Dog.bg Форуми : Нашите приятели- вълнистите папагали

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нашите приятели- вълнистите папагали

#1101 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 April 2008 - 05:40 PM

Еми последно на 27-март ги видях да се "таковат"  ;D. И при мене мъжкия повече наднича в гнездилката .Кога ще направиш и пуснеш снимки

#1102 Потребителят е офлайн   iorito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2008 - 09:45 AM

аа вярну  ;D забравих да кажа в галерията ми при Parrots сложих нови  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1103 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2008 - 11:31 AM

Ее много са хубави . Ти всичките 14 ли там колкото бяха в 1 клетка ли ги даржиш ? А и неможеш ли да направиш още снимки  ;D ;D

#1104 Потребителят е офлайн   iorito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2008 - 01:20 PM

еми батерията падна какво да направя  ;D в три клетки са,но едната е малко пренаселена скоро ще става разместване само да стане още една двойка  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1105 Потребителят е офлайн   iorito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2008 - 04:54 PM

btw са 17 не 14 :) сгрешила съм
User's Signature

Качена снимка

#1106 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 10:44 AM

:yahoo: :yahoo: ЗДРАВЙТЕ ИМАМ ПРОМЯНА САМО , ЧЕ НЕ ПРИ ДВОЙКАТА МИ  :'(. ИМАМ СИ КОРЕЛАААА. Мъжка на около 1 година много е красив после ще кача снимки. Само че имам проблем сложих го в клетката при младите 2 вълнисти и първата им среща не беше никак приятна сега тя седи отдоло на клетката те отгоре.Какво да направа за да не се бият ?Дайте ми савет  :(

#1107 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 01:32 PM

Честитоооо!  :yahoo: И ние имаме корела и 2 вълнисти в обща клетка - не се бият, но не си и играят. Просто съжителстват. Не ги закачай - сега и за тримата е стрес, дай им време да свикнат. Те и в Австралия обитават едни и същи места, спокойно. Виж, ако започнат да се бият или скубят... ще ги разделяш, но ми се струва, че няма да се стигне до там.  ;) Успех!!!  :blink:
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#1108 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 07:27 PM

Намерих друго решение на проблема.Взех 1 клетка от 1 мой приятел.И ще преместя Бобо (Корелата) в другата стая за да го опитомя защото той изобщо не е питомен.Човека от който го взех преди извстно време си е взел 2 Корели водело се че са мъжка и женска но впоследствие се оказало че са два мъжкара.И те се биели постоянно и затова го продаваше.Имам едно питане Бобо има малка рана над окото и му няма нокатят на средния пръст на единия крак.Предполагам че това се далжи на битките с другата Корела.Нали със времето раната ще зарастне и нокатят ще порасте наново.

#1109 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 08:19 PM

Хм, раната би трябвало да заздравее, ако нещо не се е инфектирала. Но ти сигурно още не можеш да го хващаш, за да я промиеш примерно с отвара от лайка  :( . Наблюдавай го, ако ти се стори, че се възпалява, ще го водиш на лекар... А за нокътя - зависи, ако е откъснато парченце от пръста заедно с основата на нокътя - няма да порасне  :'(. Дано се оправи всичко и ще чакаме снимкиии (ама не го стресирай сега и със светкавица, ще почакаме  ;)).
User's Signature

#1110 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 09:47 PM

Качих няколко снимки в личната галерия.Много се дразня защото снимките дето прави телефона ми са в много голяма резолюция и трябва да ги смалям за да ги качвам а като ги смаля стават с по лошо качество. А за Бобо да още не ми дава да го хващам и още го е много страх ама ще свикне.

