Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 09 February 2007 - 09:24 AM
Така, тук няма нови постове, което означава, че всички птички са живи, здрави и игриви! Само така!!! Стига толкова загуби в компанията cl) .
Аз съм намислила да запиша Пипи как пее и да го пусна по някакъв начин да го чуете, оказа се, че няма много вълнисти папагали, които да се изживявят като пойни птички, а нашият е точно такъв - пее та се къса и почти не кряка (само ако нещо го стресне много)! Пуснала съм SOS -сигнал за помощ в осъществяването на тази идея, но ще видим кога ще стане wink .
Аз съм намислила да запиша Пипи как пее и да го пусна по някакъв начин да го чуете, оказа се, че няма много вълнисти папагали, които да се изживявят като пойни птички, а нашият е точно такъв - пее та се къса и почти не кряка (само ако нещо го стресне много)! Пуснала съм SOS -сигнал за помощ в осъществяването на тази идея, но ще видим кога ще стане wink .

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 09 February 2007 - 11:18 PM
Здравейте пак ,хора , абе моите само се пощят ...........знам че се харесват ,ама друго не правят bl) bl)
Само ви информирам........
К'во сИ ка'Ити ( b) l) ) пУ 'ъпросЪ
Само ви информирам........
К'во сИ ка'Ити ( b) l) ) пУ 'ъпросЪ
Публикувано: 11 February 2007 - 03:09 PM
Malcolm, ти се канеше да им слагаш гнездилка, какво стана с нея? Може това да ги "примири", кой знае bl) . А това "джафкане" включва ли и скубане на пера, или "цивилизовано" само си вдигат скандали? wink Брей че упорити излязоха! Да не им се надяваш s) .
djokova, по твоя въпрос говорихме вече не веднъж...
oleeee
djokova, по твоя въпрос говорихме вече не веднъж...
oleeee

Публикувано: 11 February 2007 - 11:01 PM
Знам ,ама не са мръднали и пиксел (така де b) ) откакто ги обсъждахм.
А за теб Malcolm ни знам ко да ти кажа.Аз такова нещо - каране между папагали не съм виждала cl)
Ххххх дразня се на моите вече ,те папагали ли са или някви машини дето са се бъгнали на едно действие a) a)
Малко звук да издадат ,нещо там ,малко живот - няма братче само някво леко пиукане и тва е cl) cl)
Поздрави!
Извинявам се като ви досаждам с историите на моите "тъпи" папагали cl) cl)
К'во ми става днеска r)
А за теб Malcolm ни знам ко да ти кажа.Аз такова нещо - каране между папагали не съм виждала cl)
Ххххх дразня се на моите вече ,те папагали ли са или някви машини дето са се бъгнали на едно действие a) a)
Малко звук да издадат ,нещо там ,малко живот - няма братче само някво леко пиукане и тва е cl) cl)
Поздрави!
Извинявам се като ви досаждам с историите на моите "тъпи" папагали cl) cl)
К'во ми става днеска r)
Публикувано: 12 February 2007 - 12:36 PM
ИМАМ ВЪЛНИСТО ПАПАГАЛЧЕ КОЕТО СНОЩИ МЪЖКОТО ГО КАЧВА И СУТРИНТА ЗАБЕЛЯЗАХ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТЪПВА НА ЕДНОТО СИ КРАЧЕ
ОТ ЯБЪЛКАТА ГО ДВИЖИ НО ПРЪСТИТЕ НЕ КРАЧЕТО СТОИ ПРЕЛПНАЛО ДО КОРЕМЧЕТО С РАЗТВОРЕНИ ПРЪСТИ КАКВО МУ Е КАКВО ДА ПРАВЯ НЯМА ВЕТЕРИНАР НАБЛИЗО
ОТ ЯБЪЛКАТА ГО ДВИЖИ НО ПРЪСТИТЕ НЕ КРАЧЕТО СТОИ ПРЕЛПНАЛО ДО КОРЕМЧЕТО С РАЗТВОРЕНИ ПРЪСТИ КАКВО МУ Е КАКВО ДА ПРАВЯ НЯМА ВЕТЕРИНАР НАБЛИЗО
Публикувано: 12 February 2007 - 12:51 PM
От кой град си s) да ти кажа ако знам някой вет
Публикувано: 12 February 2007 - 06:39 PM
Snufy, добре дошъл/дошла! Ето линк към една чудесна статия, в която има информация не само за избора, но и за всичко, свързано с отглеждането на вълнистите папагалчета. Виж я и ако има още въпроси - тук сме на линия, ще помагаме, доколкото можем. Информация за вълнисти папагали

Публикувано: 12 February 2007 - 09:54 PM
Може .....винаго сме насреща (е поне аз де) b) l)
Публикувано: 12 February 2007 - 10:00 PM
С удоволствие ще помагама, стига да има с какво wink Хубаво е, че компанията се увеличава! super best
rusanov74, какво стана с твоето пиле? За съжаление нямам компетенцията на вет и нищо не ми хрумна по твоя въпрос... s)
rusanov74, какво стана с твоето пиле? За съжаление нямам компетенцията на вет и нищо не ми хрумна по твоя въпрос... s)