Публикувано: 01 January 2007 - 03:37 PM
djokova, моите искрени съболезнования s) ! На мен скоро също ми умря женския папагал, но какво да се прави n) ! И аз останах само с мъжкия. Обаче той скоро става на 6 и май е късно да го приучавам да излиза, но както и да е! cl) Веднаха се сдоби с другарка! Не знам дали си прочела темата, но няколко пъти съм казал, и не само аз, че вълнисто папагалче не бива да живее само. I вариант: купуваш му едно другарче. II вариант: занимаваш се с него, отделяш му много време и внимание. Не пишеш да си направила нито едното от нещата така че мисля че това е причината! Когато си отишла на почивката доста безотговорно си постъпила, но нали знаеш, че всяка грешка е човешка! Но все пак тези грешки, които костват живота на което и да е живо същество трябва да се сведат до минимум. В Стара Загора папагалите вече са по 6 лева, не знам кога и къде колко са били, само казвам. Съжалявам, че не ти писах по рано, но и да ти бях писал, нямаше да можеш да го спасиш. И само ти така си мислиш, че е свикнал да живее сам, той така не е бил щастлив, уверявам те cl) . Сега мислиш ли пак да си вземаш папагалче? Ако ще си вземаш, гледай да не е едно, а две, абе да не са нечетен брой, да са четен, а колко ще си вземеш не знам вече, зависи от теб и клетката ти. А може и едно да вземеш, но нали ти казах, трябва да си постоянно с него/нея, да му/й говориш и така.
В казаното от мен няма упрек, старал съм се да кажа мнението си, моля не приемайте нищо като отрицателна реплика! wink