Dog.bg Форуми : Загубени / Намерени

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (85 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Загубени / Намерени

#741 Потребителят е офлайн   h0nda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 July 2009 - 07:21 PM

Аз немога да говоря от името на собственика, но кучето е намерило място в оградата къде може да се промуше и е избягало някаде, а моя приятел не мисли че си е седял в тях, естествено че го търси
User's Signature

Качена снимка

#742 Потребителят е офлайн   jimmyfisher Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:footbag, hiking, cycling
Публикувано: 13 July 2009 - 11:20 PM

Не се тревожете малкият загубеняк ще се оправи. 9 месеца му гледах сеира, нека сега види зор детето. :ab_041:
Само се надявам да не ме намери в Созопол. В петък тръгваме за Русе, така че дано не ме издири.

#743 Потребителят е офлайн   hrisi14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 08:24 AM

Показване на мнениетоjimmyfisher, в Jul 13 2009, 10:20 PM, написа:

Не се тревожете малкият загубеняк ще се оправи. 9 месеца му гледах сеира, нека сега види зор детето. :ab_041:
Само се надявам да не ме намери в Созопол. В петък тръгваме за Русе, така че дано не ме издири.

Съжалявам за изказването, не пиша често, но просто не мога да се стърпя - това е абсолютно безотговорно от ваша страна и такива като вас, които мислят така за кучетата си които са гледали уж с любов, не заслужават въобще да гледат даже и през витрина куче!? :eg_033:

#744 Потребителят е офлайн   runtime_error Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:компютри, мрежи, програмни езици, кучета , пътувания, автомобили, високи скорости

Публикувано: 14 July 2009 - 09:04 PM

Показване на мнениетоjimmyfisher, в Jul 14 2009, 12:20 AM, написа:

Аз само те моля никога повече не взимай да гледаш куче и никога повече не прибирай "изгубено" куче. Кучетата попаднали в твои ръце нямат добра съдба след това.
Как може с такова отношение да говориш?
Цитирам те:
"малкия загубеняк"
"не се трвожете"
"9 месеца му гледах сеира"
"нека сега види зор"
"Само се надявам да не ме намери"
"дано не ме издири"

Може ли това да е отношението ти към същество с което си живял 9 месеца и си отгледал от бебе ?
И ако те намери какво? Не искаш ли да те намери?
И как хората да не се тревожат? Те не са като теб ... те го имат от дни и въпреки глупостта, която са направили да го загубят ... се тревожат повече от теб.
Егати безхаберието ... на няколко пъти ти се ядосвам ама сега съм ти бесен! Моля се никога да не губя кучето си и ако не дай боже това се случи то никога да не попада в ръцете на кретен като теб!

Бесен съм да ме извинят модериращите форума ама не се сдържах ... заради тоя вече 5 месеца майката на моето куче има същата съдба!

Ако те мерна некъде ще има бой с тояги! Верваш ли ми ?

#745 Потребителят е офлайн   Грахче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 09:38 PM

http://forum.dog.bg/...showtopic=27033
User's Signature

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.
Качена снимка

#746 Потребителят е офлайн   h0nda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 09:41 PM

Вече мисля че има разлепени обяви в района, и има информация че някой го е откраднал и утре ще ходим да проверим мястото къде може би е видяно, дано да е той
User's Signature

Качена снимка

#747 Потребителят е офлайн   runtime_error Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:компютри, мрежи, програмни езици, кучета , пътувания, автомобили, високи скорости

Публикувано: 15 July 2009 - 12:45 PM

Показване на мнениетоh0nda, в Jul 14 2009, 10:41 PM, написа:

Вече мисля че има разлепени обяви в района, и има информация че някой го е откраднал и утре ще ходим да проверим мястото къде може би е видяно, дано да е той

Хъскито има невероятни способности по прескачане, копане и намиране на пролуки. На 9 месеца то вече е голямо куче и е напълно вероятно да е избягало! Все пак то е на непознато място и търси стария си стопанин ... липсва му. Едва ли някой е откраднал кучето ви! Но ако го намерите .... дръжте го достатъчно дълго затворено и/или вързано когато е навън, поне докато свикне с вас и ви приеме за новите му стопани. Инъче то винаги ще бяга ако има такава възможност.
А и помислете ... ако някой е откраднал кучето ви едва ли ще имате информация за това и едва ли ще се разхожда някъде на свобода. От друга страна хъскито с лекота и особенно в прохладно време може да измине за ден доста голямо разстояние. Така, че ако на кучето му е не позната обстановката около дома ви и в квартала, може да е отпрашило и на десетки километри от вас.

