Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 14 May 2008 - 11:06 AM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 14 May 2008 - 06:55 PM
Публикувано: 15 May 2008 - 03:01 PM
Публикувано: 15 May 2008 - 07:11 PM
Цитат
Мисля, че НортФейс беше писала навремето за къпане на кучета с "маркова" козметика... от тогава Лара я къпя само с моите шампоани, и тя като мен си има хубава козинка :) Къпането е 2 пъти в годината, насапунисване, обилно изплакване, подходящ балсам и още по-обилно изплакване... Козината после е като коприна. Знам за различното PH на кучета и хора, но при къпане през 6 (и повече понякога) месеца това не е проблем според мен.
Публикувано: 16 May 2008 - 07:17 PM
Аз искам да попитам главно за паспортите при хъскитата. Тъй като скоро ще си взимам кученце :yahoo: ме интересува най-вече това за сега.
На каква възраст се изкарва паспорт или няма определенна норма?
Къде по-точно се изкарват паспортите?
Каква е цената и какво включват данните в паспорта?
Интересува ме, тъй като аз постоянно пътувам.
Благодаря предварително :wub:
Публикувано: 16 May 2008 - 07:43 PM
Публикувано: 16 May 2008 - 08:04 PM
Цитат
Благодаря ти срашно много North face :yahoo: :wub: :wub:
Публикувано: 17 May 2008 - 09:22 AM
Публикувано: 17 May 2008 - 10:50 PM
Значи кучето ми Райа ме слуша. Смея да твърда че слуша само мен; много рядко ще слуша някой друг, но проблема не е в това. Проблема е там, че когато се прибера от някъде или ако не ме вижда няколко часа или не ми се радва изобщо или съвсем малко. Иначе ме търси за игра, закача се и т.н....
Когато види някой от семейството, приятеля ми или дори някой комшия; тя се радва на тях повече от колкото на мен. Първите 2 месеца съм била денонощно с нея, не би ли трябвало на мен най- много да се радва на мен; като се прибирам или като не ме е виждала... Старая се да и обръщам мнооого внимание и отделям доста време за нея...
П.П.
Приятеля ми казва, че ме обича много, но в нейните очи аз съм The Big Boss и има респект от мен и ме уважава, та за това така. Обаче аз като я обичам и си я ревнувам от другите... Случва ли ви се и на вас това? Не ми се е случвало да отсъствам за по- дълго, но откакто я взех една нощ спах при приятеля ми (толко си позволих да я оставя сама) и баща ми каза, че е виела почти цялата нощ и ме чакала на вратата...
Какво мислите? Аз си мисля, че не ме обича :'( :'( :'(
Публикувано: 18 May 2008 - 11:31 AM
Неговият характер също е индивидуален. Научи се да го разбираш и приемаш.

JulyVell Siberians
Публикувано: 18 May 2008 - 11:58 AM

JulyVell Siberians
Публикувано: 18 May 2008 - 07:38 PM
Цитат
Значи кучето ми Райа ме слуша. Смея да твърда че слуша само мен; много рядко ще слуша някой друг, но проблема не е в това. Проблема е там, че когато се прибера от някъде или ако не ме вижда няколко часа или не ми се радва изобщо или съвсем малко. Иначе ме търси за игра, закача се и т.н....
Когато види някой от семейството, приятеля ми или дори някой комшия; тя се радва на тях повече от колкото на мен. Първите 2 месеца съм била денонощно с нея, не би ли трябвало на мен най- много да се радва на мен; като се прибирам или като не ме е виждала... Старая се да и обръщам мнооого внимание и отделям доста време за нея...
П.П.
Приятеля ми казва, че ме обича много, но в нейните очи аз съм The Big Boss и има респект от мен и ме уважава, та за това така. Обаче аз като я обичам и си я ревнувам от другите... Случва ли ви се и на вас това? Не ми се е случвало да отсъствам за по- дълго, но откакто я взех една нощ спах при приятеля ми (толко си позволих да я оставя сама) и баща ми каза, че е виела почти цялата нощ и ме чакала на вратата...
Какво мислите? Аз си мисля, че не ме обича :'( :'( :'(
Абе обича те ама според мен има и още някои в тази връзка един такъв космат много :) и тя се чуди кои повече обича и затова така прави
Публикувано: 18 May 2008 - 09:53 PM
Затова реших да се пробвам тук, все пак Хъскито си е хъски май няма много общо с останалите породи, или поне това впечатление оставя в мен моето куче..
Значи тя е "идиот" излизаме навън на кайшка, не се дърпа сякаш цял живот така е била с каишка на вратлето, пускам я на поляната да тича и се скъсва от препускане, но понякога просто забягва на някъде и не помага никакво викане, мамене или ходене след нея просто все едно не чува, оставям я но я следя да видя какво ше направи, и каточели като забележи че не ми пука , и сменя посоката се обръща и тръгва след мен, голям инат е!!!
И сега най-болното ми..
Неще да пикае и ака навън, просто неще, пробвах тактиката да я грабна след сън да няма време да се изпикае в нас, но не, пробвах същото с много дълга разходка 3 часа, но пак не...
в момента в който влезнем в нас, първата и работа е да влезне в банята дам мием лапите и докато я мия тя се налива с вода от чешмата! Това поне е хубво че се научи да влиза от входната врата в банята! но след банята отива и пикае на терасата и така всеки път след разходка, а навън нищо..
инат ли е? казват ми че е нормално и ще се научи, ама тя май няма такова намерение?!