Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 19 February 2007 - 03:45 PM
Публикувано: 19 February 2007 - 04:30 PM
Публикувано: 19 February 2007 - 05:26 PM
Публикувано: 19 February 2007 - 05:53 PM
Цитат
Браво ама ти взе ли им нова гнездилка bl)
А това за папагала може да е на продавачката и да са го сложили за красота
а това дали е стандартен незнам може би
но окраската е интересна както го описваш l) r)
Публикувано: 19 February 2007 - 11:33 PM
Цитат
Ето затова казват хората, че повече глави мислят по-добре от една!!! Страхотна идея, направо нямам търпение да дойде време за разходка в гората...Обаче сега ми идва нещо на ум - хралупата като е естествена, няма да има отвор за проверяване какво става вътре s) . С това как се справяш? И нямам търпение да видя на практика как изглежда, чакам снимките с нетърпение!!!
А за чопленето по стените - нашият познат, който отглежда папагалчета също разказа нещо подобно, наесен като махнал къщичките, папагалите започнали да дълбаят стените (той ги гледа в една пристройка към къщата) и на места можел да си вкара ръката почти до лакътя, там продължили да снасят bl) .Сума дупки запушвал с цимент oleeee . Та веднъж като им се събудят инстинктите за мътене, няма спиране после (опитвам се да вдъхна кураж на Malcolm wink ).

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 19 February 2007 - 11:50 PM
Публикувано: 20 February 2007 - 01:51 PM
1.Малколм ,знам ,че си опитал всичко ,но направи си сам не е най-доброто решение ,при мен винаги става - направи си сам БЕЛЯ l)
2.За кълвача - съжалявам ,наистина тези птички са много полезни и красиви
3.Уеееееее това за хралупата звъчи супер ,ама ще видим
Цитат
и аз нещо не разбрах bl)
Поздрави!
Публикувано: 20 February 2007 - 02:10 PM
Цитат
1.Малколм ,знам ,че си опитал всичко ,но направи си сам не е най-доброто решение ,при мен винаги става - направи си сам БЕЛЯ l)
2.За кълвача - съжалявам ,наистина тези птички са много полезни и красиви
3.Уеееееее това за хралупата звъчи супер ,ама ще видим
Цитат
и аз нещо не разбрах bl)
Поздрави!
Е липсваше ни
Snowy надявям се да ни помогнеш по въпроса за хралупата r)
Поздрави b)
Публикувано: 20 February 2007 - 06:38 PM
Аз си представих едни стари върбалаци край реката, има разни паднали дървета, по тях винаги има и хралупи, нещо такова, но ще тряба рязане с трион и ...и аз не знам как точно s) .Но определено нямам предвид рязане, т.е. - унищожаване на живо дърво, да не сте ме разбрали грешно, ей oleeee .

Публикувано: 20 February 2007 - 11:07 PM

Публикувано: 21 February 2007 - 12:49 PM
Публикувано: 22 February 2007 - 10:02 PM
a) Днес видях същото гнездо, което върнах, на пазара на сергията да се продава, понеже той е син на онази продавачка! Просто не знам как могат да го продават пак a) !