Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#1141 Потребителят е офлайн   Mawowa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 May 2008 - 11:30 AM

Искам да ви попитам можете ли да ми препоръчате шампоан и балсам?
На 5 месеца станахме вчера  :P,а аз все още не съм го изкъпала,а има нужда  ;D

#1142 Потребителят е офлайн   Mawowa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 04:05 PM

Наистина не разбирам нищо от шампоани,от един зоомагазин ми предлагат на Педигри за бебета кучета... :huh:,ако някой ме опъти,много благодаря  :blink:

#1143 Потребителят е офлайн   Rositoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 11:06 AM

Ако имате възможност вземете на Трикси! На мен ми го препоръчаха, но при нас няма и ние ползваме на Friskies за малки кученца, вече останалите аксесоари са допълнение  за козината ;) :P
User's Signature

http://www.vbox7.com/play:d880ab65

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...

#1144 Потребителят е офлайн   Mawowa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 11:51 AM

Мерси Rositoo,дали ще го има в София...ще потърся.А за малки ли трябва да е задължително шампоана?

#1145 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 06:55 PM

Не. На Трикси са едни от най-добрите за България. Също са хубави и на Канина и Вирбак, ако намериш. Трикси ги има във всеки втори магазин.

#1146 Потребителят е офлайн   Mawowa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2008 - 07:13 PM

Благодаря ти Bini и на теб.

#1147 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 May 2008 - 03:01 PM

Искам да попитам, някой от вас чувал ли е, че от студената вода кучетата могат да развият ревматизъм? Днес при обичайната 2-часова разходка на Бък на плажа, една жена каза, че не било хубаво дето влиза в студената вода, че не било същото като да е в снега и че кучетата развивали ревматизъм. Чували ли сте нещо или да се консултирам и с ветеринар. Да уточня, че той не се къпе целия, а само гази по брега. Благодаря предварително за отговорите.
User's Signature

Качена снимка

#1148 Потребителят е офлайн   stelco Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 05:22 PM

Леле  ;D ;D. Доколкото ми извесно ревматизмът не простудо заболяване.

#1149 Потребителят е офлайн   Husky Lara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2008 - 07:11 PM

Цитат

Не. На Трикси са едни от най-добрите за България. Също са хубави и на Канина и Вирбак, ако намериш. Трикси ги има във всеки втори магазин.

Мисля, че НортФейс беше писала навремето за къпане на кучета с "маркова" козметика... от тогава Лара я къпя само с моите шампоани, и тя като мен си има хубава козинка :) Къпането е 2 пъти в годината, насапунисване, обилно изплакване, подходящ балсам и още по-обилно изплакване... Козината после е като коприна. Знам за различното PH на кучета и хора, но при къпане през 6 (и повече понякога) месеца това не е проблем според мен.
User's Signature

Aurora@Vabank
[br]
Качена снимка
Качена снимка

#1150 Потребителят е офлайн   crazy_love Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 07:17 PM

Здравейте  :blink:
Аз искам да попитам главно за паспортите при хъскитата. Тъй като скоро ще си взимам кученце  :yahoo: ме интересува най-вече това за сега.
На каква възраст се изкарва паспорт или няма определенна норма?
Къде по-точно се изкарват паспортите?
Каква е цената и какво включват данните в паспорта?
Интересува ме, тъй като аз постоянно пътувам.

Благодаря предварително  :wub:

#1151 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 16 May 2008 - 07:43 PM

Ветеринарния паспорт се издава от вет. лекаря ,който наблюава кучилото, малките бебета имат паспорти много преди ти да го вземеш. Развъдчика трябва да ти го даде когато взимаш бебето. Данните включват информация за кучето,име , ппорода, има лепенка за микрочипа и такива разни. А по навърте се отбелязват ваксинациите и обезпаразитяванията, най - общо казано.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#1152 Потребителят е офлайн   crazy_love Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2008 - 08:04 PM

Цитат

Ветеринарния паспорт се издава от вет. лекаря ,който наблюава кучилото, малките бебета имат паспорти много преди ти да го вземеш. Развъдчика трябва да ти го даде когато взимаш бебето. Данните включват информация за кучето,име , ппорода, има лепенка за микрочипа и такива разни. А по навърте се отбелязват ваксинациите и обезпаразитяванията, най - общо казано.

