Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 30 January 2010 - 08:43 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-(
Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.
Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!!!
Публикувано: 31 January 2010 - 06:17 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-(
Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.
Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!!!
Публикувано: 31 January 2010 - 09:50 PM

Публикувано: 01 February 2010 - 03:28 PM
Публикувано: 06 February 2010 - 12:41 PM

Публикувано: 06 February 2010 - 04:19 PM
Ако папагалчето вече е спряло да се мята насам- натам, най- вероятно го е правило от страх.. при моите често се случва да падне някоя пръчка и често се стряскат. Те са си такива- любопитни, ве човъркат нещо, може би само я е бутнало.
Ако обаче си скимти жално-жално и се блъска из клетката и аз бих се притеснила, дано се включи някой по- компетентен да каже. Не спирай да го пускаш обаче, в началото е трудно, но като огладнее, обикновено само се прибира. Но птицата трябва да лети! Моите са на 6 год вече, преди това съм имала и други, и винаги ги прибирах с много "бой"

Публикувано: 06 February 2010 - 04:34 PM
Публикувано: 06 February 2010 - 04:38 PM
sheni_6 добре е обяснил и за пускането от клетката.
Публикувано: 09 February 2010 - 12:24 AM
Izvinqvam se, no nqmam kirilica v momenta i ne vidqh otkude moga da promenq suob6tenieto...

Публикувано: 09 February 2010 - 09:17 AM
Восковицата има тепърва да се дооцветява и може да продължи със синьото и да се окаже момче или да покафенее и да се окаже момиче... рано ви е още за определяне на пола. /на две от момичетата ми и до днес периодично им се появяват сини петънца по роговицата, но основно стана кафява/
Публикувано: 09 February 2010 - 11:23 AM
На мен по стойка, по излъчване, така да се каже, ми прилича на мъжко. Не че съм голям експерт, просто съм имала доста папагали, затова си "казвам" мнението...

Публикувано: 11 February 2010 - 10:24 PM
За храната.... аз плодове и зеленчуци давам само ако са ми ги донесли приятели от село, иначе не рискувам заради нитратите. Намокрен хляб и моите много обичат. С кашкавал не рискувам, защото е солен и мазен и не е твърде полезно /но не е фатално ако е в малки количества/.
Понякога вземам няколко семенца от просо и ги слагам в саксийка, която поливам всеки ден.... след около седмица излизат зелени стръкчета, които са им много вкусни.
Здрасти!
Абе да ви кажа имам чувството,че ако ги оставя така могат да си умрат гладни....страх ли ги е какво голям зор вийдам с хващтането пак и ги стресирам така като ги гоня
Моля да ми кажете нещо ефикасно
Предварително благодаря
Публикувано: 12 February 2010 - 10:56 AM
По принцип къде отиват като ги пуснеш?
Публикувано: 12 February 2010 - 02:01 PM

Публикувано: 12 February 2010 - 10:48 PM
Относно ирачките..... никак не е задължително папагалчето да проявява интерес към тях, няма какво да се направи по въпроса.
Публикувано: 13 February 2010 - 04:04 PM
Проявява голямо любопитство към нас,но е още много плашливо.
И...може и да сме сбъркали пола.Бях сигурна,че восковицата му е кафява.Но,уви,аз съм само график-явно цветовете не са моята стихия-почна да ми лилавее,а някой път ми се струва,че си е направо синя.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

Вход

Горе
Цитиране +