Загубени / Намерени
Публикувано: 07 July 2012 - 08:47 PM
- Какъв ви е проблема, госпожо? Какво толкова че кучето ходи така?
Когато му обясних че кучето не бива да "ходи така" чак ми се изсмя. Явно ме взе за луда. Накрая се ядосах:
- Ти разбираш ли че я кола ще го блъсне я друга беля ще стане? Ти знаеш ли че има няколко сигнала за това куче?
- Ще вземем мерки, госпожо, - каза той надменно да се отърве от мен.
Сега... Ще трябва да се примиря със факта че в района ни се шляе самосиндикално тоз куч, макар че на цигани много вяра нямам. Не съм сигурна дали наистина е техен... Те докато го викаха той си тръгна през булеварда в най-интензивен трафик и колкото да го викат - не им обръщал внимание.
Хора, какво да правя?
(псува тихичко: Бе знам си аз че на циганин куче и кон не бива да се доверява)

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 08 July 2012 - 09:19 AM
Furia_S, в 07 July 2012 - 06:47 PM, написа:
Когато му обясних че кучето не бива да "ходи така" чак ми се изсмя. Явно ме взе за луда. Накрая се ядосах:
- Ти разбираш ли че я кола ще го блъсне я друга беля ще стане? Ти знаеш ли че има няколко сигнала за това куче?
Сега... Ще трябва да се примиря със факта че в района ни се шляе самосиндикално тоз куч, макар че на цигани много вяра нямам. Не съм сигурна дали наистина е техен... Те докато го викаха той си тръгна през булеварда в най-интензивен трафик и колкото да го викат - не им обръщал внимание.
Хора, какво да правя?
Бъди сигурна че кучето не е било на циганите. Просто са били там в момента и веднага са видели в кучето начин да изкарат някой лев. Те са майстори в това да вдигат голяма олелия и по този начин да объркват нормалните хора.
Циганин да разхожда куче и да кара учебна кола досега не съм видял, макар че съм на 53г и в Самоков има поне 10000 цигани.
Публикувано: 09 July 2012 - 12:49 PM
Публикувано: 10 July 2012 - 07:57 AM
http://www.facebook....&type=1&theater -
Публикувано: 10 July 2012 - 08:45 AM

Публикувано: 11 July 2012 - 09:27 PM
violina66, в 10 July 2012 - 07:57 AM, написа:
http://www.facebook....&type=1&theater -
надявам се да намерите кученцето,копорала съм от фейсбук ,за да видят повече хора,може някой да си го познае
Публикувано: 11 July 2012 - 09:27 PM
Публикувано: 14 July 2012 - 06:53 PM
Зузетка Смешкаа
СПЕШНО !!! преди час два намерих пред блока женско черно бяло хъски , като мойта но черна ,комшиите казаха че е обикаляла е цял ден , но аз я видях одеве. Вързана с ужасен нашийник и половин синджир незнам крадена ли е избягала ли е , слаба и мн скубеща се един плик козина и събрахме. Водих я на лекар нищо и няма горе долу на 1,5 - 2 годинки е. Обезпаразитена вътрешно външно прибрана за ве4ерта от утре незнам. утре ще я снимам. Моля ви ако знаете някое изгубено хъски по кв НАдежда, Свобода , Модерното , Бакърена и близките обадете се на тел 0888958764
Публикувано: 19 July 2012 - 02:49 PM
Furia_S, в 07 July 2012 - 08:47 PM, написа:
Хора, какво да правя?
Какво стана с хъскито?
Публикувано: 21 July 2012 - 08:24 AM
В района е, съседите казаха че го виждат чат пат, наистина ходил по циганите и не дава никой да го пипне и хване. Последно със съседа като го видяхме - плахо се е приближил до нас, не се остави да го пипнем и щипна през булеварда към въпросните цигани. За сега не го виждам по жегите, с кучетата е много добър - нашия местен бездомник се опитваше да му прави опити за скачка, той дори не се обърна да протестира, стоеше си спокойно завалията, но като види че някой иска да го хване - бяга. И то при циганите бяга - наистина върви по тях.
Лоша работа...

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 21 July 2012 - 12:43 PM
Furia_S, в 21 July 2012 - 08:24 AM, написа:
В района е, съседите казаха че го виждат чат пат, наистина ходил по циганите и не дава никой да го пипне и хване. Последно със съседа като го видяхме - плахо се е приближил до нас, не се остави да го пипнем и щипна през булеварда към въпросните цигани. За сега не го виждам по жегите, с кучетата е много добър - нашия местен бездомник се опитваше да му прави опити за скачка, той дори не се обърна да протестира, стоеше си спокойно завалията, но като види че някой иска да го хване - бяга. И то при циганите бяга - наистина върви по тях.
Лоша работа...
Наистина много лошо! Ще измисля как да го прилъжем . . .
Публикувано: 21 July 2012 - 01:29 PM