Загубени / Намерени
Публикувано: 07 October 2009 - 11:28 AM
В изолаторът в Сеславци ма едно куче, с глава на хъски. Тялото в странни цветове, малко е като сглобено от различни кучета. Стори ми се, че има кожни проблеми, но не съм сигурна, може и да беше мокро, но определено опашката му е пършива. Мило същество.
Кикита ще пусне снимка.
Бяха го упоили да го кастират, оказало се кастрирано. Ще чакат малко време (колко е това?) дали няма да го потърси някой и после ще се дава.
(а сега, женско ли беше...?)
ТУК
Кикита ще пусне снимка.
Бяха го упоили да го кастират, оказало се кастрирано. Ще чакат малко време (колко е това?) дали няма да го потърси някой и после ще се дава.
(а сега, женско ли беше...?)
ТУК

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 October 2009 - 02:02 PM
Хубаво кученце, малко грижи и ще стане манекен. Дано някой си го хареса. Имаше преди време разни младежи питаха за хъскита без пари, що не вземем да ги издирим в старите теми?
Публикувано: 11 October 2009 - 11:37 AM
Хей,говорих с баща ми и му казах,че ако седя по-малко на компа (понеже седя доста) дали ще ми вземе хъски,и той каза ще видим (попринцип това значи да,защото ако не е съгласен казва НЕ!)Ще говорим пак и се надявам да разреши и може би ще взема кучето :)
Публикувано: 11 October 2009 - 11:53 AM
Цитат(nushcho @ Oct 10 2009, 11:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Деян ми писа каза и има надежда.Кучето ще стане красиво с малко грижи и хубава храна,няма да може да го познаем.Дано да се съгласят родителите му, че иначе ще ми е много болно. 

Ако го вземеш и наистина го искаш така или иначе няма да имаш време за комп! Стискам палци

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 11 October 2009 - 02:03 PM
И аз стискам палци!
Публикувано: 13 October 2009 - 12:21 PM
QUOTE (Deqn @ Oct 12 2009, 02:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хора съжалявам,не разрешават...
Но съм сигурен,че някой ще я хареса и ще я вземе сладуранката 

Публикувано: 14 October 2009 - 10:51 PM
ИЗГУБЕНО ХЪСКИ
На 14.10 в района на Борисовата градина е изгубено мъжко черно-бяло хъски със сини очи на 3 години, средно на ръст, с кафяв нашийник.
Моля ви, ако някой го види или намери да се свърже с нас на тел 0877669377 и 02/8669080 София
Моля ви, ако някой го види или намери да се свърже с нас на тел 0877669377 и 02/8669080 София

Ако го видите или намерите, моля обадете се. Благодаря ви предварително!
Публикувано: 18 October 2009 - 09:17 AM
Цитат(Bijoux @ Oct 17 2009, 10:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Благодарности на Dog.bg - форум и на добрите и съпричастни хора,
които помогнаха любимецът ни да се завърне у дома си!!

Страхотно куче е и се радвам,че сте го намерили.Би ли казал/а причината да се загуби?И как го намерихте?

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 18 October 2009 - 01:14 PM
На табелата "Община Костенец" като се идша от Боровец,днес видях черно-бяло хъски,едро.Лежеше на спирката с една глутница бездомници.Изглеждаше скоро загубен,в смисъл не опърпан много :)Нямаше как да го снимам за съжаление.Ако някой се сеща за подобно изгубено куче,ще се радвам че съм помогнала....