Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 25 June 2007 - 08:54 PM
Искате ли да видите колко сме пораснали? Вече прогледнали, утре ставаме на 2 седмици!
Снимката е авторска от снощи - на Blinki!
Снимката е авторска от снощи - на Blinki!
Прикачени файлове
-
S5002405m.jpg (25.65K)
Брой сваляния: 83

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 04 July 2007 - 08:56 PM
ето я нашата нова госпожица.Все още е много малка ,но мисля че се харесаха взаимно
Прикачени файлове
-
070704_181026.jpg (23.94K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 04 July 2007 - 08:57 PM
и още
Прикачени файлове
-
070704_181300.jpg (26.21K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 04 July 2007 - 10:31 PM
О, прекрасна е!!! И като гледам как я пощи, май са се харесали наистина super best !
Ето снимка от мъниците ни от днес: уж са малки, а постоянно се закачат, не им пречеше, че съм ги извадила от къщичката b) .
Ето снимка от мъниците ни от днес: уж са малки, а постоянно се закачат, не им пречеше, че съм ги извадила от къщичката b) .
Прикачени файлове
-
S5002682m.jpg (28.39K)
Брой сваляния: 85

Публикувано: 05 July 2007 - 07:10 PM
Привет на всички! Само двечките са, имаше още едно излюпено, но най-вероятно го бяха смачкали, тези двете вече бяха много големи, когато се появи то s) . Като попораснат малко ще чакаме втора партида яйчица.
А в момента си имам гостенчета!!! Едно от миналогодишните ни бебета с приятелчето си, което е купено от зоомагазин. Синичкото е "нашето" wink . Тук стана като хотел за пернати - който заминава на почивка, остава ни ги на отглеждане l) .
Жълтозеленият мнооооооого ми харесва, с тези ивици по коремчето! w)
А в момента си имам гостенчета!!! Едно от миналогодишните ни бебета с приятелчето си, което е купено от зоомагазин. Синичкото е "нашето" wink . Тук стана като хотел за пернати - който заминава на почивка, остава ни ги на отглеждане l) .
Жълтозеленият мнооооооого ми харесва, с тези ивици по коремчето! w)
Прикачени файлове
-
S5002714m.jpg (55.51K)
Брой сваляния: 72

Публикувано: 06 July 2007 - 08:15 AM
Напълно си прав - 7 са l) . Но засега се търпи wink . Хубавото е, че нашата двойка си гледа бебетата и много-много не надига глас. Лори си свирка в другата стая, той по принцип не крещи папагалски. А гостенчетата съм ги сложила в хола, че са много плашливи, а оттам по-рядко минаваме, да се успокоят. Има още накъде да се събират r) .Веселбата ще започне, като излязат малките и ги отделя, но дотогава тези двечките ще си отидат, така че...няма страшно super best . Но пак не е за хора със слаби нерви и особено чувствителни на шум b) .Особено като се добавят и амадинските песни...

Публикувано: 06 July 2007 - 10:48 AM
Ооо, забравих ги и амадинките l) ! Това означава, че сега у вас имате 9 птици. Е, поне като ви дойдат гости може да им вземате вход за зоопарк l) Разбира се шегувам се, но сте станали като малка зоологическа или по-точно орнитологическа градина r) bl) !
Публикувано: 06 July 2007 - 12:28 PM
r) Хм, като чета за колекциите на колегите от съседните теми в раздела, това си е направо нищо wink . Но зоологическа може би е по-добре казано, все пак - кокер и две маймунки също влизат в списъка nono (спокойно, двете маймунки са от вида Homo sapiens) b) !