Загубени / Намерени
Публикувано: 14 July 2009 - 08:24 AM
jimmyfisher, в Jul 13 2009, 10:20 PM, написа:

Само се надявам да не ме намери в Созопол. В петък тръгваме за Русе, така че дано не ме издири.
Съжалявам за изказването, не пиша често, но просто не мога да се стърпя - това е абсолютно безотговорно от ваша страна и такива като вас, които мислят така за кучетата си които са гледали уж с любов, не заслужават въобще да гледат даже и през витрина куче!?

Публикувано: 14 July 2009 - 09:04 PM
jimmyfisher, в Jul 14 2009, 12:20 AM, написа:

Само се надявам да не ме намери в Созопол. В петък тръгваме за Русе, така че дано не ме издири.
Аз само те моля никога повече не взимай да гледаш куче и никога повече не прибирай "изгубено" куче. Кучетата попаднали в твои ръце нямат добра съдба след това.
Как може с такова отношение да говориш?
Цитирам те:
"малкия загубеняк"
"не се трвожете"
"9 месеца му гледах сеира"
"нека сега види зор"
"Само се надявам да не ме намери"
"дано не ме издири"
Може ли това да е отношението ти към същество с което си живял 9 месеца и си отгледал от бебе ?
И ако те намери какво? Не искаш ли да те намери?
И как хората да не се тревожат? Те не са като теб ... те го имат от дни и въпреки глупостта, която са направили да го загубят ... се тревожат повече от теб.
Егати безхаберието ... на няколко пъти ти се ядосвам ама сега съм ти бесен! Моля се никога да не губя кучето си и ако не дай боже това се случи то никога да не попада в ръцете на кретен като теб!
Бесен съм да ме извинят модериращите форума ама не се сдържах ... заради тоя вече 5 месеца майката на моето куче има същата съдба!
Ако те мерна некъде ще има бой с тояги! Верваш ли ми ?
Публикувано: 14 July 2009 - 09:38 PM

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 15 July 2009 - 12:45 PM
h0nda, в Jul 14 2009, 10:41 PM, написа:
Хъскито има невероятни способности по прескачане, копане и намиране на пролуки. На 9 месеца то вече е голямо куче и е напълно вероятно да е избягало! Все пак то е на непознато място и търси стария си стопанин ... липсва му. Едва ли някой е откраднал кучето ви! Но ако го намерите .... дръжте го достатъчно дълго затворено и/или вързано когато е навън, поне докато свикне с вас и ви приеме за новите му стопани. Инъче то винаги ще бяга ако има такава възможност.
А и помислете ... ако някой е откраднал кучето ви едва ли ще имате информация за това и едва ли ще се разхожда някъде на свобода. От друга страна хъскито с лекота и особенно в прохладно време може да измине за ден доста голямо разстояние. Така, че ако на кучето му е не позната обстановката около дома ви и в квартала, може да е отпрашило и на десетки километри от вас.
Публикувано: 15 July 2009 - 04:16 PM
Публикувано: 16 July 2009 - 01:45 PM
Вижте всички обяви от milena nikolova
Загубени са мъжко и женско кафяво - бяли хъскита на 11.07.09г. в района на вилна зона Враня. Имат каишки с Табели !!! Моля върнете ни ги!!! ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ
За контакти:
milena nikolova
0888704450
София
Имейл: nikeng@mail.bg

Публикувано: 23 July 2009 - 12:40 PM

Кучето което ни беше откраднато и все още се надяваме да си върнем.
Публикувано: 08 August 2009 - 09:59 AM

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 09 August 2009 - 01:06 PM
От друга страна малко са хората, които реално ще ви се обадят, за да приберат чуждо куче. Всеки загубил куче си иска неговото, и също така собственика на дадено куче винаги може да докаже, че е негово.

JulyVell Siberians
Публикувано: 10 August 2009 - 10:45 AM
От друга страна малко са хората, които реално ще ви се обадят, за да приберат чуждо куче. Всеки загубил куче си иска неговото, и също така собственика на дадено куче винаги може да докаже, че е негово.
Целта действително е да се намери стопанина на кучето, затова ще разлепим и съобщения в района, в който е намерено кучето. Прегледах и всички обяви за изгубени кучета тук и в Без дом, но никой все още не е пускал информация за това куче. Все пак не мисля, че снимката ще реши въпроса, всеки, който е изгубил мъжко куче, отговарящо на информацията: около 2 годишно, а и в конкретен район - Северен парк, би могъл да се поинтересува допълнително, със или без снимка пусната. Още повече, че това куче в момента не се скита по улицата, прибрано е от един добросъвестен човек и неговата молба също беше да спестим подробно описание на кучето. За мен по друг начин стои въпросът, когато човек пуска обява за изгубено куче, тогава наистина снимката може да е решаваща.
Надявам се, че стопаните му наистина го търсят и съвсем скоро ще са отново заедно.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 10 August 2009 - 02:53 PM
Мен този случай не ме касае пряко, макар че живея в района и познавам много от хъскитата принципно.
Желая ви успех с намирането на собствениците!

JulyVell Siberians
Публикувано: 18 August 2009 - 09:12 AM
Това куче все още се скита!
Никой ли не си го търси!
Ако някой иска повече информация за него да ми пише ЛС!
Публикувано: 24 August 2009 - 06:28 AM
Хера се прибра
Публикувано: 24 August 2009 - 10:26 AM
Хера се прибра

Хайде стига съм дрънкала че не му е мястото тук!Поздравления пак за ХЕРА може да ги запознаем със ЗИНА като порасне!
Публикувано: 30 August 2009 - 05:41 PM