#748 Потребителят е офлайн   h0nda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 04:16 PM

Да прави сте не е било откраднато, кучето е намерено вече, радвам се че все още има добри и съвестни хора който са го намерили и пуснали обява че е намерен, много се радвам че кучето си е вече у дома, сега остана то найстина да се почувста че си е у дома.
User's Signature

Качена снимка

#749 Потребителят е офлайн   sandro Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 01:55 AM

Изгубен Е Във Пазарджик от 7 дена не мога да си го намря :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Страхливците Умират Всеки Ден
Смелите Само Веднъж

#750 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 July 2009 - 01:45 PM

ИЗГУБЕНИ ДВЕ ХЪСКИТА
Вижте всички обяви от milena nikolova
Загубени са мъжко и женско кафяво - бяли хъскита на 11.07.09г. в района на вилна зона Враня. Имат каишки с Табели !!! Моля върнете ни ги!!! ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ
За контакти:
milena nikolova
0888704450
София
Имейл: nikeng@mail.bg

Качена снимка

Качена снимка

#751 Потребителят е офлайн   asi73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2009 - 12:40 PM

http://www.bezdom.in...o...=3&Itemid=0
User's Signature

Кучето което ни беше откраднато и все още се надяваме да си върнем.

#752 Потребителят е офлайн   my_kaya Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 August 2009 - 09:59 AM

Намерено е мъжко хъски в района на Северен парк, кучето не изглежда на повече от 2 години. По молба на човека, при който е в момента, с цел да се намерят истинските стопани, не давам описание на кучето. Ако някой го търси, моля да ми пише. Е-mail: vkosturska@abv.bg. Досега не сме засичали това куче при разходките на Кайа, така че е възможно да се появило и от друг район на София.
User's Signature

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...

Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...

#753 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2009 - 01:06 PM

Това, че сте решили да не давате описание на кучето е само минус. Аз дори ви препоръчвам ако наистина търсите неговите собственици да пуснете снимка на кучето. Така шансовете му да се прибере отново у дома се увеличават многократно. Колкото повече хора го видят, товкова по-добре. Знам така не един случай, при който кучетата са били намирани.
От друга страна малко са хората, които реално ще ви се обадят, за да приберат чуждо куче. Всеки загубил куче си иска неговото, и също така собственика на дадено куче винаги може да докаже, че е негово.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#754 Потребителят е офлайн   my_kaya Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 August 2009 - 10:45 AM

Цитат(Huskypower @ Aug 9 2009, 02:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че сте решили да не давате описание на кучето е само минус. Аз дори ви препоръчвам ако наистина търсите неговите собственици да пуснете снимка на кучето. Така шансовете му да се прибере отново у дома се увеличават многократно. Колкото повече хора го видят, товкова по-добре. Знам така не един случай, при който кучетата са били намирани.
От друга страна малко са хората, които реално ще ви се обадят, за да приберат чуждо куче. Всеки загубил куче си иска неговото, и също така собственика на дадено куче винаги може да докаже, че е негово.

Целта действително е да се намери стопанина на кучето, затова ще разлепим и съобщения в района, в който е намерено кучето. Прегледах и всички обяви за изгубени кучета тук и в Без дом, но никой все още не е пускал информация за това куче. Все пак не мисля, че снимката ще реши въпроса, всеки, който е изгубил мъжко куче, отговарящо на информацията: около 2 годишно, а и в конкретен район - Северен парк, би могъл да се поинтересува допълнително, със или без снимка пусната. Още повече, че това куче в момента не се скита по улицата, прибрано е от един добросъвестен човек и неговата молба също беше да спестим подробно описание на кучето. За мен по друг начин стои въпросът, когато човек пуска обява за изгубено куче, тогава наистина снимката може да е решаваща.
Надявам се, че стопаните му наистина го търсят и съвсем скоро ще са отново заедно.
User's Signature

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...

Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...

#755 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 02:53 PM

Аз не съм казала, че снимката ще реши въпроса, а че шансовете се увеличават многократно. Все пак този форум се чете от много хора, които може да не са собственици на кучето, но да познаят на кого е, както това не веднъж се е случвало със снимки на намерени кучета. Също така трябва да знаете, че района, в който е намерено също не играе решаваща роля, защото само час след загубването си, едно куче може да се окаже в друг град ... а на сутринта да е във Варна. Казвам това, защото се е случвало и едно загубено куче по различни стечения на обстоятелствата може да смени няколко пъти районите.
Мен този случай не ме касае пряко, макар че живея в района и познавам много от хъскитата принципно.
Желая ви успех с намирането на собствениците!
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#756 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 August 2009 - 09:12 AM

Цитат(Тони @ Jun 27 2009, 03:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера в квартал "Манастирски ливади" видях много хубаво мъжко хъски, сиво с кафяви очи. Беше с една глутница от 5-6кучета. Изглежда, че е загубено отдавна. Беше доста "проскубано" , мръсно и слабо. Имаше кафява кожена каишка без медальончета . Не успях да го хвана и да видя дали пише нещо на нея.

Това куче все още се скита!
Никой ли не си го търси!
Ако някой иска повече информация за него да ми пише ЛС!
User's Signature

Качена снимка

#757 Потребителят е офлайн   tihomirrr Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 August 2009 - 06:53 PM

на 15.08.09 е изгубено женско хъски в кв.Левски гр.Варна,черно и бяло със сини очи на на 2 години и половина отговаря на името Хера,в момента е с много по къс косъм....тел за връзка 0883 340 324

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#758 Потребителят е офлайн   tihomirrr Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 August 2009 - 06:28 AM

Цитат(tihomirrr @ Aug 21 2009, 05:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
на 15.08.09 е изгубено женско хъски в кв.Левски гр.Варна,черно и бяло със сини очи на на 2 години и половина отговаря на името Хера,в момента е с много по къс косъм....тел за връзка 0883 340 324

Хера се прибра

#759 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 24 August 2009 - 10:26 AM

Цитат(tihomirrr @ Aug 24 2009, 07:28 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(tihomirrr @ Aug 21 2009, 05:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Хера се прибра

smile.gif af_089.gif ae_085.gif af_089.gif ae_085.gif БРАВО!Много се радвам за вас.Моята беборана е още малка,но много се страхувам да не се загуби или да я откраднат.Ние живеем в село близо да Варна не е уживено като в центъра на града,предполагам че ако излезе от двора ще може да се върне сама.Но все пак ме е страх от злонамерени хора.Преди имахме коли(много красив черен и масивен)но някой го открадна или се загуби не мога да кажа с точност.След нея гледахме каракачанска овчарка,тя си беше домошар-знаеше си къщата и на 5 км да я пуснеш.Беше избягала за околио 5 дена по жени (много ни уплаши тогава!)Хубавото и беше че за тази порода беше дружелубна към хора и животни. :)))

Хайде стига съм дрънкала че не му е мястото тук!Поздравления пак за ХЕРА може да ги запознаем със ЗИНА като порасне!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#760 Потребителят е офлайн   agi4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2009 - 05:41 PM

намерено е куче, чисто бяло с тъмно кафяв нашийник,прилича на хъски,но е възможно и да не е,по високо е и с по сплеската муцуна,намерено е в областа след аспарухово (вижте картата) ,случайно го видях,момчетата които са го намерили го доведоха в обединена ветеринарна,исках да пусна тук обява за6тото незнам дали те ще го направят,за жалост нищо повече не знам за кучето ,пишете ако знаете нещо за собствениците или попитайте в обединена ветеринарна във варна

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (85 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема