stefaniq, в 02 July 2010 - 12:06 PM, написа:
Гледай сега ас имам опит със възпитаването на куче възпитавала съм ДОГО АРЖЕНТИНО които пак стават за бои за лов.... тъй че и със това куче сте се справя но ас ще си копувам чак след 3 години и ас това куче искам и това сте си взема независимо колко е трудно за убочейние и т.н четох че се подчиняват на стопаните и са силно привързани към тях и че се поддават на дресировка тъй че няма да има проблем ако си взема

Много се ядосах като прочетох написаното от теб зная че кучето си иска грижи и всеки си преценява ас съм си преценила че сте мога да се справя и зная че кучето не е играчка възпитавала съм куче с много по труден характер тъй че и с него ще се справя ас си го взимам за верен приятел привързана съм към точно тази порода и това съм решила

Първо много трудно ще се сдобиеш с чистокръвна тоса (рядка порода са,ценни са и цените естествено са много високи).Второ - няма значение какво животно си обучавала,щом е едно нямаш опит

по-скоро е щастливо стечение на обстоятелствата

И трето ако все пак си вземеш - къде ще го гледаш? Ще имаш ли възможности да му осигуриш всичко нужно? Ще имаш ли търпението да обесняваш на малоумниците по улиците,че това не са злобни кучета,а са мили приятели? И твоето куче дали ще може да покаже точно тази си страна?
Въпреки всичко ти пожелавам успех с намирането,отглеждането и възпитанието на малката тоса,защото всичко е много трудно с такава горда порода.
П.С. И правописа ти е уникален

Аз се пише със "З",а не -с.И "със" се използва само когато следващата дума започва със "С" или "З"!