Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 26 February 2007 - 10:10 PM
1.Malcolm ,да ти кажа ,аз като ги зех мойте най-много за това се притеснявах - да не съм зела от един и същи пол ,ама съм нацелила r) И аз се замислих - ти така се ядосваше че се карат , а сега !? n) Вземи си цяло ято поне така МОЖЕ и да оцелиш от другия пол l) b) Шегувам се разбира се!Успех!
2.disk atanasovbg ,намя проблем ,ако имаш въпроси - казвай!
3.Snufy ,честито!Искам снимки!Все не те засичам по icq ,ама трябва ,че да ми разправиш!! 1super
Айде до по-нататък!Поздрави! victoryVVV
Публикувано: 26 February 2007 - 10:22 PM
Цитат
Ами те спряха да се бият, както казвам за не знам кой път и аз си знам късмета n) ! И много се чудя на моменти примерно имам 2 двойки, ами ако и двата мъжки харесат едната женска дали няма да се бият за нея?
Публикувано: 26 February 2007 - 10:34 PM
женското
Прикачени файлове
-
_______2_.jpg (8.43K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 26 February 2007 - 10:34 PM
Прикачени файлове
-
_______4_.jpg (7.66K)
Брой сваляния: 76
Публикувано: 26 February 2007 - 10:37 PM
Прикачени файлове
-
_______3_.jpg (8.72K)
Брой сваляния: 76
Публикувано: 26 February 2007 - 10:55 PM
Леле, Malcolm, това не го очаквах!!! Ама хайде да не започваш да си правиш глобални заключения, мъжки - мъжки, затова пък е сладур, нали така?! Някой папагалчета са толкова небрежно зарязани от собствениците си (не визирам никой тук в темата), а си живуркат някак си, а ти с такова желание им осигуряваш всичко необходимо, пък те така да те изненадат! oleeee Може наистина да им вземеш две девойки и ще видиш какво ще стане...само ще бъде още по-звучно у вас b) .
Аз се чудя да ви разказвам ли днес какво видях, направо неестествено поведение на едно от нашите бивши бебета...Той си живее с една женска корела от лятото (нейният партньор подло си отвори вратичката и избяга преди 2 години и нещо) и днес го видях у приятелите ни. Какво мислите, че правеше?! Ами ухажваше много сериозно госпожицата, танцуваше пред нея, умилкваше й се, сякаш не е няколко пъти по-голяма от него, да не говорим, че е от друг вид oleeee .Е, това ме разби, направо ме депресира s) .

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 27 February 2007 - 05:55 PM
Цитат
а те я имат - начи сичко е ОК b) wink
Публикувано: 03 March 2007 - 01:09 PM
Хей, я си вижте календара! Днес някой много ще празнува! Snufy, ЧРД! Да си жив и здрав, любимците ти също и много да те радват!!! victoryVVV super best

Публикувано: 03 March 2007 - 08:30 PM

Публикувано: 03 March 2007 - 09:14 PM
МИСИ МНОГО l) bravoS cheers BEER drink victoryVVV super best b) l) oo angelpik dribble
Честита Баба Марта /малко със закаснение/ да сте живи здрави и все така добри към новорегистриралите се в форума както бяхте към мен СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ
Публикувано: 04 March 2007 - 12:18 AM