Лхаса апсо+ши тцу
Публикувано: 13 December 2005 - 10:18 PM
Цвети: Не сме се рзбрали - докторът веднага ми забрани картофите, но това стана след като си докарахме чернодробните проблеми ... до този момент той не знаеше че го храня така здравословно ouu Вината е изцяло моя ... предишното ми куче хранех само с човешка храна и не съм имала никакви здравословни проблеми с него, за това и малкия започнах да храния така и ... ouu Човек цял жевот се учи w)
Публикувано: 14 December 2005 - 03:24 AM
Цитат
Цвети: Не сме се рзбрали - докторът веднага ми забрани картофите, но това стана след като си докарахме чернодробните проблеми ... до този момент той не знаеше че го храня така здравословно ouu Вината е изцяло моя ... предишното ми куче хранех само с човешка храна и не съм имала никакви здравословни проблеми с него, за това и малкия започнах да храния така и ... ouu Човек цял жевот се учи w)
Както казват:"Всяко зло-за добро!"Сега ве4е ще си по-внимателна,а и когато някои прави нещо от и с любов-тогава и въпросът за вината е спорен!Нацелуваи си ку4ето-то ти е простило и съм сигурна,4е те обожава! w)
А кога ще покаже6 на снимка твоя принц?

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 14 December 2005 - 08:08 PM
Кети: Много благодаря. bravoS Много бих искала да срещнем малките красавци да си поиграят. Моят е вного самотен. Така му се играе. В двора на къщата имаме три котета, които Джейми ползва като плюшени играчки ... подмята ги, гони ги ... d) c) ... Но в апартамента много му липсват контакти с животинки w)
Цвети: На аватара ми е той. Имам много снимки, но трябва да ги сканирам - не са цифрови.
Цвети: На аватара ми е той. Имам много снимки, но трябва да ги сканирам - не са цифрови.
Публикувано: 15 December 2005 - 09:15 AM
Цитат
Кети: Много благодаря.
За нищо r)
Разбирам те и на моя пинчер му беше скучно - 1г. и 5месеца s)
Сега с Бека е съвсем друго. Дано някой ден и твоя Джейм да си има другарче d) Ако идваме до София ще се обадим да си поиграят, а и Вие ако идвате - се обадете dribble