#1111 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2008 - 09:35 AM

Искам да питам.От снощи Бобо е в Хола и сега го гледам ,че нещо трепери.А там е по студено от тук в моята стая възможно ли е да трепери защото му е студено? :(

#1112 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2008 - 05:12 PM

Може да му е било студено, но по-вероятно е от стрес да е треперил (според мен, ама като гледам - друг не се обажда). Нали ти казах - не го щракай сега, има време, ти не си се сдържал  :( . (Иначе наистина е голям красавец!!!). И тебе да те сложат на ново място, където всичко ти е непознато, с разни великани наоколо, които размахват странни неща около тебе, ще се разтрепериш сигурно  ;) . Влез му в положение и наблюдавай раничките... Днес беше доста топло времето, ако е било от студ вчера, би трябвало треперенето да е спряло.
User's Signature

#1113 Потребителят е офлайн   sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 03:16 PM

Днес нашият Кико откри пролетно-летния сезон с баня.Цяла зима не му бях слагала ваничката да се къпе, и като я видя пълна с вода направо  пощуря.Поне половин час се цапуркаше-направи всичко във вода. ;D

#1114 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 05:33 PM

ЕЕ иделано моите като им сложа ваничката изобщо не я доближават.Водата истива и аз я махам. :(

#1115 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 06:06 PM

Ооо, значи все пак не всички са забравили темичката ни  ;)! Привет, sky!!! Радвам се да прочета добри новини  :blink:!
А нашата ваничка е счупена  :'(, по-скоро разполовена - господин Амадин с цялото си 20-30 грамово тегло успя някак си да я разглоби, скачайки вътре и сега чака някой да я залепи  ;D. Така че къпане и при нас не е имало скоро. А при стария вариант със сапунерката в клетката в ролята на ваничка наистина всичко ставаше във вода (но пък се забавляваха пернатите, така че... ).
Поздрави! 
User's Signature

#1116 Потребителят е офлайн   sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2008 - 12:56 PM

Привет на всички! :blink:Днес се сдобихме с другарче за Кико.Обиколих десетина зоомагазина докато намеря женска ,която е поне на 7-8 месеца.Новото ни птиче е зелено(съжалявам ,че не мога да кача снимки)със жълта главичка.Не можаха да ми кажат на колко месеца е точно ,но със сигурност си личи ,че е женско.Жената от зоомагазина каза,че папагалчетата са на около 1 година,но не се знае.Важното е ,че е голяма красавица и е много кротка.Кръстихме я Поли.От няколко часа е вкъщи и е много тихо около клетката.Все още се опознават ,но стоят далече един от друг.Дано този път имаме повече късмет със женската и Кико да не е вече самотен дивак.Току виж малко се кротне покрай Поли. :blink:

#1117 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2008 - 09:36 PM

Еее Честито SKY!!!Да ти в живо и здраво папагалчето и дано да се харесат.  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#1118 Потребителят е офлайн   sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2008 - 09:50 AM

Здравейте!Днес има малко повече шум около клетката.Кико започна да се перчи и непрекъснато обикаля около женската.Ходи да я пощи и подлага главичка и тя да го пощи,но Поли не е толкова отзивчива.В момента са извън клетката .Поли все още е наплашена и опознава терена,но пък лети след Кико.Надявам се ,че когато той се прибере в кафеза ,тя ще го последва.Ще се радвам ако започнат да се разбират. :blink:

#1119 Потребителят е офлайн   Milkan4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2008 - 12:00 PM

Вчера и днес Клара почти влезна цялата в гнездото.Много любопитна стана.Само че имам едно питане.Последно на 27-ми март ги видях да се чивтосват.А ето днеска пак.Това означава ли че скоро няма да има малки защото в неделя ще стане 1 месец от първото чивтосване а в интернет четох че до 10 дена след чивтосването снасят яйца.Та искам да питам възможно ли е въпреки че се чивтосаха днеска примерно още утре да снесе.

#1120 Потребителят е офлайн   sky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2008 - 12:21 PM

Да ви се похваля-харесаха се.Днес е много романтично около клетката-чуват се едни гърлени звуци,пощят се  и се хранят взаимно.По всичко личи ,че ще се разбират.Поли е много любопитна и бързо свиква с новия си дом.
Milkan4o,много си нетърпелив :blink:!Не мога ди ти дам съвети за размножаването ,но ако ги оставиш намира ,те си знаят работата.Явно ти искаш  пиленца повече от тях.Дано и това да стане скоро. :blink:

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни