Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 10 July 2007 - 08:24 AM
Публикувано: 10 July 2007 - 03:10 PM
iorito, честито! Разказвай повече, как са малките, браво, толкова много мъници накуп!!! Дано пораснат всички силни и здрави! И ако може - снимки, плийз r) , мисля, че на всички ще ни е интересно да видим толкова много птички накуп. Сигурно са много интересни - всякакви размери и етапи, от слепи до леко оперушинени b) .
Прикачени файлове
-
S5002701m.jpg (32.69K)
Брой сваляния: 79

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 18 July 2007 - 09:11 PM
Нашите бебоци вече са самостоятелни!!! w) От вчера са в отделна клетка и се справят много добре. И двете са зелено-жълти, но едното страхотно хапе (нямах време да си играя с тях, когато бяха по-мънички), а другото пък крещи неистово, но не хапе (и двете неща ги правиха само докато ги ловях из клетката n) ). А майка им мъти на нови 4 яйца (засега) wink .
Поздрави на всички перушинковци!!!

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 19 July 2007 - 06:22 AM
Нова съм в този форум, макар че го следя от известно време, а папагалчета отглеждам отдавна.
Наскоро направихме волиера и сега там пърхат 12 сладури, от най-различни цветове (макар че предпочитанията ми са към дивото зелено и към синьото). Мисля че така нашироко им е много добре и се чувстват щастливи...Надявам се че скоро ще оценят дървените кутийки по достойнство и най-после да се зарадвам и аз на писукащи бебета...Ще се радвам тук с вас да обменяме опит, или просто да си говорим за тези невероятни създания - вълнистите папагали.
Желая на всички лек и ползотворен ден!!!
Публикувано: 21 July 2007 - 10:47 PM
Публикувано: 22 July 2007 - 09:31 PM
Ако те е страх да не се е заразил твоя Кико, може да му дадеш антибиотик - Тетрациклин си купи от аптеката, на капсули. Една капсула се разтваря в 1 л вода и слагаш в поилката и така 2-3 дни. Но всеки ден трябва нов разтвор да се прави. Антибиотика е лек и няма да му навреди, а между другото с него съм лекувала осополивени, одрискани папагалчета...
И не се отчайвай, вземи си пак пиле. Този път със сигурност ще си го отгледаш :)
Поздрави!
Публикувано: 23 July 2007 - 01:21 PM
Публикувано: 23 July 2007 - 05:20 PM
А иначе, Кико е едно малко бижу :) направо се влюбих :) това нали е синьото папагалче от снимките??? Цветът му е великолепен.
А защо имам чувството че напоследък само ние двамата си говорим, къде са останалите???
Публикувано: 23 July 2007 - 08:50 PM
Публикувано: 23 July 2007 - 09:40 PM
Прикачени файлове
-
collage.jpg (29.79K)
Брой сваляния: 73