Dog.bg Форуми : Лхаса апсо ши тцу

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (19 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лхаса апсо+ши тцу

#361 Потребителят е офлайн   djiliana Икона

• Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 August 2011 - 06:05 PM

Здравейте,приятели на породата ши-тцу, радвам се че и аз съм собственичка на един от тези екземпляри. Научих за сайта съвсем скоро и се радвам ,че го има. Моля ви за мнение за кученцето което притежавам.Тя е дама на 3 години и 8 месеца.
МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

с_djiliana

#362 Потребителят е офлайн   boby stoi Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 05 January 2012 - 07:36 PM

А това е моята принцеска Рокси! Тя е много послушна и добричка. На 2 годинки ще стане на 10.01. След гледане на толкова кучета най- после открих кучето - мечта. Смятам, че тези кучета са страхотни и няма човек, който да ги срещне на улицата и да не спре да им се порадва.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#363 Потребителят е офлайн   mushmoranka Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 27 January 2012 - 05:47 AM

Здравейте! :rc_036:
От утре ще бъда горда собственичка на едно 6 седмично момченце ши-тцу! Истината е, че от години мечтая за йорки и се надявам някой ден да се сдобия с една такава красота, но сладуркото, който от утре ще е пълноправен член на нашето семейство плени сърцата ни от първия миг, в който го видяхме! :wub: Малчото не е с родословие (все пак на подарен кон зъбите не му се гледат) и да ви кажа честно не е от голямо значение за нас! Искаме да бъде здрав и щастлив както малката пухкава топка, така и всички останали душички по света! :wub:
Искренно се надявам ако някой ден се сблъскаме с някой проблем да споделите опита си, защото тази жива плюшена топка искам да има царски живот, а информацията в интернет е доста противоречива :eg_033:
Желая ви лек и успешен ден и много прекрасни моменти с четириногите ни приятели! :re_037:

#364 Потребителят е офлайн   КеренАпух Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Ши тцу

Публикувано: 11 July 2013 - 08:57 PM

Здравейте, от около 2 месеца имам Ши тцу. Подариха ми го. Кученцето няма родословие и планирам скоро да отидем до киноложкия клуб тук за установяване на породата. Не знам какво да очаквам и как трябва да сме подготвени за това. Ще съм благодарна ако някой реши да обясни по- подробно. Имам и още един въпрос към всички, които гледат Ши тцу. Моето куче получава малки червени петна по кожата които го сърбят, доктора ни даде шампуан противоалергенен но на втората седмица получи пърхот и козината му изглеждаше суха. Сега използваме Ив Сан Бернар без химикали и пърхота е по-добре и козината също е супер . В момента яде Роял канин за Ши тцу + роял канин за капризни кучета, замислям се дали да не пробваме Royal canin dermacomfort как мислите Вие?

#365 Потребителят е офлайн   КеренАпух Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Ши тцу

Публикувано: 12 July 2013 - 04:27 PM

Благодаря на всички "отзивчиви" хора, които се "вкючиха" с съвет. Помогнахте ми мнооого. За първи път попадам в такъв форум. В форума едни питат други отговарят , после обратното и така хората си помагат. А тука, в която и тема да вляза някакви "експерти" се дажвкат кой прав и кой крив. Ей хора осъзнайте се! За кои се мислите, къде ви отиде човечноста? Всички са готови за спорове но за нещо градивно и което носи полза сакън.

• (19 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни