цвета на очите, козината и т.н. та може да е всяко от тях... човекът с колелото като го попитах за цвета на очите не беше сигурен , каза - чакай да му погледна очите какви са и  като ги погледна, каза че  едното око е бяло , другото е по тъмно...
...
има вероятност да скитосват из парка, ако имате време и път натам, оглеждайте се ... аз следобяд като се освободя пак ще отида и ще ги търся....

#346 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2008 - 11:24 AM

Цитат

Едното око е бяло а другото по тъмно
  :samoubiec:
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#347 Потребителят е офлайн   vmiluscheva Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 06:27 PM

знае ли някой телефони на приютите и изолаторите ? имало в сеславци и в слатина ?
аз намерих тел. на този в Лозенец, но там не са карали хъски ... 

#348 Потребителят е офлайн   Zein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 July 2008 - 09:00 PM

Днеска човека около склада на товарна гара (Горна Баня) е забелязал Чери отново да се навирта около 10:30-11:00  (или поне така твърди),опитали са се да я хванат,но тя не е дала.Обаха се да кажат към 7:00,понеже през деня бил мн зает.
  Вероятно е да казва така,поради това,че мове би искат да им кажем,че ако я хванат ще има голямо Визнаграждение,но да им е неудобно да изнудват.Ние им казахме като или ако могат да я хванат да ни се обадят пак.
  Много моля ако има от форума хора в този раион да се оглеждат внимателно за Чери (безстопанствено дребно Хъски),Ако могат да я хванат или имат информация за нея да се обадят непременно на 0883 48 00 99 - Иво

#349 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 03:47 PM

Защо не я търсиш там ? Търси я няколко дена подред по цял ден от 8 до 18 в този район и мисля че ще я намериш

#350 Потребителят е офлайн   Eva i Taira Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2008 - 04:55 PM

в сайта бездом пише,че е намерено едно хъски 04 май има и снимка http://www.bezdom.in...;limitstart=570
стр.58, а това е оставения майл за връзка mailto:dan_79@abv.bg 
Дано да съм помогнала на някого. 
User's Signature

Tai

#351 Потребителят е офлайн   Eva i Taira Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2008 - 05:04 PM

има и още една обява за намерено мъжко хъски,но за съжаление не е нашия Спарки,ако някой не е влизал скоро на сайта бездом,нека разгледа може пък да е вашето кученцеhttp://www.bezdom.info/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=6&Itemid=61&limit=10&limitstart=590
User's Signature

Tai

#352 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 July 2008 - 08:46 AM

вчера видях едно хъски в Игрев
скиташе се само сиво с две кафяви очи утре ще кача снимки защото няма кабел
с бяла противопаразитна каишка и син душач като алпйиско въже
синьо - шарено обаче така беше легнало , че неразбрах какво е
опитах се да го прикоткам поне да го погаля
ама само да кажех Г-ък и то почваше да ръмжи и да показва зъби
може би е на 2-3г по прерових тук но не намерих нищо дето да е то и да го търсят

ако събера повече инфо ще пиша

#353 Потребителят е офлайн   vmiluscheva Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 04:10 PM

нещо ново за Чери и Тимба ??? Спарки още го няма... :'(  минаха вече две седмици...  :( :( :( :( :(  :sos: . ако искате ми пратете по мейл-а  прикачени обявите за Чери и за Тимба, ще ги разпечатам и като ходя да разлепвам за Спарки, ще разлепвам и от вашите обяви. 

#354 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2008 - 09:14 AM

та оказа се че хъскито от Изгрев не е изгубено, а е на поредните стопани дето си го пускат да се разхожда

#355 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2008 - 01:14 PM

Разбрах за намерено женско сибирско хъски (не е Чери). Сиво бяло, в момента е разгонено. Търсят се собствениците му или евентуално хора, които да го вземат да го гледат, защото не може да остане там където е.
тел. за връзка: 0885 836582
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#356 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2008 - 02:31 PM

Днес (28-07-2008) в района на Бунарджика е намерено мъжко хъски - цвят кафяв, очи сини, приблизителна възраст 1 или най-много 2 години (много условно казано). По-късно ще поставя и снимки. Информация можете да получите на тел. 0886 321 072

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#357 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2008 - 07:37 PM

От няколко седмици засичам в парк Заимов да разхождат разкошно кафяво-бяло хъски.Днес попитах момчето откаде е кучето защото се личи,че не е случайно(в главата ми напомня на Широ).Каза ми,че преди 4-5месеца го е намерил до НДК с каишка на която е пишело Рекс.Търсил стопаните но не ги е намерил.Ако някой се интересува да пише.Казали му,че е на около година.
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#358 Потребителят е офлайн   ЗаеК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2008 - 08:13 AM

Днес видях скитащо се само хъски в Благоевград, аз бях с Хачи и с пазарски торби и не успях да го взема с нас.
Мъжко е, ръждиво-кафяво, със син нашийник. Вървеше в посока от циганската махала надолу към улица Никола Вапцаров (бивша Партизанска). И понеже не съм го виждала преди в нашия квартал, предполагам, че е било откраднато от циганите и е избягало. След малко ще изляза да го потърся пак и ако не даде да го взема с мен поне да го снимам.

#359 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2008 - 11:05 AM

дано го намериш

иначе аз попаднах на това
много немога да се ориентирам в новата визия на бездом
но мислч, че обявата еот 1,2.08

намерено хъски
сивобяла на около три г.намерена е в Люлин.

За контакти:
koce
0885836582
София
Имейл: kocepetkov@abv.bg

женско.кучето е много слабо ,предполагам че е изгубено отдавна.

http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=17944.0;attach=169084;image

http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=17944.0;attach=169088;image

http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=17944.0;attach=169090;image

#360 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2008 - 01:17 PM

уф сори за големите снимки ама бързах да ги пусна и понеже ми е много познато това куче
как мислите същотото като като това ли е

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

защото това второто е кучето което беше намерила на Хъски Лара майка и

• (85 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20