Благодаря ти срашно много North face  :yahoo: :wub: :wub:

#1153 Потребителят е офлайн   ani-toni Икона

Публикувано: 17 May 2008 - 09:10 AM

имаме хъски на три месеца.Много е красив и се развива чудесно,но .... е много своенравен .Повече от половин минута не изтрайва да му се радваш и почва да хапел Някой имал ли е подобен проблем

#1154 Потребителят е офлайн   monenci Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2008 - 09:22 AM

ani-toni всички Хъскита са своенравни ;)то им е заложено.Може би трябва да започнете с по-строго възпитание на малкия, да не му позволявате да хапе: забрана, твърдо "НЕ!" и леко плясване по муцунката.Той трябва да разбере кой е шефа от малък, за да не порасне агресивен :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1155 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 May 2008 - 10:50 PM

Искам да питам нещо, с цел да ми се подиграете или смеете.
Значи кучето ми Райа ме слуша. Смея да твърда че слуша само мен; много рядко ще слуша някой друг, но проблема не е в това. Проблема е там, че когато се прибера от някъде или ако не ме вижда няколко часа или не ми се радва изобщо или съвсем малко. Иначе ме търси за игра, закача се и т.н....
Когато види някой от семейството, приятеля ми или дори някой комшия; тя се радва на тях повече от колкото на мен. Първите 2 месеца съм била денонощно с нея, не би ли трябвало на мен най- много да се радва на мен; като се прибирам или като не ме е виждала... Старая се да и обръщам мнооого внимание и отделям доста време за нея...
П.П.
Приятеля ми казва, че ме обича много, но в нейните очи аз съм The Big Boss и има респект от мен и ме уважава, та за това така. Обаче аз като я обичам и си я ревнувам от другите... Случва ли ви се и на вас това? Не ми се е случвало да отсъствам за по- дълго, но откакто я взех една нощ спах при приятеля ми (толко си позволих да я оставя сама) и баща ми каза, че е виела почти цялата нощ и ме чакала на вратата...
Какво мислите? Аз си мисля, че не ме обича  :'(  :'(  :'(

#1156 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2008 - 11:31 AM

Тормозиш се с излишни глупости. Разбира се, че кучето те обича. Ноне разбирам защо чак пък да ревнуваш...
Неговият характер също е индивидуален. Научи се да го разбираш и приемаш.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#1157 Потребителят е офлайн   bebety{} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 11:49 AM

Искам да попитам на колко месеца почват да си сменят зъбките  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1158 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2008 - 11:58 AM

Към 3,5 м. и до 7м. са ги сменили вече.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#1159 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 07:38 PM

Цитат

Искам да питам нещо, с цел да ми се подиграете или смеете.
Значи кучето ми Райа ме слуша. Смея да твърда че слуша само мен; много рядко ще слуша някой друг, но проблема не е в това. Проблема е там, че когато се прибера от някъде или ако не ме вижда няколко часа или не ми се радва изобщо или съвсем малко. Иначе ме търси за игра, закача се и т.н....
Когато види някой от семейството, приятеля ми или дори някой комшия; тя се радва на тях повече от колкото на мен. Първите 2 месеца съм била денонощно с нея, не би ли трябвало на мен най- много да се радва на мен; като се прибирам или като не ме е виждала... Старая се да и обръщам мнооого внимание и отделям доста време за нея...
П.П.
Приятеля ми казва, че ме обича много, но в нейните очи аз съм The Big Boss и има респект от мен и ме уважава, та за това така. Обаче аз като я обичам и си я ревнувам от другите... Случва ли ви се и на вас това? Не ми се е случвало да отсъствам за по- дълго, но откакто я взех една нощ спах при приятеля ми (толко си позволих да я оставя сама) и баща ми каза, че е виела почти цялата нощ и ме чакала на вратата...
Какво мислите? Аз си мисля, че не ме обича  :'(   :'(  :'(

Абе обича те ама според мен има и още някои в тази връзка един такъв космат много :) и тя се чуди кои повече обича и затова така прави

#1160 Потребителят е офлайн   anew Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2008 - 09:53 PM

Здравейте, от 10 дена излизаме навън с Тара, и така кат си говоря с други хора с кучета чувам различни изказвания.
Затова реших да се пробвам тук, все пак Хъскито си е хъски май няма много общо с останалите породи, или поне това впечатление оставя в мен моето куче..
Значи тя е "идиот" излизаме навън на кайшка, не се дърпа сякаш цял живот така е била с каишка на вратлето, пускам я на поляната да тича и се скъсва от препускане, но понякога просто забягва на някъде и не помага никакво викане, мамене или ходене след нея просто все едно не чува, оставям я но я следя да видя какво ше направи, и каточели като забележи че не ми пука , и сменя посоката се обръща и тръгва след мен, голям инат е!!!
И сега най-болното ми..
Неще да пикае и ака навън, просто неще, пробвах тактиката да я грабна след сън да няма време да се изпикае в нас, но не, пробвах същото с много дълга разходка 3 часа, но пак не...
в момента в който влезнем в нас, първата и работа е да влезне в банята дам мием лапите и докато я мия тя се налива с вода от чешмата! Това поне е хубво че се научи да влиза от входната врата в банята! но след банята отива и пикае на терасата и така всеки път след разходка, а навън нищо..

инат ли е? казват ми че е нормално и ще се научи, ама тя май няма такова намерение?!

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни