Загубени / Намерени
Публикувано: 05 January 2009 - 09:13 AM
Цитат
На нас не са ни звъняли хора да искат пари или за нещо друго извън обявата напротив обаждат се хора който са намерили такива кучета и се опитват да намерят стопаните за което им благодаря.

Кучето което ни беше откраднато и все още се надяваме да си върнем.
Публикувано: 05 January 2009 - 03:43 PM
Цитат
Това пък на нищо не прилича.Какви са тея хора бе :huh:Дано се намери скоро момичето :(
Публикувано: 06 January 2009 - 06:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 January 2009 - 09:34 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 10:29 PM
Цитат
Ми кво да кажа ... Преди малко ми се обади момче, което каза, че е видял същото куче, да се разхожда само, но за съжаление се обади 2 часа след като го е видяло, понеже тогава е видяло обявата ми в интерент :'( Интересното е, че е близо до нас, през 4-5 блока, до сега обикалях, виках, свирих ... разлаях всички кучета в махалата, но моето пупу, не се показа от никъде...
Публикувано: 08 January 2009 - 10:33 PM
Цитат
Цитат
Ми кво да кажа ... Преди малко ми се обади момче, което каза, че е видял същото куче, да се разхожда само, но за съжаление се обади 2 часа след като го е видяло, понеже тогава е видяло обявата ми в интерент :'( Интересното е, че е близо до нас, през 4-5 блока, до сега обикалях, виках, свирих ... разлаях всички кучета в махалата, но моето пупу, не се показа от никъде...
Не се отказвай ... :( Наистина много тъжно , но има надежда кученцето да се намери , затова продължавам да стискам палци да се намери и да се върне по-бързо при вас . :kuchence:
Публикувано: 08 January 2009 - 10:45 PM
Публикувано: 09 January 2009 - 01:26 PM
Изгубено
http://www.bezdom.in...o...62&Itemid=0
Кучето от този пост вече е у дома. Върнато е на стопаните. :yahoo:
Публикувано: 09 January 2009 - 03:20 PM
[quote author=shrekky link=topic=12450.msg558830#msg558830 date=1231356873]
Изгубено
http://www.bezdom.in...o...62&Itemid=0
Кучето от този пост вече е у дома. Върнато е на стопаните. :yahoo:
[/quote]
Е браво,много хубава новина :yahoo:
Публикувано: 13 January 2009 - 02:27 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 02:37 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 03:01 PM
Това според мен са глупости.Дори и да е било на двор кучето нищо няма да му стане,и да не е хранено както трябва пак му няма нищо те издържат и със малко храна.Разбери къде е селото и отиди с някой да провериш,ако може изобщо да се разбере нещо повече.

Кучето което ни беше откраднато и все още се надяваме да си върнем.
Публикувано: 13 January 2009 - 03:53 PM
Мисля, че не са я хвърлили на боклука, колкото и ужасно да звучи, а просто са я продали на някого!!!
И моята Тара се прибра след 10 дни, като я бяха откраднали циганите.Беше мръсна и отслабнала и страшно наплашена.Успяла е да си прегризе въжето и се беше върнала у дома мин.година.Дано и с твоето момиче се случи нещо подобно-да се върне при теб :blink:Не вярвам да е умряла, при други собственици е!
Публикувано: 13 January 2009 - 04:07 PM
относно малкото храна, да няма да умре от глад, но от стрес може. Не искам да те плаша, но моето куче се срина тотално когато се преместихме и се наложи да седи вързана, наистена беше възрастна, но ако стреса е голям всико се случва. Моля се всико да е наред, ако искаш още вднага ще запаля колата да ги намерим тея хора и да открием кучето. Ако трябва ще викаме от пред ако е там ще ни чуе и ще се обади. :'( :'( :'(