Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 27 October 2008 - 01:37 AM
Към момента не са се докоснали до гнездото, но и не им падат вече и много перата.
Всъщност около тях в стаята тече ремонт, и постоянно им се мести клетката, и няма много, много хора около тях, така че възможно е и да са тъжни. Днес забелязах, че единия от тях стои на едно краче на кацилката и си крие главичката под крилото. Студено ли му е, или беше намек -"спи ми се, гаси и лягай"?
Публикувано: 27 October 2008 - 05:21 PM
А за гнездилката е почти задължително в началото да не припарват до нея, после ще им хареса. Моите така и не стигнаха до поколение, но за сметка на това много обичат да се крият вътре, даже пада пой за пространство в нея.
Публикувано: 28 October 2008 - 04:02 PM
Публикувано: 28 October 2008 - 04:41 PM
Публикувано: 31 October 2008 - 09:16 PM
Честито на sky ;D и много шарени перца да видите.
При мен се развива по следния начин ситуацията:
Коко се престраши и вече ползва гнездото като кацилка.
Шеметна работа като им се сипе храна почват кавги и борби. На два папагала две хранилки ли трябва да има в клетката или една е достатъчна?
И другото което ми направи впечатление е, че клюна на мъжкия е като на шупли има ли някакви заболявания на роговицата, да си притеснявам или не?
Публикувано: 02 November 2008 - 03:40 PM
song bird по принцип не им трябват отделни,но ако се дразнят мн и за двата ще е по-добре да си имат отделни :blink: а за заболяване незнам..
Публикувано: 11 November 2008 - 11:43 PM
утре ше кача снимки да видите мойте убавци :wub:
Публикувано: 12 November 2008 - 10:04 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-(
Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.
Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!!!
Публикувано: 13 November 2008 - 12:45 AM
Аз също имам проблем със зимата. Те моите си седят в хола, ама той е голям, със стъклени витрини... Въобще - студ! Като пуснат парното, ще е добре, ама сега дори на мен ми е студено, а не съм зиморничава. Чудя се дали да не им пускам една печка от време на време или повече ще им навредя с това?

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn
Публикувано: 13 November 2008 - 12:06 PM
Дано не се притесни женската ти от местенето ,но според мен не можеш да я оставиш навън.Желая ти късмет.Чао !