Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 09 August 2009 - 10:52 AM
Като се замисля...имаше подобна разцветка какарики, може такова да си видяла.
Публикувано: 09 August 2009 - 10:59 AM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 09 August 2009 - 10:31 PM
А ние ще си взимаме след около месец папгалчето / папагалчетата и тогава ще потърся сериозно отгледано от някого пиленце. Не ми се ще да е от зоомагазин. Искам да знам от кого го взимам и предпочитам да дам парите на някой, който се грижи за пилетата си, не на магазин, подхранващ разни борси за животни.
Публикувано: 09 August 2009 - 10:52 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 09 August 2009 - 11:25 PM

mite, късмет с яйчицата!!! Пусни някоя снимка ако имаш и е възможно да се направи, разбира се. Дано да имате пиленца! Здраво стискам палци!
Публикувано: 10 August 2009 - 07:23 AM

Цитат
.gif)
Публикувано: 10 August 2009 - 12:55 PM
При мен възникна и още един въпрос. Ако си купувам пиленцата от зоомагазин и ги купувам едн ослед друго, четох че трябва да мине карантитен период от около месец. Нищо не пишеше, обаче, за това какво се дава на птичките през него. Примерно някакви разтвори или витамини? Или това е период само, за да установиш дали няма да прояви симптоми на някаква болест?
П. С. Това за мен ще е трудно с карантината, защото нямам втора клетка, ама да видим какво ще решим с мъж ми.
Публикувано: 10 August 2009 - 01:04 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 10 August 2009 - 08:50 PM
И аз имам неразделки... не се притеснявай и мойте първият път не бяха постоянно в гнездилката и си мислех че нищо няма да изчупят, постоянно се разхождха из клетката, но за моя радост имаха потомство!
Но тази година нещо не им се ляга в гнездилката

Публикувано: 10 August 2009 - 09:06 PM

Моля ви, кажете наистина ли са така ужасно кресливи, както се изказа една друга продавачка? Аз звук не чух да издадат там и затова питам. Вълнистите никак не са шумни според мен, как са според вас Неразделките???
Публикувано: 11 August 2009 - 11:36 AM

Публикувано: 11 August 2009 - 11:51 AM

Моля ви, кажете наистина ли са така ужасно кресливи, както се изказа една друга продавачка? Аз звук не чух да издадат там и затова питам. Вълнистите никак не са шумни според мен, как са според вас Неразделките???
Аз съм гледал и вълнисти... мисля че вълнистите са по кресливи, поне при мен е така... неразделките са на периоди (мойте рядко пеят), през повече време си скачат насам натам... или спят, поне мойте са така, гледам ги от 2-3 години вече, а вълнистите са изтерични

Публикувано: 11 August 2009 - 05:36 PM